11.rész Első este

1.8K 110 7
                                    

Miután befejeztük a filmet felmentünk a szobába. Felfelé menve Metra azt magyarázta, hogy ebből a filmből van még 7 vagy 8 film és hogy azokat is meg kell néznem. Nem is figyeltem pontosan mit mondott csak őt figyeltem. Olyan lelkesedéssel beszélt. Elbűvölő volt. Teljesen belefeldkeztem a külvilágba, csak azt néztem hogyan mozog a szája és a kezei. Azt se tudtam mikor értünk a szobába csak arra lettem figyelmes, hogy az ágyon ül és én pedig a fotelben hallgatom őt.

A transzból az zökkentett ki, hogy Metra egyszer csak hátra dőlt az ágyon.

- Ideje aludni! - mondta a plafont nézve. Mellé feküdtem.

- Jó éjszakát!

- Nem alszunk egy ágyban! - ült fel Metra.

- Az kár mert én nem fogok a földön aludni - jelentettem ki. Metra mérgesen nézett engem pár percig.

- Legyen! De öltözz át! Ne a koszos ruhádban feküdj itt! - lökött meg.

- Adnál valami más ruhát? - kérdeztem miközben felálltam.

- Nem tudsz varázsolni egyet? - kérdezte miközben ő is felállt.

- Mert te tudsz? - kérdeztem gúnyosan. Nem is válaszolt csak a szekrényhez ment és kivett belőle pár ruhadarabot. Aztán az ágyra dobta őket. Ő meg bement a fürdőbe.

Elkezdtem levenni a ruhámat, hogy áttudjak öltözni. Mikor pont a legutolsó réteget vettem le a felsőtestemről a fürdő ajtaja kinyílt. Metra elpirult. Gyorsan végigmért aztán észbe kapott és becsapta az ajtót. Csak nevettem aztán befejeztem az öltözést.

Egy fekete kicsit hosszú pólót húztam, ami a combomig ért és volt rajta egy felirat sárgával ,,Star Wars" . A nadrágon ugyanez a felirat állt, csak sokszor és kicsivel. Amúgy a nadrág csak a sípcsontom feléig ért de ez nem nagyon zavart. A ruhámat pedig fotelbe dobtam.

Miután átöltöztem a fürdő elé mentem. Metra még mindíg ott volt. Bekopogtam.

- Felöltöztél? - jött egy kicsit zavart hang.

- Nem! Pucér vagyok! - mondtam gúnyosan. Metra kinyitotta az ajtót.

Rajta is egy hasonló ruha volt. Csak neki a nadrág a combja közepéig ért és sötétzöld volt. A pólóján meg sárga betűkkel a "kviddics" felirat, mellette egy kis gömb szárnyakkal.

- Amúgy miért csaptad be az ajtót? Nem tetszett a látvány? - vigyorogtam sármosan.

Metra megint elpirult és gyorsan az ágyhoz ment. Nekem háttal lefeküdt és a takarót az orráig húzta. Nevetve mellé feküdtem. A hátunk pont összeért.

Az ágyon vagy 6 párna és vagy 10 plüss volt. Az egyik zöld párnára tettem a fejem és azt a kevés kis takarót amit Metra hagyott magamra terítettem. Pár perc múlva már aludtam is.

Börtön töltelékek/Loki ff. BEFEJEZETT Where stories live. Discover now