0.7 ✔

1.3K 160 89
                                    

Final bölümü ile karşınızdayım~

Momo özenle düzelttiği saçlarını, telefonun ön kamerasından tekrar elleriyle düzeltti. İleriden uzun saçlarıyla gelen bilgisayar mühendisliği bölüm başkanı Heechul'ü gördü ve gülümsedi.

Momo, anlaştıklarını kafeye geleli yalnızca saniyeler olmuştu. Heechul, Momo'nun çoktan geldiğini görmesiyle canı sıkılmaya başlamıştı. Daha ilk buluşmalardında Momo'yu çok bekletmiş olmayı düşündüğü anda suratı asılmıştı.

Masaya oturduğu anda Momo gülümsedi. Heechul çekinerek konuştu. "Çok bekletmedim değil mi?" Momo gülümsemeye devam ederken başıyla reddetti sorusunu. "Hayır. Geleli yalnızca bir dakika olmuştur." Heechul Momo'un cümlesi ile rahatlamış ve bunuda nefesini dışarı vererek belli etmişti Momo'ya.

Heechul anında konuştu. "Karnın aç mı?" Momo, başını olumsuzca salladı. "Hayır." Heechul kafa sallamanın ardından garsona el etti. Garson masaya yaklaşırken tekrar konuştu Heechul. "Buranın kahvesi çok güzel. İstersen onu sipariş edelim." Momo omuz silkti. "Ben buraya ilk defa geliyorum. Sen karar ver istersen."

Heechul kafa salladı. Gelen garsona gülümseyerek konuştu. "Her zamankinden iki tane. Sen biliyorsun." Momo kaşlarını kaldırdı. "Her zamankinden mi? Buraya çok sık mı geliyorsun?" Heechul kafa salladı. "Burası çoğu kafeye nazaran oldukça rahat ve çalışanlar sıcakkanlı. "

Momo yanındaki camdan dışarısına bakarken konuştu. "Nereden nereye, değil mi?" Heechul kafa salladı. "Fotoğraflarına bakarken dalga geçerim diye düşündüğüm kadına aşık olacağım sadece ben değil, hiç kimsenin aklına gelmezdi."

Momo kaşlarını çattı. "Hacklediğin telefonlarda iğrenç fotoğraflarla karşılaştın mı hiç?" Momo, cinsel demekten çekindiği için iğrenç kelimesi ile üstünü örtmüştü. Heechul, Momo'nun kastettiğini kolayca kavrayıp başını olumsuzca salladı. "Hayır. Bu zamana kadar o tip şeylerle karşılaşmadım. Karşılaşsaydım muhtemelen bir daha karşılaşma korkusundan ötürü insanları hacklemeyi bırakırdım."

Momo gülümsedi. "Mesajlarda olduğundan çok daha ciddi ve olgunsun." Heechul güldü ve "Olgun erkeklerden hoşandığını söylediğinden beri olgunum." dedi. Momo anında gözlerini büyüttü. "Hayır, lütfen kendin ol. Değiştirme kendini."

Heechul omuz silkti. "Şaka bir yana zaten senden önce de olgun bir erkektim Momo. Sadece eğlenmeye çalışıyordum, asıl yapmacık olan tarafım nesajlardaki hallerimdi." Momo gülümsedi. "Sevindim."

Gelen kahvelerinden bir yudum aldılar. Momo kaşlarını kaldırdı. "Ne zamandır tanışıyoruz ama sormayı sürekli unutuyorum. Kaç yaşındasın Heechul?" Heechul anında cevapladı."36 yaşındayım."

Momo gülümsedi. "Ben de 23 yaşındayım." Heechul gözlerini kıstı. "Yaş konusunda umarım rahatsız olmazsın." Momo anında başını olumsuzca salladı. "Yaşlar yalnızca rakamlardan ibarettir. Benim için yaşların bir sıkıntısı olamaz."

Heechul önündeki kahveden bir yudum daha aldı. Momo anında konuştu. "Açıkçası, çok iyi birisin Heechul. Aramızda hiçbir engel de göremiyorum." Heechul elini açıp masaya koydu. "O halde artık sevgili miyiz?" Momo gülümseyerek Heechul'ün elini tuttu. "Sevgiliyiz."







Sizlere çok çok teşekkür ederim kitabıma şans verdiğiniz için. Şimdi de sizleri Coffee isimli kitabıma bekliyorum, WenSoo'ya şans verin :D

Hacker ⚢ momo + heechul ✔Where stories live. Discover now