Τιτανικός

98 11 1
                                    

TITANIC

Έτος: 1997

Διάρκεια: 191 λεπτά

Κατηγορία: Αίσθημα/Δραματική

Κατηγορία: Αίσθημα/Δραματική

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Περιγραφή

Τίποτα στο κόσμο δε μπορεί να ξεπεράσει το επικό και συναρπαστικό μεγαλείο του Τιτανικού. Η ταινία που κέρδισε έντεκα Όσκαρ, αυτή η σαρωτική ερωτική ιστορία φώλιασε στις καρδιές των θεατών σ'όλη την υδρόγειο, για να καταλήξει να γίνει η πιο δημοφιλής ταινία. Ο νέος διεθνής σούπερσταρ Λεονάρντο Ντι Κάμπριο και η υποψήφια για Όσκαρ Κέητ Γουίνσλετ λάμπουν στην οθόνη σαν Τζάκ και Ρόουζ, οι δύο νεαροί εραστές που γνωρίζονται στο παρθενικό ταξίδι του «αβύθιστου» Τιτανικού. Αλλά όταν το καταραμένο υπερπολυτελές ωκεάνιο συγκρούεται με το παγόβουνο στον βόρειο Ατλαντικό, ο παθιασμένος έρωτας τους γίνεται μια συγκλονιστική πάλη για επιβίωση. Από τον πολυτάλαντο και πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Τζέημς Κάμερον έρχεται μια ιστορία απαγορευμένου έρωτα και θάρρους μπροστά στην καταστροφή που θριαμβεύει σαν ένα γνήσιο κινηματογραφικό αριστούργημα.

Σχόλια

Μια ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Καταδεικνύει τις κοινωνικές διακρίσεις και το ρατσισμό που επικρατεί στον κόσμο όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα. Αυτή η κολοσσιαία παραγωγή αποσκοπεί στο να εστιάσουμε σε πράγματα που θεωρούμε δεδομένα ή ασήμαντα και όχι στα εφέ, τους διάσημους ηθοποιούς και τις εισπράξεις που έλαβαν. Είναι μια ωραία ιστορία που λίγους αφήνει ασυγκίνητους. Ο Τιτανικός μόνο διθυραμβικές κριτικές μπορεί να δεχθεί!

Enjoy

Cinema MoviesWhere stories live. Discover now