27 rész

286 10 0
                                    

/Hyuna szemszöge/
Reggel felkeltem és lementem a nappaliba, mindenki lent volt kivéve Suga, jah hát ő csak most vánszorog ki a szobából, jimin és taehyung valamit beszélnek, de mindegy, tehát ma lesz a legelső koncertünk, juhú jejj, nagyon izgultam hogy nehogy elroncsak valamit.Már mindenki fel volt öltözve és akkor én is gyors felkaptam valamit.
-FIÚK!LÁNYOK! *kiabálta Jin
-mi az? *mondtuk egyszerre
-Indulni kéne mert ma lesz a lányok első koncertje gyertek*mondta Jin
El indultunk a kocsi felé. Jin vezetett én ültem az anyós ülésén, mögöttem ült taehyung és jisoo az ölébe, mert nem fértek volna el máshogyan, mellettük Minjoon ült Jimin ölébe, mellette Suga, mellette, hobi, mellette, jungkook, igaz hogy alig fértek el de legalább el tudtunk indulni valahogy.
Egy fél óra kocsikázás után végre odaértünk és kiszáltunk a kocsiból, és mit sem sejtve ki vettük a BTS t mert nem tudtuk merre kell menni. Mentünk egy öt percig és be értünk valamien szobába, de már a smink esek től elkezdve mindenki ott volt. Ezután le ültünk a székekre, és mindenkinek megcsinálták a sminkjét, haját utána fel vettük a ruhákat és mindenki koncertre készen állt. Mikor be mondták hogy jöhetünk akkor mindenki bement és annyira jó volt le nézni a tömegre, hogy érted is rajonganak, felejthetetlen élmény.
A koncerten előadtuk a Mic dropot, Not today, No More dream, on, Black Sawn , no és ez után jött a Fanmaeting hú de jó.
Le ültünk a helyünkre és elkezdődött a Fanmaeting, még öt perc sem telt el már ott volt a csomó army, pár óra alatt végeztünk a Fanmaeting El.
Beszálltunk a kocsiba, ahogy hazaértünk mindenki ment aludni.
---------------------------------------------------------
Sziasztok ennyi lenne a 27 rész igaz rövid lett de megpróbálok majd hosszabb részeket írni. Nemsokára jön a 28 rész.
☺❤

A hét vámpír Fiú és én Szöulban /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now