MAYURA

313 21 1
                                    


Hina: slendrman. Bana bir bıçak ver lütfen.

Slendrman: yapabileceğine emin misin?

Masky'e yandan bir bakış attım. Yüzünde büyük bir sevinç ve umutla gülümsüyordu. O gerçekten hoody'e aşıktı. İster istemez bende gülümsedim ve slendrman'e dönerek

Hina: evet yapabilirim. En azından denemem gerek.

Slendrman elindeki demir işlemeli bıçağı bana uzattı. Havada duran maria'nın bana verdiği kitabına bakıyordum. Gerçi atık kitap benimdi.  iyileştirme büyüsü denen bir büyü vardı Biraz zorlayıcıydı. İlk önce küçük su topları oluşturuyorsun ve parmağının ucunu delerek her su topuna 3 kan damlatıyorsun. Sonra o suları içmeleri için şu toplarını birer gaz bulutuna dönüştürüp ağızlarından kalplerine gitmesini sağlıyordun. Yani kısacası s*ktiğimin şeyi çok karışık!!!

(Kitap'ı hatırlamayanlar için. Bahsettiğim kitap cadıların nesiller boyu içine büyü Ve iksirleri yazdığı ve ilk cadırdan itibaren var olan kitap. Maria gitmeden önce bu kitap'ı hina'ya güçlerini öğrenmesi için vermişti.)

Hina: bu baya zor.

Masky: yapabilirsin! Yapmak zorundasın.

Liu: hey! Hina'ya baskı yapma. O elinden geleni yapıyor.

Masky: yeterince yapmıyor.

Jane: masky! Acını anlıyoruz fakat bu yaptığın şey nankörlük. HİNA SENİN SEVGİLİNİ KURTARMAK İÇİN ŞUAN CANINI RİSKE ATIYOR.

Slendrman: bu doğru... Hina yapmak zorunda değilsin! Kitabını okudum ve eğer başaramazsan ve büyü ters teperse! Büyü ters işler ve seni öldürür! Eminim yakında iyileşeceklerdir. Seni kaybetmek istemiyorum.

Hina: ne zaman? Ne zaman! Savaş bittiğinde mi? Yoksa yıllar sonra mı?

Jeff: ...

Ej: eninde sonunda uyanır-

Hina: hayır! Onları böyle bırakmam... Bırakamam! Ben... Ben bunu yapıcam!

3 tane su baloncuğu oluşturdum. Bu kolay kısmıydı. İşaret parmağımın ucunu deldim. Ve her birine 3 kez damattım. Sonra büyüyü söylemeye. Başladım. Ben kelimleri söyledikçe kanım siyahlaşmaya ve suyu kömür karası yapmaya başladı. Acaba doğru mu okuyordum? Siyah mı olmadı gerekiyordu? Burda siyah olucak falan demiyordu? Bunu düşünecek Vakit yok. Kelimleri okumaya devam ettim ve sonunda su balonculkarı tamamen siyah oldu.

 Kelimleri okumaya devam ettim ve sonunda su balonculkarı tamamen siyah oldu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
BİR SERİ KATİL'İN AŞKI 2(Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin