~ aflarea întregului adevăr ~

234 13 0
                                    

??: am să vă spun adevărul acum iar după va dăm drumul său chiar va omoram, vedem noi pe parcurs ce o să facem cu voi.

MARIA POV.

În sfârșit am să aflu adevărul și n-am să mai trăiesc în minciuna sau poate n-am să mai trăiesc deloc (lol😂😂)
??: după cum ai aflat draga Maria tu provi dintr-o familie nu tocmai normală, erau cei mai mari mafioți din Coreea. Ei s-au gândit să te logodească cu cineva de măsură ta când o să cresti mare dar se pare că nu au putut să iti spuna asta, în timp ce ei se gândeau și pregăteau logodnicul tău și tot cautau ei logodnicul perfect pentru tine. Tu aveai un prieten din copilărie cu care te-ai jucat tot timpul și erați cei mai buni prieteni desigur și el făcea parte dintr-o mafie la fel de mare ca a familiei tale așa ca părinți tai sau decis să te logodească cu prietenul tau iar acum dacă te intrebi cine era acest prieten sau mai bine zic viitorul tău logodnic desigur dacă scăpați cu viață ei bine se află în fața ta. Jk e logodnicul tau cu care părinți voștri sau decis să vă căsătorească când veti crește
Jk: Maria crede-ma eu nu am vrut să fiu împreună cu tine doar din cauza asta, eu de mic am așteptat să cresti și să te pot avea în sfârșit pentru ca de mic eu te iubeam enorm până în acea zi în care mi te-au luat de lângă mine! De atunci eu am intrat în mafia asta căutând-te peste tot ca să te am din nou, crede-ma
Stiam ca tot ceea ce zice jk e adevărat, pur și și simplu nu puteam să nu îl cred mai ales când văd ca mai are puțin și plânge.
Eu: te cred jk, stai fără grija *spun fără vlagă pentru ca am pierdut mult sânge*
Jk: ma bucur enorm.. Esti ok?
??; nu uitati ca eu încă sunt aici
Eu: așa și? Spune tot adevărul odată și nu mai lungi povestea mai lungă decât e, sigur nu doar atât e adevărul
??: ce fata deșteaptă avem noi aici, îi semeni mamei tale
Eu: de unde îi stiti caracterul mamei mele?
??: ohooo de aici e altă poveste draga mea FIICĂ!!
Ce naiba?? Ce se petrece iar aici?????? De ce omul acesta imi spune "fiica"??? Nu e tatăl meu, tatăl meu a murit de mult e imposibil, am vazut cu ochii mei cum tatăl meu a murit sunt conștientă de asta.
??: o draga mea stiu ca acum te gândești ca tatăl tau a murit ce este absolut adevărat e la 2m sub pământ dar ceea ce doar eu cu mama ta am știut e ca tu esti fiica mea, eu cu mama ta ne-am iubit enorm de mult de aici ai apărut tu dar mama ta stătea cu mark, adică cel care credeai ca e tatăl tau, mama ta stătea cu el doar ca să poată avea familia ei profit dar într-o zi Mark a aflat de mine și de mama ta atunci el a dus-o la el și nu a mai lăsat-o să iasă din casa o bătea și așa mai departe dar el nu a știut că tu ai apărut în viața mamei tale si a mea. Imi pare sincer rău ca ti-am facut rănile alea și nu ti le-am tratat sincer nu am știut niciodată cum să  reactionez când am să te găsesc și nu știam 100% ca esti chiar tu fiica mea de aceea ti-am facut răni ca să nu suspectezi nimic imi pare rau ca n-am fost capabil să o protejez pe mama ta am fost un las care să temut de moarte.

Pur și simplu nu mai stiam ce s-a zic eram șocată de tot ceea ce am auzit se pare că de asta jk ma răpit dar totuși atunci părinți mei de ce au murit?? Acest om chiar e tatăl meu??

Eu: de unde stiu ca pot avea încredere în tine? Adică uitate la mine sunt plină de răni și mai ținut în tortură
??: stiu, da Nuu stiam sigur că esti fata mea, stai fără grija am chemat doctorul să vină să vă trateze rănile
Eu: și cum te cheamă??
??: ohh imi pare rau, ma cheamă  jihoon, Min Jihoon
Eu: acum ne dai drumul??
Ji: am să vă dau drumul cu o condiție
Eu: spune
Ji: patrezi legătură cu mine ca tată
Eu: dar nici nu va cunosc nici nu stiu dacă chiar sunteti tatăl meu!
Ji: o să-ți dovedesc cu timpul
Jk: Maria el chiar e tatăl tau
Eu: bine, promit ca am să păstrez legătură cu tine dar Lasă-ne să plecăm Denisa nu se simte bine
Ji: se pare că esti la fel de buna la suflet ca mama ta, stati aici până vi se vindeca rănile
Seung dule pe fete în camere iar pe Maria de-o în camera lui jk
Suga: o duceți pe Denisa în camera mea???
Ji: cuplu nou?
Suga: mda..
Ji: ok, Seung ai auzit nu?

JK POV.

Văd cum Seung le dezleagă și văd cum Maria și Denisa cad jos inconștiente și cum Jihoon merge repede către ele îngrijorat pf... acum poate fi îngrijorat
Eu: yaaaaaa dezleagă-ma acum!!! * Jihoon îi face semn lui Seung să ne dezlege iar în secundă doi o i-au pe Maria și suga pe Denisa și mergem fiecare în camerele noastre așteptand ca doctorul să vină și să le trateze rănile*

O pun pe Maria în pat și ma pun lângă le-a strângând-o strâns în brațe, probabil a trecut prin multe ma aproprii de urechea ei și îi șoptesc un "te iubesc" Ea răspunzând ca și ea ma iubeste, am rămas șocat și o sărut ușor pe buze mi-a fost dor sa o țin în brațe.

SUGA POV.

O i-au pe Denisa și o duc în camera mea, pielea ei Alba și firavă acum e plină de răni și tăieturi, nu imi plăcea să o văd așa. O așez pe pat lângă mie ușor pentru ca era plină de rani și o i-au în brațe, Mi-a fost dor să o țin în brațe sincer să fiu.  Am auzit cum jihoon îl cheamă jos pe jk, eram îngrijorat pentru el dar trebuia să stau cu Denisa.

Între timp jos......

Aᴅᴇᴠᴀʀᴜʟ Dɪɴ Sᴘᴀᴛᴇʟᴇ  Mᴀsᴛɪ ☾︎ꨄ︎Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum