0.1

1.8K 201 118
                                    

"Jihyo, Daniel sana bakıyor." Nayeon'un cümlesi ardından kaşlarımı çatarak on ikinci sınıfların bir numaralı erkek öğrencisi Kang Daniel'a döndüm. Göz göze gediğimiz ilk anda gülümsedi. Anında önüme döndüm. "İnanamıyorum. On ikinci sınıfların en yakışıklısı seni izliyor Jihyo!"

Omuz silktim. "Kardeşi olarak gördüğündendir. Aramızdaki bir yaş var. Onca akranı varken beni seviyor olma ihtimali yok bile Nayeon."

Güldü. "Aslında mantıken haklısın. Ancak hala seni izliyor." Yutkundum. "Pekâlâ önüne dönmelisin. Bakıp durma lütfen. Yoksa sen yanlış anlaşılacaksın." Kafa sallayıp önüne döndü.

Bütün okul sıra olmuş müdürün konuşmasını dinliyorduk. Daha doğrusu dinlemiyorduk. Bizim sıradaki kızlar kendi aralarında konuşuyorlardı. Erkekler ise ciddiyetle dinliyor taklitleri yapıyorlardı. Bütün okulun şiddetli alkışları içerisinde omuzlarımı kaldırıp bıkkınlıkla saçma bir alkış ritmi tutmaya başladım.

"Hâlâ sana bakıyor!" Nayeon'un heyecan dolu cümlesi ardından göz devirdim. "Önüne dön dediğimi hatırlıyorum Nayeon." Müdür konuşmasına devam ediyorken korkak bakışlarla tekrar on ikinci sınıfların sıralarından Kang Daniel'a döndüm.

Gülümseyişi suratına daha çok yayıldı göz göze geldiğimiz anda. Saygı açısından baş selamı verip önüme döndüm. Müdürün başından beri dinlemediğim sıkıcı konuşmasına devam ediyor olmasıyla birlikte omuzlarımı düşürdüm.

"Ne zaman bitecek bu konuşma?" Nayeon omuz silkti. "Hiç bilmiyorum. Ancak bir an önce bitmesini temenni ediyorum." Müdür eliyle verdiği işaret ardından tüm sınıflar ve Nayeon ile ben dahil sessizlikle müdürü dinlemeye başladık.

"Okulumuz bu sene şehir içerisinde düzenlenen satranç turnuvalarına katılacak. Okulumuzdaki satranç kursu derece sahipleri olan; Park Jihyo, Minatozaki Sana, Shin Ryujin, Kang Daniel, Nakamoto Yuta ve Choi Beomgyu isimli öğrencilerimiz arasından seçeceğimiz bir kız ve bir erkeği bu turnuvalara katacağız."

Oflayarak başımı eğdim. "Bana sordun mu katılmak isteyip istemediğimi?" Nayeon güldü. "Umarım sen başarırsın Jihyo. Hadi kızım!" Güldüm. Bizim sınıftan Sana yanıma gelip sarıldı. "Şimdiden heyecanlandım." Gülümsedim. "Ben de."

Alt sınıflardan Ryujin'e baktım. O da kendi akranları arasında popüler bir kızdı. Gülümseyerek el salladığında gülümseyişim suratıma yayıldı. Ben de el salladım ve önüme döndüm. "Yalnız Beomgyu ve Ryujin için sevgililer diyorlardı. Bu iki küçük genç gitse ne güzel olur."

Sana'nın cümlesi ardından Nayeon gülümsedi. "Hakeden gitmeli bence." Kafa salladım. "Nayeon'a katılıyorum."

"

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Chess ☾ jihyo + daniel ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora