╠5╣pink planet

255 66 30
                                    

"Bizi dikkatlice dinle Yoohyeon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Bizi dikkatlice dinle Yoohyeon. Bunlara dikkat etmen gerekiyor." Yoohyeon kulaklarını dört açmış bir şekilde bekliyordu.

"Krallığımızda doğan bazı bebeklerin omuzlarında doğuştan bir mühür bulunur. Bu mührü kraliçe haricinde kimse göremez. Kraliçe o mührü gördüğü çocuklara özel bir eğitim verir. O çocukların yetenekleri doğuştan bellidir. Biz de o yeteneklerini en iyi şekilde kullanmalarını sağlarız Yoohyeon. Örneğin senin arkadaşlarından Minji özel çocuklardan biri." Yoohyeon, Minji'nin özel çocuk olduğuna çok şaşırmıştı. Ama şimdi öğrendiklerinden sonra şaşırmasının gereksiz olduğunu anlamıştı.

"Peki efendim bunun özel görev ile nasıl bir bağlantısı var?" Yoohyeon pembe gezegen ile nasıl bir bağlantıları olduğunu anlamamıştı.

"Işte senin görevin burada başlıyor Yoohyeon. Pembe gezegendekilerin hedefi bu özel çocuklar. Onları istiyorlar. Ama bunu yapmak onlar için imkânsiz bir şey çünkü onların herhangi bir bedeni yok. Özel çocukları elde etmek için ilk ve tek hedefleri var o da sensin Yoohyeon. Onlar ne kadar yetenekli olsalarda aslında çok savunmasızlar. O bedeni olmayan kişiler seni ellerine geçirdiklerinde her şey bitmiş demektir. Çünkü artık o mührü olan çocukların bedenlerini istedikleri gibi kullanabilir hâle gelirler. O yetenekleri de bize karşı kullanmaktan asla çekinmeyeceklerdir." Yoohyeon her ne kadar endişeli olsa da kendini teselli etmeye çalışıyordu. Kraliçe Celia onu seçmişti başka birini değil o da bu görevi en iyi şekilde yerine getirecekti.

"Peki efendim niye bir kraliçe sadece on beş yıl görev yapıyor?" Yoohyeon'un en merak ettiği sorulardan biriydi niye sadece on beş yıl?

Konseyin başında olan kişi oldukça ciddi bir ses Yoohyeon'un sorusunu cevaplamıştı."Çünkü onlara on beş yıldan daha fazla dayanabilen yok."

Yorumlarınızı eksik etmeyin♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yorumlarınızı eksik etmeyin♡

'Bu gece geç saatlere kadar bir şey olmayacak gibi

-The Curse Of The Spider/Dreamcatcher

👑Endlessly Before My Eyes[Dreamcatcher]✔Where stories live. Discover now