Eighteen°

452 24 26
                                    

Medya : Kedilerim doğduktan sonra 2. günü (ama artık bir ayılar, bana pençe atıyorlar)

↬  Medya çok alakasızdı ama koymak istedim çönmğplkpg

Bir de şey diyeceğim ben geçenki bölümde geri zekalı gibi araştırma yapmadan yazdığım için bölümü düzenlemek zorunda kaldım farklı şeyler görürseniz şaşırmayın 17'yi  tekrar okuyun

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Su'dan

"Hastane neydi? Hastane emekti"  

Ne diyorum lan ben?

Yattığım yerde doğrulmuş, kolumda ki seruma bakarken gözüm yanda ki sedyelerde yatan kızlara kaydı ama sadece Hira ve Duru'yu gördüm.

Burcu ortalıkta yoktu!

Neden burada olduğumuzu sorgularken acil kapısından içeriye giren  hemşireye çevirdim bakışlarımı.

"Günaydın Su hanım ben de serumunuzu kontrol etmeye gelmiştim" dediğinde tek kaşımı havaya kaldırıp "Şey biz buraya neden geldik?" diye sordum, hafifçe tebessüm ettikten sonra "Doktor gerekli bilgiyi ailenize verdi, dün geceden beri başınızda oldukları için kafeteryaya yönlendirdim şimdi haber veririm" deyip serumuma iğneyle bir şeyler ekledikten sonra yanımdan ayrıldı.

Hemşire gittiğinde yerinde huzursuzca kıpırdayıp gözlerini açan Hira'ya doğru döndüm. İlk önce bana sonra serumuna sonra etrafa bakındığında "hastanedeyiz" diye söylendim "Aydınlandım şuan, oysa ben pavyondayız zannetmiştim" dediğinde gülümseyerek karşılık verdim, yanında ki sedyede yatan Duru'ya bakarak "Lan Su, Burcu nerede?" diye sordu "Kanka anlamadım ben de" dedim "Biz dün gece ne yaptık lan?" diye sorarken başını kaşıdı o sırada içeriye saatte 300 kilometre hızla giren anneme baktım.

"Su iyi misin kızım? Nasıl oldun? İyisin iyi maşallah kızıma, hem sen niye alkol aldın bakayım?" derken kafama bir tane geçirdi, klasik Türk annesi işte.

"Anne ben bir şey hatırlamıyorum ki sana açıklayayım"  dediğimde kaşlarını çatıp konuşmaya başladı o sırada Hira ve Duru'da hesap veriyordu ailesine. Duru ne ara uyandı lan? 

"Dün gece epey geç oldu ve sen eve gelmedin merak edip seni aradığımda telefonunu yabancı birisi açtı, doktormuş telaşla evden çıkıp hastaneye geldim Hira'nın ailesi de buradaydı zaten yanlarına gidip ne olduğunu sordum gece alkol alıp üstüne bozuk ayranla bozuk süt içmişsiniz böyle olunca hepiniz fenalaşmışsınız  ama en çok Burcu kötü olmuş süte alerjisi vardı zaten kızın orada kusmuş sonra kafasına sert bir darbe aldığı için bayılmış, o çocuk olmasaydı Burcu'nun durumu daha kötü olurmuş" 

"Ne çocuğu anne?" diye sorduğumda "Sizi buraya getiren çocuk durumunuzu öğrenmek için hala kafeterya da bekliyor" dedi ama aklım hala Burcu'daydı "Burcu nerede şimdi?" diye sorduğumda "Kafasına sert darbe geldiği için iç kanama var mı diye emara girmişti sonuç negatif çıkınca odaya alındı"

Annemin dediğiyle içimden uzunca bir 'oh' çekip sedyeye uzandım "Hah bak sizi getiren çocuk geliyor"  annemin dediğiyle onun baktığı yere baktım.

Hassiktir!

Kaan?

E ama böyle şeyler filmlerde oluyordu!

Gözlerim yavaşça dolarken Hira ve Duru'ya baktım, yüzlerinde şaşkınlıkla karışmış mutluluk vardı.

"Geçmiş olsun kızlar" diyen Kaan'a doğru yavaşça çevirdim başımı, o kadar özlemiştim ki onu, yüzünü ezberlermişcesine izlerken sertçe yutkundum "Teşekkür ederiz buraya getirdiğin için" diyen Hira'ya çevirdim bu sefer başımı "Keşke kalmasaydın sabaha kadar o güzel gözlerin şişmiş" dedim.

Ben ne dedim lan?

Annemin kaşları yukarı kalkarken herkesin bana baktığını hissettim "Yani güzel derken öyle şey etmemiştim ondan şey ett-" derken annem lafa atlayıp "Teşekkür ederiz çocuğum hadi sen git ailen merak etmesin" dedi  canım annem!

"Rica ederim efendim, iyi günler" diyen Kaan'a baktım bana gülüp dışarı çıktı.

Bana!

Bana güldü!

Hem de sevgilisi var!

Of abartma Su senin rezilliğine gülmüştür.

Hem Burcu'yu merak ettiğim için hem de şuan annemden kaçmam gerektiği için serumu umursamayıp ayağa kalkmaya çalıştım "Nereye gidiyorsun kızım?" diyen anneme baktığımda "Anne Burcu'nun yanına gitmemiz lazım" diye çıkıştım ben hala ayağa kalkmaya çalışırken annem omzumdan tutup geri doğru ittirdi.

"Ben giderim sen burada kalıyorsun küçük hanım" dedi annem "Ben niye gidemiyorum?"  diye sorduğumda annemin dudağının kenarı kıvrıldı "Çünkü serumun bitmedi" dedi "Abartma anne ya kaza geçirmedim tutarım serumun çubuğunu  giderim odaya" dedim kaşlarımı çatıp "aa yat işte ben giderim" dedi nefesimi seslice dışarıya doğru üflerken "Anne ben gideceğim ya" dedim isyan bayraklarını çekerken.

"Ben gideceğim sen serumun bittiği zaman gideceksin" dedi annem kaşları çatık bir şekilde, fısıldayarak "Ama anne onun tek ailesi biziz" dedim kaşlarımla bizim kızları işaret ederken.

Annem pes ederek "Tamam, peki siz gidin" dedi hem ne diye gitmeme izin vermiyordu ki?

Ayaklanıp kızlara döndüm "Kızlar ben Burcu'nun yanına gidiyorum" dediğimde ikisi de ayaklanıp yanıma geldiler.


"Oğlum bu bandaj niye hayvan kadar lan?" diye sorduğumda Hira dudağını büzmüş Duru boş boş Burcu'ya bakıyordu.

Burcu yavaşça gözlerini açtığında Duru birden bağırıp sarıldı, kız komadan çıkmadı ki alt tarafı başına dikiş atıldı.

"lan ne yapıyorsun? Ahh kafam, yavaş ol ayı" diye bağıran Burcu'ya kıkırdayarak döndüm, "Geçmiş olsun embesil" dediğimde kaşlarını çatıp "Ne oldu ki? Hem biz niye hastanedeyiz?" diye sorarken Hira konuşmaya başladı "Kanka biz dün üçlü kombo yapıp zehirlenmişiz ee bozuk süt içince sen fenalaşmışsın kusmaya başlamışsın sonra kafana sert bir darbe yediğin için kafana dikiş attılar Allah'tan Kaan zamanında yetiştirmişte fazla kanaman olmamış" dediğinde Burcu tek kaşını kaldırmış ağzını açmış bir şekilde Hira'ya bakıyordu.

Ee çocuğumun bünyesine ağır geldi tabi.

"Üçlü kombo? Sert darbe? Kaan? Dikiş?" diye art arda söylenirken Hira 'hee' demekle yetindi.


"Anne ya o zaman tatlı geldi çocuk ağzımdan kaçıverdi işte neyse ben yatmaya gidiyorum yarın pazartesi ve haliyle okul var" diyerek hızla salondan ayrıldım.

Herkes taburcu olmuştu ve evlere dağılmıştık, annem eve geldiğimizden beri Kaan'ı sorup o kim? tanıyor musun? niye öyle dedin? diye beni darlıyordu.

Sonunda odama geçtim ve yatağıma adeta bir fil gibi zıpladım.

Anonim : Bugün o kadar güzel güldün ki

(mesajınız iletilemedi)

Anonim : Dedim sen her şeye değersin be çocuk

(mesajınız iletilemedi)

Anonim : Neyse

(mesajınız iletilemedi)

Anonim : İyi geceler puşt

(mesajınız iletilemedi)



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Olm bölüm çok uzun oldu lan

Neys

Ay lav yu



Anonim ➳ TextingWhere stories live. Discover now