Seven

82 11 5
                                    

Akşam saatleriydi. Jeno sabah arkadaşlarının zoruyla dışarı çıkarılmış ve bir sürü yere götürülmüştü. Ancak bundan gram zevk almış mıydı? Hayır. Tek istediği eve gidip albümdeki fotoğraflara bakmaya devam etmekti. Neden onu kendi hâline bırakmıyorlardı ki? Her şey açık değil miydi? Onu unutamıyordu.

Eve daha yeni geldiği için yorgundu. Normalde bu saatlerde yemek yerdi ancak bugün arkadaşlarıyla birlikte dışarıda yemişti. Tüm gün boyunca sahte gülüşler atmak zorunda da kalmıştı tabii.

Eline telefonunu alıp Renjun ile mesajlaştı. Bir an önce onun Çin'den dönmesini istiyordu. Çünkü yanında sahte bir şekilde gülmek zorunda kalmadan, gerçek ruh hâlini yansıtabildiği tek insandı o.

Renjun'dan mesaj beklerken Instagram'da dolanmaya karar vermişti. Ana sayfasını yenilediğinde önüne gelen gönderiye bakakalmıştı. Bu eski sevgilisinin gönderisiydi. Tabii ki yanındaki Mark ile...

@leehaechan 

Canadalı hyung Mark'a Kore'yi gezdiriyorum 😁 (Buraya çok fazla gelmesine rağmen hiç bilmiyormuş gibi yapıyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Canadalı hyung Mark'a Kore'yi gezdiriyorum 😁 (Buraya çok fazla gelmesine rağmen hiç bilmiyormuş gibi yapıyor...) w/ @marklee

marklee : çünkü senin gittiğimiz yerleri anlatmaya çalışman hoşuma gidiyor hyuck-ah 🤭
leehaechan : yah!! gayet güzel anlatıyorum bir kere ben. rehberliğime laf edemezsin?!?!?!?!
marklee : tabii kesin öyledir
leehaechan : sus yoksa döverim?!?!?
marklee : elin çok ağır senin. sustum tamam
leehaechan : adam olacaksın canada

Jeno geri kalan yorumları okumamıştı. Hyuck ve Mark'ın flört olduklarını biliyordu. Sağ olsun Jaemin bugün ağzından kaçırmıştı. Hemen toparlamaya çalışsa da Jeno olayı tabii ki anlamıştı. Sadece mutsuzdu, aptal değil.

Kafasından düşünceleri atmak istercesine albümü açtı. Bu seferki fotoğraf ilk kez sarhoş oldukları gecedendi.

flashback

Jeno ve Haechan'ın çok uzun süredir hazırlandıkları sınav bitmişti bile. İkisi de gayet rahat bir şekilde sınavı hallettiklerine inanıyorlardı, daha sonuçlar gelmese bile.

Bugün yine birlikte oturup sohbet ettikleri bir gündü. Jeno bir anda Haechan'a dönmüş ve şunları söylemişti.

"Haechan biz reşitiz. Yani içki içebiliriz. Ancak daha önce hiç içmedik. Neden bu gece bunu denemiyoruz? Hem senin ailen de yok. Benimkiler zaten burada yaşamıyor. Benimle çılgınlık yapmaya var mısın?"

Haechan ilk başta tereddüt etmiş olsa da olumlu anlamda başını sallamıştı. Sahilde buluşmak için sözleşerek ayrılmışlardı. İçkileri Jeno getirecekti.

İşte Jeno söz verdiği saatte gelmişti sahile. Yere oturmuş ve sevgilisinin gelmesini bekliyordu. Gelen ayak seslerini duymasıyla birlikte arkasına bakmış ve beklediği kişinin geldiğini fark etmişti. Sevgilisi iyice yaklaşıp yanına oturmuştu.

photos//nohyuckHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin