24/İtiraf Et#3

98 30 194
                                    

Selamlaaaar!!!😇
Hoşgeldiniz canlar...
Bu sefer hiç konuşmadan direk bölüme geçiyorum. Bugün ben de aklıma gelen ilk anıtı anlatacağım.

KONULAR...

1)KAVGA
Kızın tekine tam 2 yıl katlandım. Ne yaptıysa ya sabir çektim. Ama artık çok saçmalamaya başlamıştı. Ben bunu gözüne yanlışlıkla parmağımı soktum. Daha doğrusu onun deyimiyle kaşıkladım ksnzkahxjzjz. Her neyse baya beni dövmeye kalktı. Çok şükür hayatımdan çıkardım.

2)OKUL BAHÇESİ
Kızın teki sevgilim diycem ama çocukluk şeyiydi. Sevgilimi kovalıyordu. Ben de bu kızı kovalamaya başladım. Tüm sınıf kız ile kavga ettik. Sebep ne mi? Sevgilim ile evlencekmiş skbxkshdkdi. Bu arada şuan sevgilim yok. Bu olayda 10 yaşındayken mi ne oldu zaten.

3)DANS ETMEK
Evde kapıyı kapatıp kulaklık ile son ses şarkı dinleyip dans ediyordum. Bir baktım ki annem kafasını uzatmış beni izliyor ajbxkahxkd.

4)DİYET
Pazartesi başlanır salı bitirilir sjbxjahdkd.

5)İFTİRAYA UĞRAMAK
Bu demin bahsettiğim çocuktan ayrıldım. 11 yaşındayım. Herkes bana cepe aldı. Çocukta bücür bir şey. Cidden omzuma falan geliyordu. Neyse kimseyi dışıyla yargılamam sadece kendini neden bulunmaz hint kumaşı sandı onu bilmiyorum işte. Benim instagramım yok. Ama benim adıma sürekli hesaplar açıp birbirlerine laf sokup gelip bana çatıyordular. Bir gün dayanamadım bağırarak dedim ki,
BANA BAK ... HADİ ELİNDE KALIRMIŞIM DENESENE BAKALIM KİM KİMİN ELINDE KALIYOR. HADI. bu bir tırsmış wooohoooww. Sknxkshxkx.

6)YIKILMAK
Anneannem benim ilk annem dedem de ilk dedem olmuştur her zaman. Sonra annem ve babam gekir benim için. Anneannemi kaybettik maalesef. Çok net hatırlıyorum dedem beni yanına istemiş hemen yanına gittim. Sarıldı bana ağlaya ağlaya ağlama kızım dedi. Ben o gün yıkılmadım. Tan tersi dedem için hep güçlü durdum. Dedem artık evinde tek kalıyordu diye ben de onunla yaşamaya başlamıştım. Bazı geceler ona bir şey olur korkusuyla uyumuyordum. Mesela benim ilk dans ettiğim kişi dedemdir. Sonra dedemi de anneannemin hastalığından kaybettim. Ama bilen bilir yoğun bakıma çocuklar alınmıyor. Dedem ölmeden bir kaç gün önce Sude nerede  diye sormuş. Beni görmek istemiş. Ama...işte benim yanıldığım an buydu.

7)SEVİLMEK
Ailem ve arkadaşlarım ile olan her şey.

8)SAYGI DUYULMAK
5. Sınıflardan Ahmet bana sürekli abla abla diyip dururdu. Çok tatlıydı kereta.

9)DEĞER GÖRMEK
Ailem ve arkadaşlarım.

10)YALNIZ OLMAK
Çoğu anım

Oy vermeyi unutmayın!🌟

Umarım hoşunuza giden bir bölüm olmuştur. 😇

Okuduğunuz için tesekkür ederim.❤

Bir dahaki bölümü tarafını sec yapmak istiyordum. Özellikle ekülüm istemişti ama hala daha konuyu bulamadım bu yüzden 27.Bölümde yapacağım. Özür dilerim ekülüm.😣

Anket Yapalım CoşalımWhere stories live. Discover now