6. pogmanka (humor)

102 16 32
                                    

Autor: pogmanka
Počet slov: 227
Text je úryvkem z chystaného dílka To byl náš sen!.

Autor: pogmankaPočet slov: 227Text je úryvkem z chystaného dílka To byl náš sen!

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

„Co tohle? Byla dívka, která ve snu potkala kluka. Společně procházeli sny a stále víc se do sebe zamilovávali. Už to vypadalo, že je nic nemůže rozdělit, jenže zasáhl osud. Ten krutý zlý osud. Dívčina milého donutil zapomenout, zmizet ze snu a již se nikdy nevrátit. Ona na něj však nedokázala zapomenout, toužila, aby se vrátil. Milovala ho tot…“ četla Lucka co sesmolila, zatímco Sára jen zvedala oči v sloup. Navíc ten konec!

„To tam nepiš. To je soukromý!“ vyhrkla rozčíleně.

„Však nikdo neví, že jde o tebe. Musí to mít grády, aby to někdo sdílel dál. Věř mi. Tohle bude bomba. Jen to prodloužit, víc hrát na city a je z toho to pravý ořechový. Měla jsem být spisovatelkou. Tady je to prostě vidět. Neboj se, se mnou ho prostě najdeš. Poradím si se vším,“ mlela jako o život, zatímco snová dívka měla co dělat, aby se nerozesmála.

Měla ji ráda. Vždycky tu pro ni byla. Proto se natáhla po její ruce, a tak přerušila její řeč. Jemně se usmála a zamumlala: „Děkuju.“

Druhá dívka nad tím nevzrušeně mávla rukou a prohodila pobaveně: „Ale, prosím tě, vždyť já to dělám jen proto, abych konečně viděla toho kluka, kterého jsem mohla mít ve snu já, kdyby můj sen nebyl lenochod líný.“

Po těch slovech se obě uvolněně rozesmály. Byly si navzájem oporou, a to bylo k nezaplacení.

Patnáct odvážnýchTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang