Capitolul 4

50 9 2
                                    

Valerie si Hoseok au intrat in apartamentul fetei.Ea isi arunca geanta pe canapea si îsi pune mâinile pe coapse.
-Si de ce m-ai adus ? Puteam sa vin si singura ! - bruneta se întoarce cu spinarea la el si se îndreaptă spre geam.Privind orasul de sus ea simte cum Hoseok s-a apropiat si a îmbrățișat-o din spate,respiratia lui călduroasă ii ardea pielea de pe gât iar pielea ei se făcea ca la găini de la atingerele lui fine.
-Nu vreau sa te pierd,tu stii ca te iubesc enorm iar acel incident cu Lisa nu a fost nimic decât ...
Valerie il împinge cu cotul si se întoarce la el .El era trist,in ochii lui ea vedea doar tristețea si durerea.Dar nu il putea ierta.
-Tu te-ai sărutat cu ea,Hobi !
-Nu am vrut-o ! - ridica tonul Hoseok,văzând ca fata pe care o iubeste nu il crede.
-Cum nu? Eu am vazut totul cu ochii mei,Jung!!! - strigă cu lacrimi in ochi Valerie.
Din camera vecinilor care locuiesc cu un etaj mai sus de Kim s-a auzit un zgomot,de parca ceva greu a cazut la podea.Hoseok speriat ridica privirea spre pod :
-Vecinii tai toata vremea sunt asa gălăgioși?-întreba brunetul.
Dar Kim nu a raspuns,o liniste mortală se lasa in apartamentul fetei.
-Te urăsc - spuse Valerie cu o voce înceată.
-Scumpo - Hoseok îsi întinde mâinile si încearcă sa o îmbrățișeze din nou,dar fata nu ii permite,făcând un pas inapoi - Cu Lalisa,atunci ce a fost...
-Pleacă...-arată ea cu degetul spre usă.
Băiatul se uita la ea nedumerit.A aruncat o privire spre usă si apoi din nou la fata care clar lucru nu isi dorea sa il vadă in momentul dat.
-Pleacă ! - a strigat încă o dată Valerie.
Hoseok a strâns buzele intr-o linie subțire si a clătinat din cap:
-Cum vrei,am vrut doar sa iti spun adevarul!Vad ca acel adevăr pe tine nu te interesează, sa ma fi iubit tu îmi dădeai o sansa sa iti explic.Tu nu ma iubesti si nu m-ai iubit niciodată !
-Pleacă am zis ! - primele lacrimi s-au rostogolit pe obrajii care ardeau de furie.
Jung s-a întors cu spinarea si s-a îndreptat spre usa.Deschizând-o,ca ultima data s-a uitat la fata cu ochii căprui si a rostit.
-Dar sa stii ca eu te voi iubi,mereu...
Aceste cuvinte au trecut prin inima ei ca un cutit.Ea isi dorea sa il îmbrățișeze si sa ii spună ca de fapt ea il iubea si il iubeste,dar mândria nu i-a permis.Cu zgomot usa s-a inchis si din nou ea a rămas singura.Fata si-a astupat fața cu mâinile si a cazut in genunchi,plângând in gura mare.Din apartamentul ei se auzeau doar suspine si țipete de durere.Fata a aruncat o privire la ceas si a vazut ca e ora 15:28 iar lângă ceas era o poză,pe acea poza ea era cu Hoseok si cu familia ei.In ziua aceea,au plecat toți la Disneyland si s-au distrat de minune iar aceasta poza a fost făcută când deja părăsea parcul magic.
Jungkook se priveste in oglindă,aranjandu-si gulerul la cămasa alba ca zăpada.Aceasta este prima sa intalnire cu Somin si îsi dorea ca sa fie de neuitat.In vaza de pe masa care se afla în centrul camerei se odihnește un buchet de trandafiri care ii va cadona iubitei sale.Băiatul a hotărât sa vina la locul întâlnirii cu câteva minute mai inainte ca sa înțeleagă fata ca el e punctual.Jeon si-a luat buchetul din vaza si a plecat.
Când a ajuns in parc totul părea deosebit,de parca prima data a venit aici.Poteca era luminată de luminile stradale iar luna se oglindea in apa pura din fântâna arteziană care se afla in centrul parcului.Băiatul se asează pe banca si priveste spre cer.Regina noapte a aruncat plapuma s-a întunecată cu stelute pe bolta cerească.Jungkook zâmbi oleacă, emotiile il doborau.
Trece timpul,Somin asa si nu a venit.Jungkook se uita la buchetul de trandafiri si a inchis ochii.
-Vino,Somin ! - isi spuse in gand brunetul.
Jeon se ridica in picioare si se uită prin parti,poate va apărea in curând,dar pe nimeni nu a vazut.In acel parc pustiu si rece era doar el.Frunzele copacilor erau galbene,unele cădeau la pământ dansand valsul lor altele abia se țineau de crengile reci ale copacilor.Jeon a inteles ca ea nu va veni,băiatul a aplecat capul si s-a îndreptat spre iesirea din parc,lăsând buchetul pe banca.
Valerie se asează pe pat si conectează televizorul.Stergandu-si lacrimile a dat volumul mai tare.Mergea un reportaj in live.

Pe strada Cheongpa a avut loc un accident rutier care a provocat ambuteiaje.Poliția roaga oamenii sa stea în masini si sa astepte liniștiți urmatoarele ordine.Nu va deconectati,după o scurta publicitate revenim cu noi stiri.

Sunetul sirenelor i-au distras atenția brunetei.Ea se ridica de pe pat si se apropie de geam.Privind in jos a vazut câteva ambulanțe in rand care se îndreptau toate in aceeași direcție.

Atentie ! - Auzind vocea prezentatoarei,Valerie repede s-a întors la televizor si încruntată privea scenele pe care le arătau la stiri - In urma accidentului rutier,un motociclist a decedat.Dar stați,se pare ca nu a decedat.Noi vedem cadrele in live de la locul acțiunii.Vedem cum medicii in costume speciale,il pun pe răposat in unul din saci.Când unul din medici s-a aplecat asupra lui ca sa il infasureze in sac,acela l-a apucat de gât si l-a muscat. OMG!

Frica se strecoară prin tot corpul brunetei.Prima data in viața vede asa ceva.La stiri arătau urmatoarele scene unde motociclistul abia ridicandu-si picioarele de la pământ se îndreaptă spre polițistul care a îndreptat înspre el arma.Deasupra lor zburau elicopterele cu lumini.După câteva avetizari,politistul a împuscat motociclistul ,acesta a cazut in genunchi si isi întindea mâinile inainte,nu a decedat.Când a primit încă un glonț in cap,acela a cazut la pământ mort.
-Hoseok...-in liniste a spus ea.Amintindu-si ca ea trăiește pe acea strada si aceste întâmplări sunt undeva la nord,iar pe acea stradă Hoseok mereu pleca acasă de la ea.
Fata iute ia telefonul de pe pat si cu mainele tremurând căuta prin agenda de contacte numarul lui Hoseok.Găsindu-l ea îl apelează.
In acest timp,Hoseok era in masina si astepta ca sa treacă ambuteiajele.Privind la ora el loveste cu mâna volanul apoi aude o melodie usoara.Cineva il suna.Aruncând o privire la scaunul de alaturi a vazut telefonul lui,iar pe ecran poza Valeriei.El întinde mâna si il ia.Asteptând câteva secunde răspunde:
-Da?
-Hoseok,unde esti?
-Sunt in ambuteiaje,aici pe strada a avut loc un accident rutier si asteptam sa se elibereze drumul!
-Jung,vino la mine ! Fuga ! - in isterică strigă fata.
-Da? Acum vrei sa ma vezi? Straniu - zâmbește băiatul.
-Când vii iti explic !!!
-Wow câte elicoptere sunt aici,de ce trebuiesc asa multe elecoptere la un accident rutier? - intreaba nedumerit brunetul privind pe geam la un alt elecopter care s-a îndreptat spre locul accidentului.
-Hoseok ! Nu căuta elicoptere ! Vino la mine ! - fata a inceput a plânge când a rostit ultimele cuvinte.Înțelegând ca Valerie nu glumește ,Hoseok isi sterge zâmbetul de pe față si zice:
-Vin in câteva minute

The Walking Dead [K-POP version]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum