~25~

1.9K 28 1
                                    

Colin
Oh, ik hoop zo dat zij mij niet gaat zien... kleine kans aangezien wij momenteel met z'n drieën in de ijssalon staan.
Ik pak de hand van Amy en trek haar dicht tegen mij aan.
'Welke smaak wil je lieverd?'
'Uhhhm.' Het meisje draait zich om. 'Omg, Colin? Ben jij dat?' Het meisje voor mij, kijkt me aan met grote ogen. Aan haar blik te zien is ze blij om mij te zien, maar aan de andere kant zie ik een bezorgde blik in haar ogen. Ik kan het niet helemaal plaatsen.
'Hey Anna.' Begin ik ongemakkelijk.
'Daddy?' Piept Amy zo zacht dat alleen ik het kan verstaan. Ze snapt deze situatie niet helemaal, ze is verward. Ik geef haar een knijpje in haar hand zodat ze zich hopelijk iets rustiger voelt.
'Je hebt een nieuwe little zie ik?' Lacht Anna. Ik knik. 'Dit is Amy.' Ik glimlach en houd trots onze verstrengelde handen omhoog.
'Wat een Schatje.' Gilt Anna enthousiast uit.
'Ja hé....' 'heb je haar al lang?' 'Ik gok nu drie maanden.'
Amy kijkt nog steeds met grote ogen de ijssalon door. Ze snapt er echt helemaal niks meer van.

Je vraagt je vast af waarom de relatie tussen mij en Anna verbroken is.
Well, heel simpel. Deze lieve schat hier, die zich nu heel enthousiast voor doet... ging vreemd met een assistent van mij. Jaja, en nu vraag je je vast of hoe dat kan, een Daddy laat immers nooit zijn little alleen.
Juist ja, je verklaard me misschien voor gek, maar deze duivel hier had me slaap pillen gegeven zodat ze er met mijn assistent vandoor kon gaan.
Dus ik kwam daarachter en heb onmiddellijk de relatie verbroken. Ze had immers de vertrouwensband geschonden.

Amy weet niks van mijn vorige onderdanen af, gaat haar normaalgesproken ook niks aan... behalve nu, Anna doet voorkomen alsof er niks gebeurt is en speelt mooi weer. Maar dat gaat niet gebeuren naha, ik heb het verleden met Anna al afgesloten. Ik heb een relatie met Amy en hou ontzettend veel van haar. Ik ga dat niet allemaal op het spel zetten door een little, die vreemd was gegaan, nu weer terug komt.

'Welke smaak wil je hebben schat?' 'Aarbei alsjeblieft.' Ik knik.
'Één aardbei met een hoorntje en eentje met vanille ook op een hoorntje.' Anna knikt, komt in orde, daddy.' Ze knipoogt naar mij waardoor ik mijn ogen draai. Ze probeert het nog steeds... ze probeert me nog steeds op de kast te jagen, in de hoop dat ik ga flippen.
Ik kijk vanuit mijn ooghoeken naar Amy.  Ze staat er een beetje ongemakkelijk bij en is in haar hoofd vast al bezig met wegrennen.
'Nee Anna, Nee, regel jij het ijs maar, wij hebben meer te doen vandaag.' Zeg ik zakelijk. We staan hier nu nog minder dan tien minuten en ik word nu al helemaal gek van haar.

Ik kijk toe hoe Anna de bolletjes uit de ijsbak schept en op een hoorntje probeert te duwen.
Het ijs gaat er aan alle kanten naast waardoor het over haar handen heen stroomt.
Ik grinnik zachtjes.

'Alsjeblieft.' Mompelt ze. Ze geeft ons de twee hoorntjes en neemt het geld aan wat ik al op de toonbank had gelegt. Het klopt precies. Ik leg mijn mijn hand op de rug van Amy en leid haar de winkel uit.

Één ding is zeker, ik kom hier nooit meer terug.

Een stem of reactie zou lief zijn :)
580 woorden.
xXx Roomsnoes

Changes in a little  {Dutch / DDLG}Where stories live. Discover now