Deel 3

161 11 5
                                    

"Elina geef je even mijn aansteker?" Vraagt Hakim aan Elina. Ze pakt het voor hem en gaat naast hem zitten. "Sanae" hoor ik mijn broer roepen van uit de keuken. "Ja" zeg ik. "Kom" zegt hij. Ik rol met mijn ogen en loop de keuken in. "Wat is er?" Vraag ik. "Kom je mee snoep halen?" Vraagt hij. "Is goed" zeg ik. "Ey tortelduifjes, wij gaan snoep en chips halen. Hou het netjes" zegt mijn broer en we lopen lachend ons huis uit naar de auto.

Wanneer we zijn aangekomen aan de supermarkt pakken we van alles en nog wat. "Je hebt al genoeg vetrollen, dus niet te veel snoep kleine" zegt Driss en pakt een Redbull. "Heb je weer je grapjas aan?" Vraag ik. "Klopt" zegt hij en we lopen naar de kassa.

Als Driss alles heeft betaald lopen we terug naar de auto. "Gaan we nog broodjes halen?" Vraagt hij. Ik knik ja en pak al een pak snoep.

Wanneer we aan een broodjeszaak zijn aangekomen stapt hij uit en loopt naar binnen toe. Ik zie dat hij iemand groet met een boks. Ik pak mijn telefoon en stuur een berichtje naar Elina of alles nog oké was daar.

Ik kijk naar binnen en zie de jongen die mijn broer had gegroet naar me kijken. Ik kijk hem verbaasd aan en kijk snel weer weg. Ik zie via mijn ooghoeken dat hij naar buiten komt en naast de auto van mijn broer komt staan.

Ik kijk hem raar aan en doe mijn raam omlaag. "Wat doe jij hier?" Vraag ik. "Wat doe jij hier?" zegt de jongen die mij de vorige keer bijna had aangereden. "Deze straat is van mij en jouw broer, hoe bedoel je?" Vraagt hij. "Pardon?" Zeg ik. "Over wat praten jullie?" onderbreekt mijn broer ons. "Hij denkt dat hij de koning is van deze straat" zeg ik lachend. Ze kijken elkaar aan en kijken dan weer naar mij.

"Ik ga even de broodjes halen" zegt hij. Hij blijft me aanstaren wat ik echt eng vind. "Wat is er?" Vraag ik. "Wat is je naam?" Vraagt hij. "Sanae" zeg ik kort. "Ik ben Mo" zegt hij. "Je naam zegt al genoeg" zeg ik en grinnik. "Ik had niet verwacht dat je zo zal zijn" zegt hij. "Hoe?" Vraag ik en trek mijn wenkbrauw op. "Agressief en bazig" zegt hij. "Noem mij nooit meer zo" zeg ik. "We zullen zien" knipoogt hij naar mij. Mijn broer loopt naar buiten, knikt naar hem als afscheid en stapt in.

Ik kijk hem nog eens aan en doe dan mijn raam weer omhoog.

"Nu denkt hij dat je een psychopaat bent" zegt Driss en rijdt weg. "Ik ken jullie. Jullie zien er onschuldig uit maar proberen elk meisje binnen te krijgen. Hij moet gewoon weten dat niet alles meisjes zoals jullie sletjes zijn" zeg ik. "En Elina dan?" Vraagt hij. "Pardon?" Zeg ik. "Denk je dat Hakim voor de lol met haar samen gaat?" Zegt hij. "Wat lul jij?" Zeg ik. Hij schudt met zijn hoofd en begint te lachen.

Thuis aangekomen loop ik als een speer weer naar de tuin. Ik zie Elina in de armen van Hakim liggen. "Elina kom nu naar hier" zeg ik. Ze kijkt me raar aan. "Wat is er gebeurd?" Vraagt ze en loopt naar me toe.

"Wat denk jij wel niet?" Zeg ik tegen Hakim. "Sanae doe normaal man" zegt Driss. "Wat is er?" Vraagt Hakim. "Gebruik jij nu Elina?" Zeg ik woedend. Ik duw hem naar achteren voor dat hij iets kon zeggen. "Wat?" Zegt Elina. "De vriendjes van mijn broer neuken meisjes voor de lol. En jij bent één van de slachtoffers van Hakim" zeg ik tegen haar. "Driss wat heb je gezegd tegen je zus?" Vraagt hij. "Niks broer" zegt hij en gaat zitten. "Ben je nu serieus Hakim?" Vraagt Elina en loopt zijn kant op. Hij kijkt haar aan en zegt niks.

Elina pakt haar spullen en Hakim stapt naar haar toe. "Ik wil niet dat je als een debiel achter me aanloopt. Het is te gênant voor mij en vooral voor jou. Want als iemand je ziet denken ze dat je achter één van je sletjes loopt" zegt ze tegen hem vol met haat. "Elina" komt er rustig uit bij hem. "Sanae, ik zie jou op school" zegt ze en loopt ons huis uit.

"Dankjewel he Sanae" zegt Hakim en gaat weer zitten. "Neuk jij je sletjes, maar kom niet meer aan Elina" zeg ik en ga naast m'n broer zitten. "Wie zegt dat ze één van mijn sletjes is?" Vraagt hij. "Hakim is verliefd" zingt Driss lachend. "Sorry dat ik het heb verpest voor je, ik wil haar gewoon niet zien als één van jou sletjes" zeg ik en loop naar binnen. "Ik haat jou vriend" zegt Hakim zuchtend.

SchoonheidWhere stories live. Discover now