Chapter 1

56 6 3
                                    

Tyler pov

Είμαι τόσο ευτυχισμένος που θα ζήσω με αυτόν που αγαπώ. Βέβαια κάποιος θα το έλεγε παρορμητικό το γεγονός ότι είμαι τρελά ερωτευμένος με τον Ματέο απο τη πρώτη φορά που τον είδα εκεί σε εκείνο το τελευταίο θρανίο, δίπλα απο το ανοιχτό παράθυρο, ήταν ξαπλωμένος πάνω στο θρανίο του με την κουκούλα. Είχα μείνει να τον κοιτάω, η καθηγήτρια με έβαλε να κάτσω μαζί του. Σάστισα ήταν τόσο όμορφος, δεν είχε σηκώσει ακόμα το κεφάλι του αλλά όταν το έκανε, μόλις έγινε όμως πέθανα αυτά τα μάτια του ό,τι πιο όμορφο έχω δει ποτέ ,βαθύ μαύρο. Γνωριστήκαμε και ταιριάξαμε αμέσως. Είναι απο τα πιο απίθανα άτομα που έχω γνωρίσει κάτι μέσα μου με το που τον γνώρισα ήθελα και θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί με τον Ματέο. Τον λατρεύω είναι το άλλο μου μισό ,ξέρω οτι μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά δεν θέλω να τον χάσω ποτέ.
Του πρότεινα λοιπόν να πάμε να μείνουμε μαζί στην Ιταλία εκεί που γεννήθηκα στη Νάπολη. Θα μείνουμε στο σπίτι που έχω εκεί λίγο πιο έξω απο τη πόλη είναι πολύ άνετο, ευρύχωρο θα είμαστε υπέροχα. Όταν τον είχα δει λιπόθυμο και γεμάτο αίματα κόντεψα να πεθάνω αλλά δεν ήταν ώρα για πανικούς σκέφτηκα και τον πήγα αμέσως στο νοσοκομείο. Αυτός ο γελοίος ο Νικ θα το είχε κάνει ειμαι σίγουρος. Με αυτές κι άλλες τόσες αναμνήσεις μας οδηγούσα το αμάξι για να πάρουμε το πλοίο απο Πάτρα για Ιταλία και μετά οδικός για Νάπολι. Απο τις σκέψεις μου με βγάζει ο γλυκός μου ο Ματέο.

Ματεο- Πόσο θέλουμε ακόμα για να πάμε στην Πάτρα για να πάρουμε το πλοίο; πφφφ βαρέθηκα λίγο..

Το είπε τόσο ναζιάρικα τόσο γλυκά..

Tyler- Ω μωρό μου..εχουμε λίγη ώρα ακόμα για να πάρουμε το πλοίο...το ξέρω οτι βαριέσαι αλλά εγω τι να πω που οδηγώ μεσα στον ήλιο μωρό μου.

Μου πιάνει το δεξί χέρι που έχω πάνω στο λεβιέ των ταχυτήτων και μου λέει.

Ματεο- Ναι...συγγνώμη αγάπη μου..

Τον κοιτάω και χαμογελάω. Κάνει το ίδιο ωχ αυτο το χαμόγελό του δεν το κάνει συχνά αλλά όταν χαμογελάει χάνεται όλος μου ο κόσμος.

Tyler- Είσαι ό,τι καλύτερο έχω Ματέο μου..

Ματέο- Σ'αγαπάω τόσο πολύ Tyler...ειλικρινά δεν φανταζόμουν πότε οτι αξίζω κάποιον σαν εσένα..

Tyler- Σε λατρεύω Ματέο. Σου υπόσχομαι τα πάντα. Δεν θα αφήσω τίποτα να σου συμβεί ποτέ ζωη μου.. Είσαι τα πάντα μου Ματέο..

Ματεο- Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...δεν...δεν...μπορω να πιστέψω ότι μου αξίζει κάποιος...σαν εσένα... Tyler..

Stay with me[ON HOLD]Where stories live. Discover now