💜14💜

863 24 0
                                    

ENA P.O.V

Po ko zna Koji put me budi bol u stomaku. Ustanem Iz kreveta obujem papuce I dodjem u kuhinji da popijem lek . Samo sto Sam htela da izadjem Iz kuhinje ispred mene stane Ina da zlim smeskom na sta se ja ukocim .

Ina: mislis da ces da pobedis? Epa varas se u ovakvim igrama ja uvek bedim .

Ja: hahahah vazi I laku noc - prodjem pored nje I udejem u sobu I nastavim da spavam ujutru me probudi glasno otvaranje vrata na sta se strecnem

Zeyn: Ena kako si mogla ?

Ja: sta Zeyn ?

Zeyn: znas ti sta si napravila Ini sinoc!

Ja: sta Sam joj napravila? - ne znam o cemu se radi a na spomen Ininog imene se dodatno iznerviram a I Zeyn vice na mene sto ocigledno utice na memu jer me opet proganja ona bol Ali sada veca.

Zeyn: I ti ces da mi cuvas dete a bije ljude po kuci !! Sram da te bude!!

Ja: sta pricas ti ? Alo I ne deri se na mene !

Zayn: ja cu da radim sta ja hocu !

Ja: Drago mi je hoces mozda Iz ove kuce da odem da mozes Sam sa Inom kafu da pijes posto je njoj namera da nas rastavi. Kako si glup I slep ne moras meni da verujes ne mora niko da mi veruje ne zanima me Niko vise osim ove bebe a ja danad idem a ti uzivaj!

Zayn: slobodno idi I onako nisi za nista sposobna I upravu je Ina dete mozda I nije moje - kad je to reko kao da mi ses rce raspalo a I ja s njim krenula Sam da placem I samo Sam otrcala u vc I zakljucala vrata bol u stomaku mi nije prestala .

ZEYN P.O.V

Ustao Sam I otisao do kuhinje a tamo je sedela Ina sva uplakana prisao Sam joj I pitao je sta se desilo a ona mi je rekla da ju je Ena prebila I sve I svasta rekla I da je uspela u svemu pa cak I za dete . Toliko sam pukao da sam krenuo da joj se derem sto nisam smeo ona je otrcala u vc I zakljucala se a samo Sam cuo njene uzdihaje boli . Otisao Sam kod Alexa I rekao mu da dodje u radnoj sobi sto je I napravio sve Sam mu ispricao a on nije mogao da veruje , zatim Sam pozvao I Valeri I ona je bila prestravljena .

ENA P.O.V

Sedim na hladnim plocicama satima niko be dolazi kod mene cak Ni Valeri verovatno joj je rekao I ona se prepala pa naravno nek me svi mrze a Ina nek se smeska . Odlucila sam odlazim odavde zauvek sve su mi okrenuli ledja kad su mi najpotrebniji I svi mi nanose bol koju ne smem da imam Ali verovatno je Ina izmislila da Sam ga prevarila a on jadnicko veruje . Uzela Sam kofer I sve potrebne stvari stavila u isti . Kad Sam sve zavrsila spustila Sam se na donji sprat gde su sedeli Ines I Zeyn jedan pored drugog I Valeri I Alex pored njih . Svi su me primetili I krenuli da mi se smeju u facu . Pogledala Sam ih po poslednji put I posla ka vratima a samnom je posla Ina i kad Sam trebala da se spustim niz stepenice Ina me je gurnula I krenula Sam da se kotrljam cula sma njene reci pa, pa I mrak..

Oteta ✔️Where stories live. Discover now