Hoofdstuk 2

31 6 0
                                    

Dit weekend heb ik hem gezegd dat ik hem leuk vond en hij zei dat hij mij ook leuk vond maar ook nog iemand anders.
Begin van de nieuwe week:

" Secoiya ik heb besloten dat ik voor Lusiana kies". Vanaf daar rende ik huilend weg. Ik rende naar mijn vriendinnen toe. How can he do this to my. Ik dacht dat het goed ging. "Als hij dat heeft gedaan dan is hij je niet waard". "Dankje Katharine je bent een hele lieve vriendin, als ik jou toch niet had. "Om je op te beuren gaan we met zijn drieën naar het schoolfeest,Anne,jij en ik".

We aten bij mij thuis het was super gezellig en we deden elkaars haar dat was echt lachen.

Op schoolfeest had ik het naar mijn in het begin want daarna zag ik hem en dat vervelende mens zoenen. Mijn hart was nog meer gebroken dan dat het al was.
Stomste schoolfeest ooit, gelukkig ben ik hier met mijn vriendinnen. "Marie ik wil even zeggen dat het heel leuk is dat je ook bent gekomen. Ze zijn tenslotte alle drie mijn beste vriendinnen. "Het is bijna vakantie dan wil ik wel afspreken"."Typisch Secoiya gelijk afspreken". Het was en is moeilijk om hem te vergeten maar daardoor laat ik leven niet verpesten ik ga gewoon door met het leven.

Hey ik heb dit hoofdstuk een beetje afgeraffeld dus als er tips zijn, graag. En als je het leuk vond meld het dan misschien schrijf ik meer van dit soort verhalen.
Xxx F

How can you do this to meWhere stories live. Discover now