1.

1.4K 26 0
                                    

Od rozchodu s Jakubom ubehlo niekoľko mesiacov.Niekde v podvedomí stým však stále bojujem.
Label je  naďalej kompletný,Jakub s Robinom uzavreli mier.Z toho mám naozaj radosť,pretože ich hudbu si idem stále.

Sedím len tak na gauči,počúvam  album Dobrá duše srdce ze zlata a myšlienkami sa vraciam späť v čase.Z mojej nostalgickéj chvíľky ma vyrušil zvonček.
Rýchlo otváram dvere a vybafne na mňa obrovský plyšový medveď,skoro ma kleplo.
L:"Preboha čo tu tento lapač prachu?To akože premňa?"
R:"Ahoj lásko no byl jsem na benzínce a ten medvěd namně pořád koukal.No nemohl jsem ho tam nechat zlomilo by mu to srdce."
L:"Ty si úplný blázon hlavne nikdy nechod do ZOO lebo mi dotrepeš žirafu.Ale je milý ďakujem."
R:"Chyběla si mi dnes bylo ve studiu hodně práce dodělávame posledný písničky a trénujeme na šou,bude to obrovský."
L:"No veď ono je to už za dva týždne nie ?"
R:"Jo za dva týdny je křest a ty pújdeš taky."
L:"Určite nie,všetci budú pomne zazerať a bude tam Yzo a bolo by to divné.Proste keď prídeš z afteru urobíme ešte after after."
R:"Hele,všichni tě respektujou a majou tě rádi.No a Jakub toho neřeš...Jsi moje holka a chci tě tam mít.A teď mi dej radši pusu."

Po tom všetkom sme boli s Robinom v kontakte.Občas sa zastavil na kávu ale nič medzi nami nebolo.Potrebovala som sa vyliečiť z Yza.Postupne mi však začal Robin chýbať  a začali sme spolu tráviť viac času.Posledný mesiac oficiálne tvoríme pár.Samozrejme to spustilo obrovskú vlnu kritiky medzi ľudmi na sociálnych sieťach.
Chalani v labeli to zobrali celkom v pohode .Velmi dobre vedeli čo všetko sa dialo keď som bola s Yzom,že poňom Robin vždy upratoval sračky.A aj to,že bol domňa celú tu dobu zamilovaný.
Ja sa im však snažím vyhýbať.Mám ich veľmi rada to áno ale stále mám však zlý pocit ,že som im pokazila vzťahy medzi bratmi.
A či som aj ja zamilovaná do neho? To je veľmi častá otázka.Áno som!Zooty je skvelý .Je to naozaj dobrý a spoľahlivý chlap.Zniesol by mi modré z neba.Zo slovného spojenia "milujem ťa" mám však stále strach.

R:"Takže pújdeš na ten křest alba semnou jo?"
L:"No dobre teda,pôjdem.Ale teraz poď ty somnou do postele.Dlho sme sa nevideli,chýbal si mi."
R:"Tak to si tě tam hned odnesu a nechceš vědet co stebou udělám.Zítra si nesedneš."
Dopovedal a už ma niesol do spálne.Hodil ma na posteľ a všetko zomňa rýchlo vyzliekol.
R:"Zooty bude dnes hodně zlej a tvrdej.Ty jenom lež a nehýbej se."
Vyvliekol si opasok z nohavíc a zaviazal mi sním ruky.Rozkročil mi nohy a začal mi to robiť rukov strašne surovo.Pritom mi bozkával krk a vzdychal do ucha.Prehýbalo ma v chrbte a kričala som na cely byt.Už som sa dávno spravila ale on stále pokračoval a premňa to znamenalo jeden orgazmus za druhým.Potom si stiahol nohavice a napchal mi ho až do krku.
Pretočil ma na brucho a zasunul.Bol naozaj veľmi tvrdý.Prirážal rýchlo a dlho.Po ďalšej pól hodine a dalších piatich orgazmoch vyvrcholil aj on a zvalil sa vedľa mňa.Ovidvaja sme lapali po dychu a konečne mi dal dole opasok z rúk.Bola som úplne zničená,zajtra si fakt nesadnem.
R:"Miluju to tě takhle mrdat.Jseš tak krásná když jsem v tobě."
L:"Ty si veľký romantik,ty zviera."
V posteli bol väčšinov sprosté hrubé zviera s oplzlímy rečami.V živote bol však citlivý a zdvorilý.Túto kombináciu som na ňom milovala.
Po spoločnej sprche sme spokojne zničení zaspali.

Dobrá duša srdce zo zlata II.Where stories live. Discover now