The most terrible time of the year (SEASON 2)

1.5K 82 6
                                    

Part 22

*nakon dva tjedna*

Zayn se jos uvijek nije probudio iz kome. Meni je tocno dva mjeseca od kad sam trudna,i jos tjedan dana do Božica. Kako je krenulo,čini se da necemo to slaviti. Trenutno cekam u cekaoni s Perrie da izađu Liam i Louis a onda mi idemo. Perrie je užasno,ali ni ja nisam bolje. Odnos s Harryem je isto popustio i vjerojatno sam ja za to kriva. Ne dopustam mu nista vezano uz mene pa se i on povukao.

"Emma. "-rekla je Perrie.

" Reci."- odgovorila sam.

" A sto ako.. Ako se Zayn ne probudi iz kome?"- upitala me,ali ja jednostavno nisam ni htijela razmišljati o tome. Ovo bi bio jedini Bozic na koji Zayn i ja necemo moci biti zajedno. Mislim da cu odustati od Božica,neznam vise u sto da vjerujem,hoce li biti u redu,nece...

" Emma?"- Perrie me prekinula iz razmišljanja.

" Bit ce dobro. "- rekla sam te se lažno nasmiješila.

Nastala je tisina. Samo su doktori ulazili iz jedne u drugu sobu,stalno je bila nekakva strka. I napokon su Liam i Louis izasli.

"Mozemo sad mi?"- upitala sam.

" Zac te očekuje na pregledu."- rekao je Liam te smo usli u Zaynovu sobu.

"Kako je?"- upitala sam a Perrie se odmah sjela do njega. Primila ga je za ruku,poljubila ga. Sve me to sjetilo na mene i Liama,Harrya i Darcy. Zapravo sam mogla izgubiti sve koje volim,cak sam i ja mogla umrijeti,ali smo nekakvim čudom svi zivi. Samo se nadam da ce sve biti u redu,jer mi ne treba zivot bez brata. Ne zelim zivjeti takav zivot i tocka.

"Nema promjena."- rekao je Zac te prisao Perrie.

"Ako ostane ovako,skidamo ga s aparata."- rekao Zac Perrie.

" Koliko... Jos moze biti na aparatima?"- upitala je i bilo mi je užasno zao,ali isto tako Zacove rijeci su me dotukle. Bila sam svijesna da ce to reci kad tad,ali kad je sad to rekao,osjetila sam kao da neki dio jednostavno umire.

"Tjedan dana."- rekao je Zac.

" Do Božica."- rekla sam te mi je suza skliznula. Samo ga čudo moze spasiti.

" Emma,idemo samo do sobe preko,moram te pregledati. Medicinska sestra ce ostati sa Zaynom. "- rekao je te izašao a ja za njim.

" Legni gore,sve znas."- rekao je te se nasmijao.

Legla sam se ne krevet te podigla majcu, on je premazao kremom. Pregledavao me ne radeći nikakve čudne face. Mozda je ipak bar mali dobro. Kad je završio sa pregledavanjem, obrisao mi je kremu sa trbuha te mi rekao da sjednem.

" Kao prvo,ti si pothranjena za trudnicu. Imas srece sto je sad Bozic i mozes jesti koliko hoces i sto hoces. Ali moras jesti. Dijete ti je i ovako i onako slabo,ti si slaba... Moras se malo sebi posvetiti. I kao drugo,beba je i dalje prenisko,no ako jedeš ono sto trebas i količinski dovoljno,sve ce se regulirati normalno."- rekao je.

"Ko da bi ti mogao jesti u ovakvoj situaciji."- rekla sam sebi u bradu ali je čuo.

"Kakvoj to?"- upitao me.

" Pa da ti brat skoro umire. Ni brata nemas,neznas kako je to."- rekla sam te "progurala knedlu u grlu.

"Moj brat je umro u nesreći."- rekao je. Okej,ovo je bilo jakooo glupo.

" Ajme... Zao mi je,Zayn. Da sam znala.. Ne bi rekla.."- rekla sam.

" Zayn?"- upitao me.

" Ma vidis da pricam gluposti."- rekla sam te smo izasli a ja sam jos pogledala
Zayna te otisla doma.

You and I?Where stories live. Discover now