inca o data alegeri mrr ca pun finalu imd

768 20 26
                                    

Bunn deci nu mai dureaza mult pana la final, și ieri am facut doua coperti pentru 2 carți cu ship-uri, acum vreau sa alegeți voi ce carte să public după ce totul e in ordine cu celelalte.

Bunn deci nu mai dureaza mult pana la final, și ieri am facut doua coperti pentru 2 carți cu ship-uri, acum vreau sa alegeți voi ce carte să public după ce totul e in ordine cu celelalte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


That butterfly brought me to you//Yoonmin

Rezumat:
Jungkook și Yoongi au decis să iasă în parc după multe zile de stat in casă. Cu pasiunea lui Jungkook despre știință și superstițiile sale au decis să se ia după un fluture roz. "Aduce noroc" spuse Jungkook, mare noroc. Acolo l-au cunoscut pe Jimin iar exact in acelasi moment cei doi au intrat în transă, făcând contact vizual, dragoste la prima vedere?...

Sauuuu

By the seaside//Taekook

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


By the seaside//Taekook

Rezumat:
"E inchis?" Spuse Taehyung, intrând in restaurant. "Trebuia sa inchid acum 10 minute"
Taehyung l-a privit de jos in sus, incercând să lungească conversația. Nu a mai durat mult, ce-i drept, dar zilele următoare băieții s-au apropiat din ce in ce mai tare, până când au ajuns să se iubească reciproc, fără tupeul de a recunoaște.


Deci akskkwkdkajsk aproape am terminat ultimele 3 capitole dar mai am de scris la toate :<<<

Whatsapp  •  BTS FanFiction //Park Jimin (În editare)Where stories live. Discover now