III

98 9 5
                                    

Deschid usa si intru în sala. Acolo îl vad. Stătea jos , cu chitara in brațe, iar Jin ii explica câteva acorduri . Ma așez pe podea într-un colț, îmi i-au chitara si incep sa repet melodia pe care stiu sa interpretez cel mai bine. Il vad pe Jin cum se ridică si se îndreaptă catre ușa.

-O sa lipsesc câteva minute , trebuie sa rezolv ceva. Yoongs , ai putea tu sa-i arăți lui Jimin~ssi câteva acorduri de baza? Este prima lui lectie....va descurcati voi !

Jin părăsește sala , rămânând doar eu in coltisorul meu mic si întunecat ,iar Jimin in mijlocul salii , toată lumina căzând pe el ,stând  in fața oglinzii uriașe cu chitara in brațe. Se întoarce cu fata la mine si facem contact vizual câteva secunde.
-Ma ajuți? Întreabă blondul entuziasmat.
Evit putin , dar într-un final îi răspund:
-Ce vrei sa știi?
-Câteva acorduri....habar nu am....ceva ușor....Tu de cat timp faci cursuri ?
-Aproape un an...sa înțeleg ca asta este prima data cand pui mana pe o chitară , no?
-Mda.... spune blondul timid
-Ai venit de mult in țară? Spun cu cea mai mare ura in glas.
-Aproape doi ani....îmi pare rau ca am placat fara sa iti spun Yoonie.... spune Jimin , lacrimi formându-i-se in ochișorii sai căprui.
El....tocmai...a folosit porecla aia s-stupida?
-Park Jimin....vreau sa dispari din viata mea exact cum ai apărut.

   Spun nervos luându-mi ghiozdanul in spate , aranajez chitara lângă celelalte si plec. Trântesc usa lăsându-l pe blond singur in mijlocul sălii. Nervii transformându-mi-se in lacrimi. Merg in continuare spre casa , tot ce imi doream in momentul acela era o îmbrățișare de la iepurașul meu micuț.  Mii de amintiri  in care blondul acela isi face apariția  derulează in mintea mea....lacrimile incep sa-mi alunece din ce in ce mai rapid pe obraji. Încep sa alerg pana acasa. Ajung in scara blocului si urc in lift așteptând pana la etajul 5. Intru in apartament val vartej ,aruncând  ghiozdanul pe canapea.
-Unde este Koo? Strig disperat către Namjoon care mânca chipsuri pe fotoliu.

  *Jungkook pov*

Stăteam in pat , in camera mea si a lui Yoongi si ma uitam la ,,Fight my way" cand dintr-o data aud galagie in sufragerie. Pun serialul pe pauza si ies din cameră.  Il vad pe Yoongi cu ochii roșii si cu parul ciufuluit. Arată dezastruos.....
-Yoongi? Ce s-a întâmplat?  Încerc sa vorbesc cu el dar nu imi raspunde.  Se apropie de mine cu lacrimi in ochii si ma strânge in brațe.  Rămân nemișcat câteva secunde pentru a realiza ce se întâmpla apoi ii cuprind talia si ii ofer de asemena o îmbrățișare strânsă si plina de iubire.  Ma prinde de încheietura mâini si ma trage dupa el in camera noastră.  Închid usa si ne așeazăm in pat.  Yoongi ma strânge in brate cu ochii înlacrimati. Peste un timp adoarme cu capul pe pieptul meu. Nu am zis nimic....nu stiam ce a patit , nu stiam de ce pisoiașul meu plângea. Stiu ca acum trebuia sa fim ,,in pauză " de la relația noastră,  dar nu il pot lasa asa....Nu vreau sa il presez cu întrebări cand se va trezi,  asa ca daca va fi in stare sa-mi povestească , imi va spune....

_________

Neata copii , ce faceti?

Eu nasol , trebuie sa merg la scoala ptr ca clasa a 8 a , si examenul se apropie 😩

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jan 05, 2021 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

sᴇᴇsᴀᴡ | 𝗬𝗼𝗼𝗻𝗺𝗶𝗻 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum