Rană

75 5 2
                                    

După ce ma schimb , nesimțitul mi-a dat un tricou foarte scurt . Trebuie să mai fie cu ceva cu ce sa ma îmbrac. Prin baie nu mai văd nimic . Ies din baie ca un fulger și ma acopăr cu pătura până în gât și stau cât mai departe de el .

În carte nu scria ca rapitorul este afectiv cu victima . Eu dupa liceu vroiam sa devin soldat și am început să citesc o carte cu instructajele pe care le voi face . De asta m-am descurcat atât de bine , până acum .

Si chiar nu stiu ce sa fac acum . În carte nu scria nimic in legatura cu rapitorul afectuos . Imi e frica de el pentru că nu urmează nici o tipologie . Dar nu trebuie sa ii arat ca îmi e frică de el .

Incerc sa adorm dar dintr-o dată se lasă patul pe o parte și ma incordez de frică. Se apropie de mine si ma trage spre el și ma lipește de el . Îi simt respiratia în ceafa . Incerc sa ma îndepărtez dar ma strânge mai tare .

-Mă sufoci !
- Daca te sufocai nu te mai zbătea atât . Hai , culcă-te!
- Nu îmi e somn .

Incepe sa ma sărute pe gât și eu înghit în sec . Încerc să îl îndepărtez dar ma imobilizeaza .

- Dă-mi drumul !
- De ce?
- Lasă-mă în pace !
- Nu te mai zbate , nu rezolvi nimic .

Se opreste dar ma strânge mai tare si ma întoarce și acum stau la margine cu nasul lui în părul meu .

- Nu îmi mai respira în ceafa . Mă deranjează și nu pot să dorm .
- Daca imi dai un sărut îți fac pe plac toată seara .
- Nuuu.
- Cum vrei tu .

Se pune cu capul pe pernă și îmi respira iar în ceafa și ma strânge mai tare . Mă șantajeaza dar nu e un preț asa mare , dar e primul meu sărut și nu vreau ca el sa mi-l fure . Știu știu știu . Ai 19 ani si nu ai avut primul sărut! Nu , nu am avut timp de asemenea prostii , cum ar fi un iubit . Trebuie să rezist .

- Imi e sete .
- Mă duc să îți aduc .
- Dar îmi aduci și ceva de mâncare .
- Ce vrei sa iti aduc ?
- Un sandvici ar fi bun .
- Bine . Mă întorc imediat .

După ce pleacă ma uit in urma lui și când coboară scările ies si eu . Cand ajung la capătul coridorului mai este doar o usa . Intru dar înăuntru e întuneric. După ce gasesc intrerupatorul raman oripilată. Găsesc cadavrul unei fete . Nu e de mult timp . Oare asa o sa ajung si eu dacă nu îl ascult ? Ori ca îmi place ori ca nu trebuie sa fiu drăguță cu el .

Mă întorc în camera și chiar când ma pun în pat apare și el . Se uita urât la mine si eu îmi las capul în jos .

- Unde ai fost ?
- Până la baie .
- Sigur nu ai iesit afara din camera ?
- Doar putin am deschis ușa sa vad daca vii cu mâncarea.
- Bine . Desi stiu ca ai fost undeva nu îți spun nimic , de data asta . Dar dată viitoare va ieși urât. Mai înțeles?
- Da .
- Bine . Nu fi supărată, dacă mă vei asculta te voi trata ca pe o prințesa , dar dacă nu ma asculti te voi trata ca pe o curvă . Mai mănânci?
- Nu , vreau doar sa dorm .
- Bine , prințesa.

Mă sărută pe frunte și se pune și el lângă mine . Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea ca nu pot evada . Imi trebuie o ocazie specială și că să am parte de ea trebuie să fiu drăguță. Mă lipesc cu spatele de pieptul lui si el ma strânge în brațe.

- Noapte bună.
- Noapte bună, Solara .
- Vreau sa te intreb ceva ...
- Spune .
- Tu cum te numești?
- Am mai multe nume dar tu poti sa imi spui Ray.
- Bine , Ray.

Noaptea trecută a fost de coșmar nu am putut să dorm deloc . Tot ma gândeam la acel cadavru , trebuia sa il investigez sa vad de ce a murit .

Acum stau în pat încercând să mă prefac că dorm pentru a nu vorbi cu rapitorul .

Trebuie să mă gândesc la o tipologie . Nu respecta nimic ... De ce nu ma omorât până acum ? Oare e cel nebun care ma răpit pentru că semăn cu vreo fosta iubită? Nu cred , nu da semne de agresiune dacă il enervez . Cel cu răscumpărarea? Nu , eu nu sunt bogata . De obicei cei bogați sunt țintele. Nu am nici o idee .

Îl aud cum intra in camera si închid ochii . Parca și acum vad cadavrul în fața ochilor .

- Nu te mai preface, am văzut când ai închis ochii .
- Off.
- Neața, prințesă.
- Neața...
- Esti somnoroasa ?
- Nu...
Mă ridic în fund și ma întind cascand.
- Ce ai acolo pe pernă?
Cand ma uit văd o pata de sânge. Mă sui peste perna panicată . Bandajul de la gât fiind mic nu a putut absorbi tot sângele.
- Nimic !!!
Se apropie și îmi ia perna forțat. Se uita la pata apoi la mine .
- Esti rănită cumva ?
- Mnu ...
Imi las capul în jos și caut o scuza pentru pata . Dar el ma prinde de mână și ma ridică în picioare și îmi prinde maxilarul cu o mână și se uita atent . Cand imi întoarce capul în partea opusă loviturii scancesc și bandajul se dezlipeste . El se uita atent la rana apoi se uita urât la mine .

- De ce nu mi-ai spus !?!
- Nu am vrut , bine! E treaba mea !
- Atât timp cât stai aici e si treaba mea !
- Aș pleca dar din pacate nu pot ! Nu vreau sa fiu aici !
- Dar esti ! Asa ca asculți de regulile mele !Mergem sa te vada un doctor . S-a infectat.

Vreau sa ma opun dar ma târâie fortat prin casa, sau ce o fi asta , asta . Eu inca fiind în acel tricou se ridică prea sus și toți se uită în urma mea si faptul că sunt desculț nu ma ajuta la picioare , gresia e rece .

Incerc sa tin pasul dar merge prea repede . Mi-au înghețat picioarele . La un moment dat ma impiedica și cad jos dar el nu se oprește și ma târâie asa . Imi fac vânt ,cu greu , și îi lovesc picioarele mele și se împiedică, el nu cade dar îmi dă drumul la mână .

Mă ridic cu greu și observ ca picioarele îmi sunt rosii din cauza ca ma târâit. Incerc sa ma stabilizez pe picioare dar ma sprijin de un perete .

- Cand ai căzut jos ?
Se uita cu mila la mine .
- Nu vreau mila ta ! Mă descurc singură, pe picioarele mele!

Mă imping de lângă perete și mai fac câțiva pașii dar cad în genunchi.
Haide ,Solara !!! Un soldat nu renunță!!!
Mă ridic și deși e îngrozitor de dureros , merg singură pe picioarele mele .
El o ia in fata mea dar puțin mai usor si ajungem la o usa mare neagră. Intrăm și eu astept pe o măsuță de consultații .

- Să nu scoti un sunet !!
Eu ma uit in gol și încerc să nu mă gândesc la durerea incredibilă de la genunchi . Rezista , soldat ! Acasă te așteaptă mama ta ! Nu poti sa o dezamăgesti!

Doctorul vine si dupa ce ma rezolva la gât și îmi dă o crema ca sa nu se infecteze . La picioare a fost mult mai complicat , după câteva ore doctorul se duce si vorbeste cu rapitorul .

Povestea Solarei Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum