C•B•5

489 35 137
                                    

Bugün günlerden 12 Mayıs 2020 dünyada corona virüsü var ne kadar kötü durumda dünya bunu hayal edemeyiz. Ama biz hemen hikâyemize geçelim. Yeni karakterler. Lâl aşkım dışında. İki ana karakter var Uzay ve Lâl
Bu yüzden lâle nasıl yapıyorsam uzaya da yapıcam.

❣❣❣❣❣❣❣

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❣❣❣❣❣❣❣

Dur dur yapma baba yapma baba beni kurtarana baba hayır lâl seni kurtaramam sen hayatımın aşkını anneni öldürdün baba benim yüzümden mi evet senin yüzünden dur baba hayır olmaz olmaz çukur olmaz dur atma dur hayır!!!

Bu neydi 2 gündü sürekli kabus görüyodum. Hiç hoş değil. Saate baktığımda 07:21 olduğunu gördüm sebebsiz korktuğum için terlemiştim sanırım hemen kısacık bir duş aldım ve saçlarımı kuruttum eğer bu böyle devam ederde daha çok duş alacaktım.
Dişlerimi fırçaladıktan sonra genel türün olan herşeyi halledip üstümü değiştim, kış gelmek üzereydi ve hava bu yüzden yağmurlu ve rüzgarlı oluyodu. Dün birkaç kızın etek giydiğini görmüştüm etek mi giysem diye düşünmeye başladım. Son vaz geçtim bu kare ya da karo hangisi deniyorsa o tür herşeye bayılıyorum. Konumuza dönelim üstüme hemen gözüme güzel gelenleri geçirdim cidden hoş olmuştu.

Göbek kısmına biraz daha benim bebek yağı karışımdan sürdüm ve sadede bir makyaj ile olayı kapattım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Göbek kısmına biraz daha benim bebek yağı karışımdan sürdüm ve sadede bir makyaj ile olayı kapattım. Daha saat 08:00 dı. Bende odamın balkonuna çıktım temiz hava almak için dün yağmur yağmıştı gece toprak kokusu çok güzel gözlerimi kapattım. Gözlerimi açtığımda karşımda Uzay vardı öylece bana bakıyodu. Neden bana bakıyodu ve onun üstü biye çıplaktı. Lal kızım kendine gel sana el sallıyo çocuk sende salla ne el mi ha doğru ellimi salladım bende.

U: Lâl okula birlikte gidelim mi?

L: Olur.

Ne olur mu ben mi dedim onu nasıl dedim. Niye dedim.

U: O zaman 08:20 dr aşağıda ol yani 10dk falan görüşürüz lâl

L: Tamam görüşürüz uzay.

CARMENWhere stories live. Discover now