SON BEKÇİ

135 1 0
                                    

Bekçi Aegwynn çok gelişti ve güçlendi. Tirisfal'deki enerjileri onun yaşamını da uzattı. Aptalca Sargeras'ı öldürdüğünü düşünen Aegwynn, dünyayı yaratıklardan korumaya devam etti. Bu tam 9 yüzyıl sürmüştü ve sonunda Tirisfal Bekçileri Aegwynn'in yerine başka birisinin gelmesinin vaktinin geldiğini düşündüler. Meclis, Aegwynn'in Dalaran'a dönmesini emretti, böylece kendilerine yeni bir bekçi bulabileceklerdi ancak Aegwynn, meclise güvenmeyerek kendi soyundan birinin bekçi olması için düşünmeye başladı.

Aegwyn bir erkek çocuğu doğurmak ve ona tüm gücünü vermek istedi. Bunu meclisten gizli yapmak için Azeroth'un güneyinde Aegwynn mükemmel bir erkek buldu. Çok güçlü bir İnsan Büyücüsü olan Nielas Aran. Aran, Azeroth kralının baş danışmanıydı ve çok güçlü bir büyücüydü. Aegwynn, Aran'ı baştan çıkararak bir çocuk yapmaya ikna etti. Aran bu güçlerin çocukta da olacağını biliyordu. Bilmediği şey ise Aegwynn'in bir yaşa gelmeden ona Tirisfal'in tüm gücünü çocukta açığa çıkacağıydı.

Zaman geçti ve Aegwynn'in bir oğlu oldu. Adı Aegwynn tarafından Medivh koyuldu. Anlamı Gizemlerin Bekçisi'ydi. Aegwynn oğlunun gelecekte yeni Bekçi olacağına inanıyordu ancak gizlenen Sargeras'ın ruhu çocuğa geçmişti ve Aegwynn'den ayrılmıştı. Aegwynn'in aklına asla dünyanın en yeni bekçi adayının çoktan evrenin en kötü tanrısının etkisi altında olduğu gelmemişti.

Aegwynn çocuğunun sağlıklı olduğunu görünce Medivh'i Stormwind'de babasına bırakarak gizemli topraklarda kayıplara karıştı. Medivh güçlü bir çocuk olarak büyüdü.

Sargeras, çocuk büyürken, genç çocuğun güçlerinin nasıl geliştiğini gördü. Medivh 12 yaşına geldiğinde Azeroth'ta tanınan bir çocuk haline gelmişti. Çok güçlü bir büyücü olacağı kesindi. Burada en iyi iki dostu vardı: Llane, Azeroth'un Prensi ve Anduin Lothar, Arathi Soyu'nun son varislerinden biri. Üç çocuk krallıkta çok sevilirdi.

Medivh 14 yaşına geldiğinde içindeki büyü gücü bir anda korkunç bir gelişim gösterdi ve Sargeras'ın ruhu ile çarpıştı. Uzun yıllar boyunca Medivh bir depresyon sürecine girdi. Aslında güçler bir çocuğun kaldıramayacağı kadar çoktu. Daha sonra bu süreç geçtiğinde artık bir yetişkin haline geldiğini gördü ve Llane ve Anduin'in Azeroth'un yeni yöneticileri olduğunu gördü. Kendi içinde güçlerini kullanmakla ilgili çok büyük bir istek gören Medivh, Sargeras'ın ona kurduğu tuzaklardan habersiz yaşamına devam etti.

Sargeras yavaş yavaş Medivh'in kararan yüreğine bir şeyler fısıldamaya başlamaya hazırlanıyordu. Yakında İkinci Saldırı başlayacaktı ve bunu dünyanın son Bekçisi sağlayacaktı...

WARCRAFT 2016Where stories live. Discover now