4k özel :)) (smut)

1.2K 58 89
                                    

Ofpofof bunu yaptığıma inanamıyorum slmslfösşcmçs 3k okunma 😍😍 sevyrm sizi Hadi smut zamanı :xx

Midoriya herşeyi baştan sona todorokiye anlattı. Todoroki için hiçbir sorunu yoktu ikinci kez dünyaya gelse bile bu çocuğu sevicekti, güzel olmayan birşeyi yoktu. Kıvırcık saçları, yeşil kocaman gözleri, yüzündeki Çiller. Tanrı onu yaratırken çok uğraşmış gibiydi.

İkiside sustuktan sonra birbirlerine baktı, midoriya gerilmişti daha bakugouya bunu anlatamazken todorokiye anlatmıştı.

Todoroki'nin aklı başka yerdeydi, midoriyanın dudakları onu kalpten alıyordu. En son ne zaman onun dudaklarının tadını almıştı hatırlamıyordu, todoroki midoriyaya yaklaştı ve dudağına yapıştı.

Midoriya ilk başta şaşırmıştı kalbi çok hızlı atıyordu. Kızgın değilmiydi? Todoroki midoriyadan memnundu özgünlüksüz olsa bile seviyordu.

"Todoroki- mnn.." midoriya ağızından kaçan inilemeyle daha çok kızardı, todoroki midoriyanın üstüne çıktı ve yüzündeki sırıtmayla boynuna izler bırakıyordu

Todoroki: artık üstte ben varım~

Deku: s̶e̶n̶ h̶e̶p̶ u̶s̶t̶e̶y̶d̶i̶n̶ o̶r̶o̶s̶p̶u̶...

𝒌𝒖𝒔𝒖𝒓𝒂 𝒃𝒂𝒌𝒎𝒂𝒚𝒏 𝒄𝒊𝒅𝒅𝒊 𝒅𝒆𝒈𝒍𝒎 𝑵𝑺𝑲𝑨𝑵𝒁𝑲𝑨𝑨𝑴𝑺𝑵𝑨

Todoroki iki parmağını midoriyanın dudaklarına dayadığında , midoriya parmakları içine alarak emdi. Todorokinin parmaklarını çektikten sonra dudaklarını yine birleştirerek , parmaklarını yavaşça midoriyanın içine doğru ittirdi.

Midoriya acıyla inlerken geri çekilmeye çalışsada, todoroki ona izin vermeyerek dudaklarını daha sert bastırmıştı sevdiği çocuğun dudaklarına.

İçinde makas haraketi yaptıktan sonra, üçüncü parmağınıda deliğe göndermişti. Midoriya acıdan inledi, todoroki midoriyanın alışmasını bekledikten sonra parmaklarını çıkarmış kendini konumlandırmak , uyarma gereği duymadan erkekliğini içeri ittirmişti.

Midoriya acıyla, todoroki'nin dudaklarını sertçe ıssırdığında gelen kan tadı pişman olmasını sağlamıştı. Todoroki ise sorun etmesi, şuan duyduğu zevk aklının buharlanmasına sebep oluyordu. Dudaklarını yalayarak midoriyayı öpmeye devam etti.

Melez çocuk içinde ileri geri yapıp, midoriyanın hassas noktasını aramaya koyuldu. Tabi bu sırada aldığı zevk , kelimelerle dökülmesi imkansız bir haz yaşatıyordu ona.

Todorokinin her vuruşunda ikisinden gelen düzenli inlemeler koca odada yankılanıyordu.

Deku: O-oraya -ah da-ha hı-zlı!

Todoroki aynı yere defalarca vururken, bir eliyle de yeşil saçlı çocuğunun erkekliğini kavrayarak boşalmasını sağlamıştı. Bir kaç vuruştan sonra todorokide içinde boşalmıştı.


Biliyorum bu bölümü 8283728 yıldır bekliyorsunuz. Yazmaya artık o kadar üşeniyorum ki..

Umarım beğenmişsinizdir ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bu aslında yeni bölüm yarım falan 16. Bölümü (?) Atarım!!

Bb

ilk aşkımsın (tododeku)Where stories live. Discover now