Hoofdstuk 8

5 0 0
                                    

 Marie bedenkt zich plots dat het mes nog in haar schoen zit en probeert hem methaar andere voet uit haar schoen te halen. Met een doffe kling valt het mes ophet tapijt. 

'Wat was da-' 

Voordat James zijn zin af kan maken en kan ontdekken wat er zojuist viel, duwt Marie haar lippen op die van hem. Verbaasd gaat hij mee in de zoen en Marie probeert met haar voet het mes naar achter te schuiven, zodat haar mate het kan pakken. Alfa James begraaft zich in haar nek en onopvallend draait Marie hem om zodat ze naar haar mate kan kijken. Met haar ogen wenkt ze Max naar het mes. Hij kijkt haar onbegrijpend en boos aan. Nog een keer probeert ze duidelijk te maken dat Max het mes moet pakken. Nu lijkt hij het eindelijk door te hebben. Hij knikt naar zijn mate ten teken dat hij het begrijpt. Alfa James tilt Marie op en legt haar neer op het bed.  De alfa gromt even en zijn ogen vullen met lust.  Hij rolt Marie om zodat zij bovenop hem ligt. In Marie's hoofd begint zich een plan te vormen. Ze probeert te wisselen van plek, maar alfa James lijkt het daar niet mee eens te zijn. Bij haar derde poging gromt hij waarschuwend, dus ze geeft het op. Het lijkt wel een wonder dat wanneer Marie het na een tijdje weer probeert, alfa James het toelaat, waardoor hij bovenop komt te liggen. 

'Hm... Ik wist wel dat je liever het vrouwtje was', fluistert hij sensueel in haar oor. 

Opeens stokt zijn adem en belandt hij bovenop haar. Verschrikt ziet ze Max achter de alfa staan met een mes in zijn hand. Ze voelt een warme plas met bloed over haar lichaam lopen. Ze probeert de alfa weg te duwen, maar hij is veel te zwaar.

 'Marie...', fluistert alfa James. Ze ziet langzaam het levenslicht uit zijn ogen verdwijnen. Grommend kruipt ze onder hem vandaan. Ze plant haar knieën naast zijn heupen terwijl ze een dwingende blik naar Max werkt. 

"Geef het mes", gromt ze.

 Max is nog in trance maar overhandigd haar snel het mes. Ze pakt het mes met twee handen vast en steekt hem dan omhoog. 

'Voor the Dripping Moon!', schreeuwt ze, waarnaar ze het mes recht in het hart van alfa James steekt. 

The Black Soul Alpha (#2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu