'30'

14.1K 495 88
                                    

Burhan'dan

Onunla nasıl baş edecektim bilmiyorum O asla benim sözümü dinlemiyordu ve zarar görüyordu her ne kadar kızsam bile kıyamıyorum ki böyle bakışı bile İçimdeki bütün kızgınlığım bütün sinirimi yok edebiliyordu.

O benim en güzel zaafımdı . Her ne olursa olsun ne yaparsa yapsın tek kelimesi onu affetmeme yetiyordu.Küçüğüm'dü o benim , asla akıllanmayan,sürekli başını derde sokan Küçüğüm.

Evden çıkarak Emir şerefsizini götürdükleri depoya doğru ilerlemeye başladım. Serhat'a olayı kısaca anlattım zaten o ne yapması gerektiğini ben söylemesem bile biliyordu.Serhat ve Yusuf'a gözüm kapalı güveniyordum.

Her ne kadar yanımdaki vasıfları korumam olsa da onlar benim sahip olduğum en güvenilir arkadaşlarımdı.Yaklaşık 10 senedir hayatımın bir parçası olmuşlardı. İkisinin arkadaşlığı herkesi kıskandıracak düzeydeydi. Hiç kavga ettiklerini görmemiştim doğrusu.

Deponun önüne geldiğimde içeriden sesler geldiğini fark ettim.Bu sesler Emir'in inleme sesinden başka bir şey değildi. Yavaş adımlarla içeri doğru yürümeye devam ettim. Kapının oradan baktığımda gördüğüm manzara gülümsememe sebep oldu.

Emir şerefsizinin yüzü kanlar içerisindeydi sinirli bir şekilde ona vuran Serhata bakıyordu. Yusuf beni görünce Serhat'ın koluna dokundu yani durmasını söyledi. Serhat benim geldiğimi tahmin etmiş olacak ki 3-4 adım geriye çekildi ve bana döndü.

Emir'in yanına yaklaşır yaklaşmaz kanayan suratına yumruğumu geçirdim.Sert bir şekilde oturduğu sandalyeyle birlikte geriye doğru düştü. Yusuf yaklaşarak onu sandalyeyle birlikte kaldırdı.

Karşısına geçerek ona doğru bakmaya başladım.Bakışlarımdan rahatsız olmuş olacak ki ağzındaki kanı yere tükürerek bağırmaya başladı.

''Ne istiyorsunuz benden ''

''Asel'in benim  olduğunu bildiğin halde nasıl ona dokunmaya kalkıştın.''

''Senden önce ben vardım onun hayatında''

''Ama artık yoksun Asel'e dokunmak hayatında yaptığın en büyük hataydı ve bu senin son hatandı.''

''Son hatandı demek ne demek Burhan''

''Bu depodan çıkamayacaksın.Yaptığın şeyin cezasını canınla ödeyeceksin.''

''Ne saçmalıyorsun sen ? Babamla ortak olduğunu unutma. Bana bişey yaparsan babam seni yaşatmaz biliyorsun değil mi?''

''Yerimiz belli onda o göt varsa gelsin öldürsün.''

'' Burhan yalvarırım yapma.Söz bir daha karşınıza çıkmayacağım. Lütfen bağışla beni.''

''Neden yer altı dünyasında en çok korkulan insanım biliyor musun ?''

''Neden''

''Çünkü kimseden korkmuyorum . Şu anda seni öldürerek babanı karşıma almış olacağım. Ama umrumda değil. Yaptığın hareketi sen değil Bora bile yapsa şu anda ölmüştü. Kimseye acımıyorum. Hele Asel söz konusuysa hiç kimse umrumda değil.''

Belimden silahı çıkartarak Emir piçine doğrulttum.

Gözümü dahi kırpmadan kafasına ateş ettim.

Ben bile Küçüğüm'e dokunmaya kıyamazken  bu Piçin dokunacak olması yaptığı şey en büyük ve son hatasıydı.

(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)

Biliyorum uzun süredir yeni bölüm gelmiyordu . Çoooook kızdınız bana ama üzgünüm güllerim bu aralar ilhamım yok elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum. Sizi çooook seviyorum <3

Küçüğüm'Where stories live. Discover now