i guess im just a playdate to you

124 18 83
                                    

        Jaehyun fakültesinde ki dersinden daha yeni çıkmıştı . Karnı acıkmıştı bu yüzden yemekhaneye inmeye karar verdi . Gerçeği söylemek gerekirse yemekhane yemeklerini pek sevmiyordu . Ama en yakın arkadaşı Johnny'de ordaydı , bu yüzden yine bugün de yemekhaneden yiyecekti . Asansöre yürürken yine aklına Taeyong geldi . Onun o pembe saçları , içki kokusunun ardında saklanan güzel kokusu Jaehyun'u deli ediyordu . Jaehyun yirmi iki yaşında küçük bir çocuktu ama Taeyong yirmi yedi yaşında bir yetişkindi . Taeyong genellikle , hatta neredeyse hiçkimse ile yakın olmazdı . Ama Jaehyun her gece , sabah veya tüm gün Taeyong'un evine gidiyordu , hatta kalıyordu . Yanlış anlamayın , aralarında cinsel hiç bir şey yoktu . Taeyong sadece içki içiyor . Jaehyun ise bazen yemek yiyor , bazen ise çikolatalı , çilekli ve bunun türevleri olan sütlerden içiyordu . Dertleşiyorlardı , yani Jaehyun dertleşiyordu . Taeyong'un dertleşecek bir çok sorunu vardı , ama pek fazla söyleyip Jaehyun'un moralini bozmak istemezdi . Jaehyun her ne kadar onun içtiği içkilerden içmek istese de Taeyong buna izin vermezdi . Taeyong henüz onun içki içmek için küçük olduğunu söylüyordu . Jaehyun ise hep karşı çıkıyor , kendisinin küçük bir çocuk olduğunu kabul etmiyordu . Çünkü Taeyong'un gözünde küçük bir çocuk olarak anılmak istemiyordu . Onun gözünde onunla içki içebilecek , kavga edebilecek bir yetişkin olmak istiyordu . Taeyong hakkında ki tüm detayları teker teker aklından geçirirken asansöre geldiğini bile fark etmedi . Hızlıca kat düğmesine bastı ve çokta kalabalık olmayan asansörde yerini aldı . Kafasını çevirip çevresindeki kişilere baktığında bir çok tanıdık yüz gördü . Ama hiçbirisi ile konuşmak istemedi , tek konuşmak istediği kişi Taeyong'du . Veya tek sesini duymak istediği , görmek istediği , dokunmak istediği . Kısa bir süre sonra yemekhaneye inebilmişti . Gözleri bir süre Johnny'yi aradı . Bulamadığında ise ona mesaj atmanın iyi olacağını düşündü .

little jaehyun

Hyung , neredesin ?

Yemekhanedeyim , ama seni göremiyorum .

my everything

C bloktayım , A'yı tarih bölümü öğrencileri almış .

Hızlı gel bebeğim , işimiz uzun .

Jaehyun mesajı okuyup C bölümüne yürümeye başladı . İşleri gerçekten uzundu çünkü proje yapmaları gerekiyordu . Jaehyun ve Johnny aynı bölümden değillerdi . Ama okul müdürü sağolsun , herkesi farklı bölümlerden birleştirip proje yaptırıyordu . Ve buna " okul içi arkadaşlarla yakınlaşma " adı altında yapıyordu . Asıl sorun ; Jaehyun zaten Johnny ile en iyi arkadaştı . Ama öğretmenler Johnny 'yi kalıplı , Jaehyun'u da onun yanında küçücük görünce ikisinin anlaşamadığını düşünmüştü herhalde . Bu duruma Jaehyun çok sinirliydi , çünkü Johhny onun en yakın arkadaşıydı ve zaten onunla yeteri kadar zaman geçiriyordu . Jaehyun boş zamanının tümünü Taeyong ile geçirmek istiyordu . Bu yüzden Johnny'den projeyi kendi başına yapmasını isteyecekti . Onu bir akşam yemeği teklifi ile ikna edebileceğini düşünüyordu . Hızlıca masaya yaklaştığında Johnny' nin kulağına eğilip üfledi ve ardından fısıldadı ;

" Bebeğim , ben geldim . "

" Hoşgeldin güzelim . " karşısında ki kişi hızlıca arkasını döndü ve kollarını ona sarmaladı . Jaehyun sarılmayı kısa kesip hemen konuya girdi .

" Johnny , senden birşey isteyebilir miyim ? "

Şaşkın gözlerle ona döndü Johnny . Çünkü genelde Jaehyun önemli olmadıkça ondan birşey istemezdi . Devam etmesini isteyen gözlerle Jaehyun'a baktı .

" Projeyi tek başına halledebilir misin , rica etsem ? "

Jaehyun işte o an gerilmişti . Çünkü Johnny ona anlamaz gözlerle bakıyordu .

" Neden ? "

" Bugün Taeyong'a gideceğim de o yüzden . "

Jaehyun o an Johnny'nin ifadesinin yumuşadığını gördü .

" Tamam , sen git . Ben hallederim . Bu arada hızlıca yemeğini al , yoksa puding bitecek . "

                                                                          

Nana

31.05.2020

13:05

poems for taeyong , jaeyong Where stories live. Discover now