★c.11

427 61 12
                                    

Scuzati  orice fel de greșeala

POV NARATOR





Lucrurile păreau destul de normale acum. Jungkook era întins în pat , pereții camerei erau ca înainte. Nimic nu părea ieșit din comun chiar și oglinda sparta acum era înlocuită cu alta mai mare și întreaga. Taehyung sa mirat un pic când nimeni nu a întrebat de ce oglinda este sparta, sau de ce regele era inconștient și cum de nimeni nu-l caută pe acesta dar după și-a adus aminte că “ciclul” lui jungkook venise. Nu ar fi de mirat ca un alfa să facă dezastru sau să rămână inconștient așa că nimeni nu bănuia nimic .

Acum întrebarea lui taehyung, în timp ce stătea în picioare lângă fereastră, era următoarea : ce o să facă el?

Adică, jungkook știa că este cel  blestemat și cum el era regele îl putea ucide sau sa îl închidă undeva pentru că al ucide ar fi in zadar, aproape este indestructibil.
Dar totuși asta nu ar însemna că este ceva bun, nu. Jungkook îl poate închide și să îl lese acolo până moare de foame și de sete, pe când regele se căsătorește cu altcineva iar taehyung nu mai poate deveni prinț si să conducă regatul.

Trebuia să găsească o soluție rapid

~★~

Jungkook deschide ochii în sfârșit după câteva zile de când doarme. Scanează camera cu ochii întredeschiși, nu era nimic neobișnuit. Se ridică în fund, nu se afla în camera lui, era în camera viitorului său omega
Dar unde era acesta?
Nu era nimeni în afară de el.

Se așează la marginea patului, o înțepătura in mijlocul frunții îl face să își ducă mâinile la cap.

De ce naiba mă doare așa de tare capul? Zici că am băut.

Acum că stă un pic și se gândește...niste amintiri în ceață vine in mintea lui.

Un tip gol, un Taehyung cu parul alb , oglinda sparta și un fulger direct către el și ultima amintire; un omega cu parul alb ce de-abia se diferenția de pielea lui, plângând și cerândui sa se trezească.

Nu credea că legenda cu fii blestemați ai reginei era adevărată. Dar acum nu are îndoieli.

Aude un scârțâit și ușa cum este ușor deschisă, un taehyung ce aproape scapă tava ce o avea în mâini din cauza surprizei, îl privește cu ochii larg deschiși.

— te-ai trezit....– jungkook îl privește un pic încruntat încă mângâind fruntea cu mana, îi spune:

— așteptai cumva sa mor? – îi spune . Taehyung deschide gura sa spună ceva dar jungkook îl întrerupe – parul tau a revenit la normal –
Taehyung, intră în panica

— așa este el – răspunde. Expresiile lui devin neutre ca în totdeauna, pune tava pe dulăpiorul de lângă pat și își incologeste brațele la piept încercând să se apere in caz de orice – mănâncă. Nu ai mâncat de mult – îi arătă mâncarea, ce de fapt era pentru el.

— de ce nu mi-ai spus de puterile tale? – întreabă jungkook. În tonul lui se putea simți reproș dar Taehyung aștepta să fie și ura însă nu a găsit așa ceva .

— îmi era teama – spune simplu și se îndepărtează câțiva pași de lângă rege.

Jungkook vede sinceritatea in cuvintele celuilalt când acesta de teamă se îndepărtează și mai mult de el .

— nu-ți fie – spune cu vocea blândă – nu o să îți fac nimic. Vei fi soțul meu, de ce as vrea să îți fac rău ? – se ridică în picioare un pic amețit .

— pentru că-- – jungkook îl ia de încheietura mâinii întrerupând cuvintele ce voiau să iese. Regele îl trage de mana către el și se așează din nou.

— manca cu mine, omega – îl așează pe taehyung pe picioarele lui și îl ține strâns de talie ca nu cumva sa se miste – hrănește mă tu – îi spune. In ochii lui taehyung, nu mai părea acel alfa serios și dominant ci un copil ce se simțea rău și caută să fie mângâiat .

Acum ce o să se întâmple cu decizia pe care o luase azi dimineață?

Acum ce o să se întâmple cu decizia pe care o luase azi dimineață?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My King ★kookv★ Where stories live. Discover now