BÖLÜM 1

81 7 42
                                    


Öncelikle selam! Umarım bu hikaye içime siner ve yazmaya devam ederim.

Lütfen görüşlerinizi yazın

"Lan kaldır o kafanı"denmesiyle elimden iPhone 11 Plus olan telefonumun alınması bir oldu. iPhone 11 PLUS. Bu önemli bir ayrıntı. Dikkat çekerim.

Şımarık çocuklar gibi omuz silktim.

"Banane ya, banane"dedim. Bir yandan karamımı yiyor bir yandan ağzımın suyunu akıta akıta Rus çocuklarının çektiği bir videoyu izliyordum. Rus erkekleri ne büyük nimetti Yarrabbi!

İzlediğim çok mükemmel bir şey değildi, 4 tane çocuk kameranın karşısında şarkıyı söylüyordu. Bende abartısız bütün gün boyunca 4 karam,3 albeni,6 metro yiyerek onları izliyordum.

Evet üşenmedim saydım.

"Ama kanka şunların tipine bak ya, özene bözene yaratılmışlar."dedim.

"Kızım sen Alaz'a aşık değil misin? Sabahtan beri ne şu Rus zibidilerini ağzının suyunu akıta akıta izliyorsun?"dedi Sena.

Sena benim en yakın arkadaşımdı. Ne zaman gülsem ne zaman ağlasam hep o vardı yanımda.

"Alaz'ı severim. Ben ona aşığım ama hiç kimse Rus erkeklerinin eline su dökemez."dedim ona pişkin pişkin sırıtırken. Rus erkeklerine zaafım vardı.

"Öff tamam boş yapma,kalk hadi kantine gidelim sen sabahtan beri bin tane çikolata yemiş olabilirsin ama ben açım canım arkadaşım."dedi kolumdan tutup zorla çekiştirirken.

Hala gözümün önüne Rus çocukları geliyordu. Ah ah...

Elini önüme sallayan Sena ile kendime geldim. Sabır dilercesine kafasını yukarı kaldırdı. Ve 'Allah'ım ve bunu hak edecek ne yaptım' dercesine bana baktı.

Özel okulda okuyorduk. Okulumuz sadece 11 ve 12'leri kapsıyordu. O yüzden serbest giyinip geliyorduk. Kantinde her şey acayip ucuzdu.Bu en çok benim işime geliyordu çünkü ben asla doymak bilmeyen bir insan evladıydım.

Sabahtan beri o kadar çikolata yemiştim fakat hala doymamıştım. Sıraya gidip iki tane karışık tost aldık.Yemeğimizi alıp güneşe yakın bir masaya oturduk.En sevdiğim huyum yiyip yiyip kilo almamamdı sanırım, yoksa şimdiye kadar sumo güreşçilerine kafa tutardım.

O sırada Rus erkekleri hala kafamım içerisinde dönüp duruyordu. Deli miyim neyim? Gözlerim Alaz'ı görünce Rus erkekleri kafamda puf diye yok oldular. Kimseyi dış görünüşüne göre yargılayan bir insan değilim ama sadece zekayada önem vermem,azcıkta tipe önem verelim yahu. Sanırım Alaz'a tutulmanın bir diğer sebeplerinden biriydi bu. Ruslara benziyordu şerefsiz.

Arkadaş çevresi ile gülüyordu. Mert,Ulaş ve Kerem. Kendilerine 'KUMA' ismi verdikleri grupları vardı.
Böyle saçma bir isim buldukları yetmiyormuş gibi birde sloganları vardı.

"Biz kumayız, sizi ayağımızın altına alırız."

Ben bu kadar saçma bir slogan görmemiştim.

Mert biraz şakacı bir tipti. Hani grupların şaklabanı dedikleri kişi. Şu ana kadar tam 4 sevgilisi olmuştu. Hepsinden tek bir sebeple ayrılmıştı. Kafa şişiriyordu,öyle böyle değil. Garibim kızlar ne çekiyorlarsa hepsi Mert'i terk etmişlerdi. Açık mavi gözlü kumral saçlı bir çocuktu.

Ulaş daha ağır başlıydı. Yakışıklıydı ama Ruslara benzemiyordu. Sena 2 senedir Ulaş'tan hoşlanıyordu ama Ulaş Allah bilir Sena'ya ne gözle bakıyordu. Kahverengi gözlü kahverengi saçlı tatlı bir çocuktu. 3 sene önce bana çıkma teklifi etmişti fakat kabul etmemiştim. Çünkü teorilerime göre diğer yarım değildi.

Diğer Yarım Where stories live. Discover now