P

862 45 16
                                    

Pohled Yoongiho

Dnes je ten den D. Uvidím Jina a Joona. Konečně. V noci jsem ani spát nemohl. Teď už v sedm ráno jsem seděl a snídal suchý rohlík. Jak tady není Jin nemáme co s Hobim snídat... Dojedl jsem a sedl si na gauč. Vzal jsem si mobil a začal si prohlížet fotky s Jinem. Málem jsem u nich brečel. Tak moc mi můj jediný Hyung chybí... Nemohl jsem si dovolit nepřidat nějakou na instagram aby všichni věděli, že na svého Jina myslím. Nemiloval jsem ho aby vám to bylo jasné. Jen jsme byly skoro jako bratři. Vím, že Jin se líbí Joonovi. Viděl jsem na té večeři jak ho přímo svléká pohledem a kdyby mohl začne ho dravě líbat.

suga

suga: Pořád na tebe myslím Jine 😔♥️

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


suga: Pořád na tebe myslím Jine 😔♥️

      Komentáře nejsou k dispozici.

Usmíval jsem se nad tím příspěvkem jak sluníčko. Byly jsme tam tak šťastný. Než na mě přišlo přemýšlení proč to tmě dotyčný vlastně udělal.  Jen nějaký kripl který neumí dávat pozor na cestu a jezdí na červenou tohle všechno zkazil. Nikdy to tomu týpkovi neopustím.. nikdy ve svém životě. Ani zastavit a záchranku nedovedl zavolat. Volali ji kolemjdoucí. Nechápu ho. A ani nikdy nepochopím. Ale to už nikdy nikoho zajímat nebude. Doufám, že ho policie dopaden a dá mu aspoň 20 let.

                   Pohled Namjoona

Balil jsme si věci i když to šlo s ortézou na ruce těžce. Tak jsem se na něho těšil. Bylo osm. Hodina a uvidím toho chudáka. Měl jsem být na jeho místě. On měl ležet tady místo mě a já místo jeho.

                 ~o hodinu později~

Vzal jsem si tašku a vyšel z pokoje. Stál jsem na hlavní chodbě. Mezi čekáním na kluky jsem se zeptal na pokoj Jina. Sedl jsem si a začal prohlížet sociální sítě. Na instagramu se mi hned ukázala fotka od Yoongiho. Znamená pro něj fakt hodně Jak vidím. Chtěl jsem pokračovat, ale někdo mi mobil vzal a skočil mi kolem krku. Byl to Tae a Jimin se hnal hned za ním. Usmál jsem se. Upřímně abych upřesnil.  Za chvíli došli i udýchaní ostatní. Jak Hobi a Yoongi viděli Taeho s Jiminem okamžitě je ze mě začali tahat dolů. Nechtěli, ale nakonec slezli. Se všemi jsem se obejmul a po cestě do pokoje jsem jim vysvětloval podrobně tuhle událost. Yoongi poslouchal jak nejlépe uměl. Bylo to na něm vidět. Přesně když jsem ukončil své vyprávění jsme všichni stály před pokojem. Lehce jsem zaťukal a otevřel tiše dveře. Vešli jsme do pokoje kde bylo slyšet jen pípání přístrojů. Kluci mě jako prý nemocného nechali sednout na židli a, že oni postojí. Hobi mi nosil tašku. Chtěl jsem si ji nosit sám, ale nedovolil mi to. Teď nás šest stálo a sedělo v daném pokoji. Já jsme si jen nevěřícně prohlížel Jina. A Yoongi byl na tom stejně. Podíval jsem se na ruku Jina a opatrně jsem ji chytil. Držel jsem ho za ní aby věděl, že tu není sám a, že my všichni tu jsme s ním.

Vypadáš jako gay... [NAMJIN TEXTING] Kde žijí příběhy. Začni objevovat