Kolme

322 10 7
                                    

Alhaalla minua odottaa pahin viholliseni, Trumpin hyvä kaksoisolento Trew, hän on ylipirteä automekaanikko! En kestä tätä olen automekaaniknofoobinen mutta minun on pakko pelastaa Sauli joten en voi luovuttaa ja olenhan minä sentään upea body builder barbie girl.

Hyppään trewin päälle ninjapotkujen kera päihittäen tämän helposti samalla kun huudan sotahuutoa.

Ennen kuin Trew menettää tajuntansa hän sanoo "Gurllll sä tarvit apua sun vihanhallinta ongelmiin' johon vastaan" mä tarvin terapiaa" samalla lähtien etsimään Saulia.

Huivin ja pyörin ympäri salaista duolingo luolaa pian löytäen Saulin joka on lintuhäkissä roikkuen katosta laava tankin yllä ja tämän vieressä on Duolingo joka katsoo minua syvälle silmiin.

"ai ai Shrek Taalasmaa, olisi kannattanut opiskella espanjaa" hän sanoo ilkeällä naurullaan.

"päästä Sauli! “ huudan tälle tuo nauraa lisää ja vastaa" päästän hänet kun sanot espanjaksi jotain kaunista" hän vastaa ilkeästi.

Voi paska en minä osaa Espanjaa mutta yritän silti "Mi Amore Mi Cucu Mi Cucu är la Parfait" sanon toivoen että Duolingo päästää Saulin.

Duolingo katsoo minua ihmeissään kunnes avaa nokkansa "brö the föck" hän huokaisee "et anna minulle muuta vaihtoehtoa kuin" hän lopettaa lauseen kesken koska tämä nostaa kaukosäätimen adidaksen verkkareidensa taskusta jossa on iso punainen nappi keskellä, hänen manikyyrätty kyntesä kulkeutuu lähemmäs nappia kunnes hän painaa nappia.

Sup whores! Se olis toinen cliffhanger, lol kirjoitin tän luvun täydestä tylsyydestä.

Kiima kadun elämääWhere stories live. Discover now