Tizedik Rész

763 32 0
                                    

Reggeli után ismét orkán nadrágot húztunk, és a deszkákkal és lécekkel beszálltunk a fájdalmasan kicsi liftbe, ahol a változatosság kedvéért most Petrának és Iminek préselődtem. A kiruccanás végére olyan laposak leszünk mint egy matrica. A liftből kiszállva átsétáltunk a libegőhöz, ahol Zozo készített pár felvételt, majd a libegőbe beszállva megint Zozo és Imi közé ültem. Petra mosolyogva halászta elő a telefonját.
-Mosolyogjatok, küldöm anyáéknak! - emelte maga elé, mire a két fiú átkarolta a vállam, és belevigyorogtunk a kamerába. Majd persze jött a hülyülés, hülye fejek, mutogatás, miegymás, Petra és Patrik pedig szakadtak rajtunk a nevetéstől. Mikor felértünk, megbeszéltük, hogy fél négykor találkozunk a hegy alján, addig csúszhatunk nyugodtan. Két társammal fel is csatoltuk a deszkákat, és el indultunk lefelé. Néhány bukkanónál vagy kisebb hókupacnál megálltunk, ugrottunk párat, meg integettünk Zozo Go-Pro-jának, de igazából csak a tájat néztük, meg élveztük a csúszást. Meg sem tudom számolni, hányszor mentünk, és rengeteg Snapchat-filteres képet csináltunk. Zozóval elképesztően sokat nevettem, Imi meg tuti hülyének nézett, de nem zavart. Zozóval végre megtaláltam a közös hangot, amit olyan sokáig nem sikerült, és azt hiszem... Igen,  végképp meg szűntem utálni Zozót, és akaratom ellenére közel engedem magamhoz. De már nem bánom. Csak néha fura rá nézni. Ilyen semmihez sem fogható érzés, és egyszerűen már tényleg nem tudom, mit is érzek. Délután fél négykor a deszkáinkon ülve vártuk, hogy Petra és Patrik megérkezzenek, közben pedig nevettünk kb. mindenen. Végre csoda történt, Iminek sikerült mondania egy-két jó poént, és mikor Petráék is leértek, vissza indultunk a szállodába. Most kivételesen Patrik a másik két sráccal ment elől, mi meg ketten Petrával utánuk egy kicsit lemaradva.
-Át küldöd a képeket amit a libegőn készítettél? - kérdeztem, mire biccentett.
-Hogyhogy nem akarod kinyírni Zozót? - kérdezte hirtelen, mire meglepetten pillantottam rá.
-Nem tudom, talán nem pakoltam be a gyilkos hajlamomat- mondtam, mire felém kapta a fejét. Tudja, hogy akkor szoktam cinikus, humornak szánt mondatokat mondani, ha olyan témához érünk, amiről nem szívesen beszélek, vagy valami kínos dolog. Na ez most mindkettő.
-Mi van Zozóval? Megbántott? Kinyírom! - indult nagy léptekkel a gyanútlanul sétáló három fiú felé, hogy a fél fejjel és 20 kilóval nagyobb Zozót belefolytsa a hóba. Hála az égnek sikerült elkapnom a karját, így mindketten megtorpantunk, és farkasszemet néztünk.
-Nem bántott meg, nyugi. Igazából most teljesen normális - vontam meg a vállam furán.
-Beleestél igaz? - kérdezte a fél szemöldökét felvonva.
-Mi? Nem? Jesszus! - nevettem kínosan, bár nem is vagyok igazán  biztos a dologban. Te jó ég, nem eshettem bele az ősellenségembe! Nemár, Virág, ez a hülyeség tőled szokatlan! És magamhoz beszélek! Tuti megkattantam. A három fiú a szálloda ajtajában bevárt minket, és együtt léptünk be az ajtón, ahol egy, a szálloda logójával ellátott egyenruhát viselő lány Imi kezébe nyomott egy szórólapot, majd tovább ment emberekre vadászni, mi pedig deszkástól-mindenestől a közeli fotelokhoz sétáltunk, és a kis lapot tanulmányoztuk, amin egy közös szilveszteri diszkót reklámoztak, ami itt lesz megtartva a szállodában, a negyedik emeleti "nagyteremben". Egy összenézésel megállapítottuk, hogy tutira megyünk, elvégre ingyen kaja és ingyen innivaló lesz, majd bepréselődtünk a liftbe, ahol Zozo és Imi közé ékelődtem be, majd a szobánkba érve a fürdőben átvettem a bikinimet, majd felkaptam a köntöst, és kiléptem. Engem Imi váltott, és amíg öltözött, addig Zozo engem kezdett venni.
-Törpe, hatalmas rád az a köntös - jegyezte meg, mire mosolyogva, a szemöldökömet ráncolva pillantottam rá.
-Tényleg? - kérdeztem, mire elnevette magát, és ebben a pillanatban Imi is megjelet mellettem. Végre kidobta a fürdő🥳 Rosszabbak mint én! 🙄
-Viru, elveszel abban a köntösben. Nem kell hozzá térkép? - kérdezte, mire Zozóval felnevettünk, majd leállította a felvételt, és bement a fürdőbe, mi pedig Imivel megkaparintottuk a kamerát, és eljátszottuk a Darth Vader-es "Luke, én vagyok az apád" jelenetet, ami köntösben meg papucsban nagyon viccesre sikeredhetett, és szerintem elindul a színész karierrem, ugyanis remek Luke Skywalker lennék. Ment a hülyülés, de persze mikor Zozo kilépett a fürdőből, úgy tettünk, mintha mi sem történt volna. Magyarul az ágyon fetrengve nevettünk, Zozo pedig nem értette hogy mi a bajunk. Elterelés level 100😂 Majd Petráék kopogtak, és el indultunk a medencéhez.

Szilveszterezés Zozóval // Kempf Zozo Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon