Zmatky ohledně vydání, předprodej, a co dál?

511 35 4
                                    


Čas běží hrozně rychle, takže už tu máme květen, což je měsíc vydání druhého dílu Města duší, tedy Města zrady, a podle zpráv, co mi přišly, tak možná panuje trochu zmatek v tom, kdy vlastně kniha vychází, jestli je předprodej, zda bude třetí díl apod., takže se to tady pokusím shrnout. :)

KDY VYCHÁZÍ MĚSTO ZRADY?

Město zrady vychází u nakladatelství Fragment, a oficiální datum vydání je stanoven na 14. 5. 2020, ale jak se někteří z vás na stránkách Fragmentu dočetli, tak tam najdete, že se kniha očekává od 12.5. 2020, stačí sledovat jejich stránky. Co se týče pozdějších datumů, co jste pravděpodobně našli na jiných knižních e-shopech, tak jde o datum, kdy oni knihu naskladní, a budou mít v prodeji, takže se oficiálně řiďte Fragmentem. ;-) 


JE MOŽNOST PŘEDPRODEJE?

Město zrady je možné předobjednat s tím, že vám vaši objednávku zboží odešlou nejdříve 12.5., v případě objednání u Fragmentu,a podle toho, co jsem našla různě po ostatních e-shopech, tak 14. 5. 2020. 

BUDE TŘETÍ DÍL?

Přestože jsem ještě při opravách Města zrady zvažovala, že by třetí díl být mohl, jsem se nakonec rozhodla, že druhý díl bude opravdu závěrem téhle série, která tady na Wattpadu začala i skončila, že se tedy s Raven, jejími přáteli a Soulcity zcela rozloučím. Třetí díl tedy nebude. 

PLÁNUJEŠ VYDAT DALŠÍ KNIHU?

Vydání další knihy v plánu není. Psaní se věnuji nadále, ale vydání něčeho dalšího z mé tvorby není v plánu, takže se budu snažit vypilovat nějaký kousek k takové dokonalosti, aby to vyšlo. 

Ještě bych takto na závěr chtěla poděkovat všem, co mě tu podporují a sledují moji tvorbu, nebo sem právě přišli kvůli Městu duší - DĚKUJI VÁM, moc si toho vážím. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Město zradyWhere stories live. Discover now