1.rész

142 10 2
                                    

Végig sétálok a Seirin udvarán. Egy dolog miatt jöttem ide az pedig nem más mint a Tetsuyának tett ígéretem, miszerint segítek neki legyőzni a Csodák Generációját. De amúgy egy egész szép iskoláról beszélünk szóval annyira nem bántam. A többiek a Teikóból furán néztek rám, hogy egy ilyen névtelen helyre jövök, de van egy igen jó előérzetem szóval semmi rossz nem jöhet.

"Úszó klub, csatlakozz az úszó klubhoz. Remek érzés" "Könyv klub, csatlakozz a könyv klubhoz." Még mennyi klub van? Vagy 10 asztal mellett elsétáltam és egyik se a kosárlabda. Nézelődök egy kicsit, amikor néhány fiút látok akik a kosár klubot népszerűsítik. "Kosárlabda. Kosárlabda klub!" 'Bingo' mondom magamban. Végre megvagy.

Ekkor az egyikükhöz egy vörös hajú ember sétál:"Ti vagytok a kosár klub?" 'Jézusom. Ezt kiabálták eddig. Lassabb a felfogásod mint Ryotának.' gondolom magamban, de mikor megint odanézek a vöröske felkapta a gyereket és elindul egy irányba. Követem mert egy jó tippre a kosár klub asztalához indult meg. 'Szegény gyerek.' gondolom miközben mögöttük sétálok. Vöröske lecsapja magát az egyik asztalnál levő székhez és elkezd beszélni a szembelévőkkel. 'Ja asszem megtaláltam' megállok az asztaltól kábé két méterre és onnan figyelek. Nem sokat hallok, nem is igazán figyelek mert a látókörömbe lép egy ismerős világoskék hajkorona. Odasétál az asztalhoz elvesz egy jelentkezési lapot és elkezdi kitölteni.Míg a mellette lévők semmit sem vesznek észre. Most, hogy jobban megnézem vöröskét nagyon emlékeztet engem Daikira. Ez is egy jó év lesz. Azok ketten végeztek és ott hagyták az asztalt.'Na most jövök én' mondom magamban. Odamegyek az asztalhoz, látom az egész csapatot.

"Igazi ritkaság." mondja az egyik, 'heh?' gondolom magamban 'Sasszem mi? Ez tényleg jó buli lesz.' "Kagami Taiga. Amerikában járt általános iskolába. A forrásból tanulhatott" 'Amerika mi?' "Mindenesetre különleges" 'Jó szemed van edzőkém. még megvárom amíg észre veszik Tetsuya lapját és utána én jövök'

"Jo. Ezt elfelejtettétek." nyújt Cicaszáj egy lapot a lánynak. Én lassan elmosolyodom. "Áh. Gomen" a lány elkezdi nézni a lapot. A szeme szép lassan elkerekedik."Ő...Ő a Teikóból jött." a fiú is kikerekedett szemekkel néz. "Teiko. Úgy érted az a Teiko?" a lány elmosolyodik " Igen és ha most első éves akkor az azt jelenti, hogy tagja volt  a Csodák Generációjának." a lány hirtelen elkezdi fogni a fejét. " Ahhhhh....Miért nem emlékszem annak az aranytojásnak az arcára?" kérdei magától.

"Nem könnyű észre venni. Nagyon ért hozzá hogyan tűnjön el." mondom és odalépek melléjük. Mind egyszerre kapják rám a fejüket." Domo. Szeretnék jelentkezni a menedzseri állásra." mondom majd hlyet foglalok azon a széken ahol előbb vöröske ült. Még mindig meredten néznek rám. Először a lány kapcsol. "Ah. Igen. Tessék itt a lap kérlek töltsd ki." ad egy lapot.


Név: Miyake Tsukiko

Pozíció: Fiú kosárlabda klub menedzser

Előző iskola: Teiko Alsó-Középiskola


Kitöltöm majd visszaadom. Kedvesen mosolygok. A lány szeme a lapot cikázza, szép lassan újra elkerekedik, majd én és a lap között cikázik. "Ne mondd, hogy te is? Erre mennyi az esély?" kédezi a meglepetés miatt emelt hanggal. "Ahogy nézem több mint gondoltad. De igazad volt. Kuroko Tetsuya tényleg a Csodák Generációjának a tagja." a fiúk még mindig nem reagálnak, a lány is megfagyott. "Úgy érzem idén mindannyiunknak jó éve lesz. Edzésen találkozunk." majd elindulok az iskola bejárata felé. Érzema tekinteteket a hátamon, de nem nézek hátra.

Tanítás után a tornaterembe kell menni. Az első edzés lesz ma délután. Egy kicsit késésben vagyok, de oda fogok érni egy öt perces késéssel. Nagy lendülettel szinte beesek az ajtón. Mindenki rám kapja a fejét. " Sumimasen, sajnálom, hogy késtem."

Miyake no Basket (DISCOUNTINUED)Where stories live. Discover now