Επιλογή τους φίλους

7 0 0
                                    

Πώς να επιλέξετε έναν αληθινό, φίλο Πολλοί άνθρωποι μπορούν να ρωτήσουν πώς να επιλέξουν τον σωστό φίλο ή να επιλέξουν τον σωστό φίλο, και αυτό είναι εύκολο, αν ακολουθήσουμε τα θεμέλια της επιλογής, που μας οδηγεί στην ασφάλεια, και αγαπητέ αναγνώστη, μερικά από αυτά τα θεμέλια που μπορεί να σας βοηθήσουν στην επιλογή φίλων:


1-Προκειμένου να επιλέξετε τους φίλους σας, πρέπει να γνωρίσετε τους ανθρώπους γύρω σας και να αναμειχθείτε μαζί τους. Εάν είστε μαθητής στο σχολείο, πρέπει να καθίσετε με τους μαθητές του σχολείου, αλλά εάν είστε υπάλληλος, η συζήτηση με τους συναδέλφους σας στην εργασία σας κάνει να τους γνωρίσετε περισσότερο και να μάθετε για τη συμπεριφορά και τις προσωπικότητές τους, τις περιστάσεις και το ηθικό τους επίπεδο, που σας βοηθούν. Για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.


2-Η επιλογή των φίλων επηρεάζει τη μελλοντική μας ζωή, καθώς οι φίλοι μπαίνουν στα σπίτια μας και εισέρχονται μαζί μας σε κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας, και από εδώ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν επιλέγουμε φίλους και να αποφεύγουμε τη βιασύνη.


3-Ένας από τους στόχους της φιλίας είναι να μην αισθάνεσαι μόνος και να έχεις διασκέδαση και χρήσιμο χρόνο με φίλους, και από εδώ είναι πρώτα να κάνεις φιλία με όσους μοιράζονται τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σου. Πρέπει να επιλέξετε πιστούς φίλους, έτσι είναι λογικό για έναν φίλο να σταθεί μαζί σας σε περιόδους αντιξοότητας και αντιξοότητας και όχι να σας εγκαταλείψει στο πρώτο σας πρόβλημα.


4-Πρέπει να επιλέξετε πιστούς φίλους, έτσι είναι λογικό για έναν φίλο να σταθεί μαζί σας σε περιόδους αντιξοότητας και αντιξοότητας και όχι να σας εγκαταλείψει στο πρώτο σας πρόβλημα.


5-Προκειμένου να γνωρίσετε το άτομο με το οποίο θέλετε να είστε φίλοι, θα πρέπει να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά του με άλλους, εάν μιλάει για αυτά στην απουσία τους τόσο κακή, τότε αυτό είναι ένα κακό χαρακτηριστικό. Σημειώστε επίσης τον τρόπο με τον οποίο μιλά με άλλους, εάν είναι αλαζονικός ή αλαζονικός, και εάν παρακολουθείτε τις πράξεις του, μπορεί να επιτευχθεί ένα σωστό αποτέλεσμα, εάν αυτό το άτομο είναι καλό άτομο και μπορεί να είναι αξιόπιστο ή όχι. 

6-Η επιτυχημένη σχέση μεταξύ φίλων είναι μια σχέση που βασίζεται στην αποδοχή και τον αμοιβαίο σεβασμό. Πρέπει να αποδεχτείτε τον άλλο ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία και τον πολιτισμό και πρέπει να σέβεστε τις απόψεις του, ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετική είστε από τη δική σας.


7-Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιλέξετε πραγματικούς φίλους είναι να ταξιδέψετε μαζί τους. Στα ταξίδια, οι άνθρωποι περνούν χρόνο και μέρες μαζί με άλλους, και γνωρίζουν τα διαφορετικά μοτίβα και τα έθιμά τους.8-Μείνετε μακριά από αδαείς ανθρώπους στη λογοτεχνία, τον σεβασμό, την ηθική και τον σωστό χειρισμό των άλλων.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 29, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Η φιλίαWhere stories live. Discover now