Sınıf⭐️

26 5 5
                                    

Diğerleri kendi aralarında gülüyorlardı. Ve kook ile V 'nin utandığını anlayınca RM;
"Çocuklar utanacak ne var? Hepimiz biliyoruz ki ikinizde dalga amaçlı konuştunuz! Artık normal hayata dönün!"
Taehyung elleriyle kapattığı yüzünü bir kaç saniyeliğine açıp; "gerçekten böyle mi düşünüyosunuz?" Dedi ve hızlıca elleriyle yüzünü yeniden kapattı. Jimin;"evet hepimiz öyle düşünüyoruz! Açın şu yüzlerinizi bir an önce hoca gelicek şimdi!" Jk ve Tae yüzlerini açtılar! Sınıfa da hoca girdi

 Jimin;"evet hepimiz öyle düşünüyoruz! Açın şu yüzlerinizi bir an önce hoca gelicek şimdi!" Jk ve Tae yüzlerini açtılar! Sınıfa da hoca girdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okulun neredeyse tamamı bu hocanın iyi kalpli,yardımsever,GÜZEL ve TATLI olduğunu söylüyor. Tanışma faslındaydık. Sonunda hoca konuşmaya başlamıştı. Sesi güzel ve narindi.
Merhaba çocuklar! Benim ismimde Ha Eun Yoo! Eminim beni seveceksiniz! Arkadaşlar ben diyorum ki hemen yer düzenleyelim. Oturma düzeniniz çok karışık.

Öğretmen yerleri değiştirdiğinde;
Rm- J hope
Suga-Jimin
Jin tek (kıyamammm)
Taehyung-Jungkook 

———————————————————————————————————————
Arkadaşlar farkındayım bölümlerim çok kısa😔 Ama benim yanımda hiç kimse yok! Yorum yapmıyosunuz beğenmiyorsunuz. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hayır anlamadın gitti böyle çok oy,çok yorum ve çok takipçi neden kazanamıyorum! Gerçekten her gün wattpada girdiğimde aynı durumdayız! böyle kendimi atasım geliyo balkondan!

Beni SevWhere stories live. Discover now