Találkozóra készülve

782 52 0
                                    

Kook

2 nap. Ennyi idő telt el az a nap óta amikor is elmondtam Jiminnek az igazat. Azóta nem szól hozzám és még csak a szobából se hajlandó kijönni csak ha fürdeni akar vagy enni. Az utolsó pedig egyre ritkább. Mindig amikor kijön rám se néz csak úgy tesz mintha teli levegő lennék. Ez pedig nagyon rosszul esik és nem tudom mit kéne tennem. Amikor meg vissza megy a szobába esélyem sincs vele beszélni mert magára zárja az ajtót.
Jelenleg reggel 11 óra lesz azaz lassan kaja és Jimin még mindig nem jött le enni. Benéztem a hűtőbe és hát nem sok kaja van itthon úgyhogy lehet elkéne menjek boltba.

-Jimin. Elmegyek boltba, kérlek mikor vissza jövök gyere le és egyél rendben? -Simítottam az ajtóra.

-Jó. -Jött a rövid de tömör válasz. Ezeket kapom minden nap. Rendben. Oké. Ok. Értettem, és még vagy ezer hasonmása. Magamra vettem a gönceim majd elhagytam a házat.

Jimin

2 napja nem beszéltem nagyjából Kookal. Nem volt téma és nem is volt kedvem hallgatni a bajait, van nekem is elé. Most, hogy elment bolba fel tudom hívni Yoongit. Szegény már tegnap is írt de mivel Jungkook mindig itt van esélytelen, hogy fel tudtam volna hívni vagy egyáltalán írni is neki. Úgyhogy kiléptem a szobábol és tárcsáztam drága barátomat.

-Szia Yoongs. Ne hari, hogy nem voltam itt csak történt egy kis dolog azt nem nagyon volt kedvem csevegni senkivel.

-Semmi baj Mochi. Tudom milyen életed van. Ismerlek nagyon rég óta. Tudod, hogy se haragszom rád semmi miatt. Akarsz róla beszélni vagy valami?

-Hát szeretnék. De most is azért tudtalak hívni mert Kook elment boltba. Amúgy meg minden hallana amit mondanék.

-Figyi. Akkor talizzunk. Amúgy is. Ő a szomszédod mit dédelget téged?! Tök kattant a csávó. Mióta nem találkoztunk már, aztán meg beszélni se tudunk mert apuci megmondja?

-Jó igen, igazad van. Öltözök és a szokásos helyen talizunk kb 1 óra múlva oké?

-Okés. Addig én is felöltözöm. Halli* -Tettem le a telót. Magamra vettem egy sima farmert és egy inget. Belőttem a hajam majd lecammogtam a konyhába. Arra viszont nem számítottam, hogy ekkor érkezik a ház ura aki amikor meglàtott nem egy mosollyal fogadott.

-Hát te meg? Kérdezte.


Nos hello embik.
Ez most kicsit rövid lett sorry de remélem azért nem lett olyan rossz.
Lassan szünet úgyhogy több rész lesz
Hibákért bocsi. 💜💜

Szükségem van rád (Jikook)Where stories live. Discover now