1. About

39 0 0
                                    

Ahojte,Som Lussy Verson a mám 17 rokov. Moji naj kamoši sú Fredo a Emily. Sú skvelí,vždy ma pochopia,podržia,pomôžu a tak. Som vysoká,viete nemám postavu modelky a ani nič úžastné,niesom zrovna najchudšia. Ale viem,že pravá tvár človeka sa ukáže,ak druhí hľadia aká si a nie ako vyzeráš. Moji kamoši mi to nevykrikujú,aj keď sú ľudia čo áno. Mám frajera. Volá sa Ed. Je vysoký,má krásne hnedé oči,proste ho milujem. Lenže viete,Ed patrí v škole medzi tých obľúbencov čo sú vždy v TOP trendoch školy,každá baba sa z neho ide roztopiť,ja niesom opakom. Mám šťastie,že si so mnou začal. Ed má 18,takže už končí školu,ja mám ešte rok. Veľa báb mi vraví že Ed, je len taký že si namotá babu okolo prsta a potom keď mu baba dá to čo chcel tak ju len odkopne. No ja si myslím že to tak nieje. Ed sa ku mne vždy pekne správa,píše mi smsky,dáva mi komplimenty. A jedna vec,fajčí. Ale pristane mu to. Vyzerá tak sexy a nebezpečne. No ale to by stačilo básnení o Edovi. Bývam v dome so sestrou a rodičmi. Mama toleruje vzťach s EDOM a otec nemá problém tiež,lenže sestra ktorá má 14 si myslí že ED je moc. Ale veď ja s ním chodím,nie oni. No takže toto je v skratke niečo o mne. Och a zabudla som,milujem Lady Gagu a Justina Timeberlake. 

JUSTIN BIEBER 

 Nazdar,som Justin Bieber. Ale veľa ľudí má volá lámač babských sŕdc,čím to asi bude. Mám 19 rokov. Užívam si život. Často s chalanmi žúrujem. Moji naj kamoši sú Lil a Ryan. Ale bývajú s nami aj Wiz a Chris. Momentálne som single. Ale čoskoro by sa to mohlo zmeniť. Na ktorú si ukážem tá mi padne pod nohy. Asi si myslíte že som nejaký debil čo ubližuje dievčatám ale nie. Nechodím s hociktorou. Mal som len 1 vážny vzťah. Volala sa Isabell. Bola krásna. Lenže odišla do Fínska a už sa neozvala. Tak som potom prestal veriť na skutočnú lásku. Som vysoký,mám vypracované telo. Dosť cvičím. Hnedé oči. Štýl SWAG. A to je taký základ o mne.


ED WESTWICK

Čaute, Som Ed.Mám 18. Som Frajer Lussy. Fakt ju ľúbim. Páči sa mi to aká je. Možno som obľúbený a baby v škole toho narozprávajú ale ja taký niesom. Moji rodičia ma vychovali slušne. A tak sa aj chovám.Onedlho maturujem,takže sa snažím. Chcem byť právnik,takže sa chystám aj na vysokú. Mám mladšiu sestru Elen. Moji  rodičia sú Steven a Evelyn.  V skratke boháči čo radi hrajú golf. Niesú vôbec namyslení. A to ani ja. V pravo na obrázku to som ja :) 


- Hope u like it!
- Sofia

TEEN TROUBLEDonde viven las historias. Descúbrelo ahora