😊1 kapitola

612 27 5
                                    

Shinsou bude hrubím
Denki bude tímto ok?
Hocikto iný bude takto  alebo takto

Shinsou pohlad:
Ráno som vstal. Nečakané😹. Bol som ešte stále v posteli lebo sa mi nechcelo vstávať zobral som si mobil a išiel som na instagram. Hneď prvá fotka ktorá na mňa vyskočila bol...to chlapec s 1A ...neviem ako sa volá...pozrel som sa na čas a hneď som vyskočil z postele....nestíhal som rýchlo som utekal do kúpelne a osprchoval som sa. Keď som vyšiel zo sprchi vyčistil som si zubi obliekol som sa a išiel som do školy. Po ceste som na neho nemohol prestať mysieť...je dokonalý ten jeho úsmev a.... Neviem ani ako a bol som na zemi....a podo mnou bol on.... ,,ja..jaa nevidel som ťa" vydal som zo seba ,,to je v pohode" usmial sa na mňa. Postavil som sa a podal mu ruku ,,si celý?" spýtal som sa ho on sa na mňa len usmial a odišiel. Ja som išiel už do triedy lebo som už meškal.

Denkiho pohľad:
Ráno ma zobudi budík tak som sa natiahol a vypol som ho a spal som ďalej.
,, Denkiii zaspal si vstávaj hneď!" započul som moju mamku. ,,ano....už...už..som hore" odpovedal som jej. Postavil som sa z postele a išiel do kúpeľni. Umýval som si zubi a popri tom som si písal s Jirou:

Denkiiii⚡
Láska?

Jirou💕
Ano?

Denkiiii⚡
Ty a ja...dnes u mňa?💕

Jirou💕
Dnes nemôžem😢

Denkiiii⚡
Aha.....

Čo také má na práci hmm? To je jedno. Išiel som späť do izbi a postavil som sa pred skriňu. ,,čo si dnes oblečiem" so skrini som vytiahol fialovú mikinu...zarazil som sa...spomenul som si na jedného chlapca...celkom...cute chlapca...na toho z 1.B ,,zoberiem si ju" obliekol som si ju zobal som si tašku a mobil. Zišiel som dole po schodoch rozlúčil som sa s rodičmi a išiel som do školy. Chcel som ešte napísať Jirou ale keď som odomkol mobil všimol som si že nestíham. Rozbehol som sa...a bum...,,ja..jaa nevidel som ťa" ležal na mne...strašne som sa červenal aj on..... ,, to je v pohode" usmial som sa na neho. Postavil sa ja som na neho len čumel...on je fakt sexi...vytrhol ma z môjho zamyslenia keď mi podal ruku ,,si celý?" povedal jeho nežním hlasom...nevedel som čo povedať len som sa na neho usmial a odišiel som.
Hneď ako som prišiel do triedy sadol som si a bol som na mobile. Jirou tam už bola no...nechcem znieť zle ale v tú chvílu ma zaujímal len on.... ,,Shinsou" povedall som a všimol som si že ku mne ide Kirishima. ,, Denki o kom to tu hovoríš?!" zasmial sa a ja som sa začervenal ,, o nikom len....." prerušilo ma zvonenie....naštastie...moc sa mi to nechcelo vysvetlovať. Do triedy vošiel Aizawa a začal vysvetlovať učivo. Ja viem že chodím s Jirou ale....ja... ,, Kaminari! Dávaj pozor" skríkol po mne Aizawa. Po zbytok hodiny som sa snažil sústrediť ale nešlo to stále som na neho myslel. Keď konečne zazvonilo hned som sa postavil a utekal na chodbu.

Shinsou pohľad:
Ako náhle som odišiel nemohol som na neho prestať myslieť...ano som gay.....hneď ako som prišiel do triedy sadol som si dozadu. Nemám veľa kamarátov ale mne to nevadí...zvikol som si. Zazvonilo a vošiel učiteľ do triedy. Niečo si tam pri tabuli blabotal ale mňa to nezaujímalo. Bol som mimo. Keď už konečne zazvonilo išiel som na chodbu. A ráno sa znova opakovalo..ale trochu inak...Denki do mňa narazil a ja som bol na spodku...

Denkiho pohľad:
Vybehol som z triedy a narazil som...do neho...znova..pozeral som sa do jeho očí a... ,, ahoj zase" keď to dopovedal postavil som sa. On sa tiež postavil ,, ja som Hitoshi Shinsou asi sa už poznáme...z rána" usmial sa a poškrabal sa za krkom... ,, áno...ja som Kaminari Denki" nič viac som nebol schopní povedať.

Shinsou pohľad:
Pozeral sa mi do očí a povedal ,,ahoj zase" trochu sa červenl a postavil sa. Postavil som sa aj ja aby som tam neležal na zemi ako idiot. Síce sa tak dobre nepoznáme tak sa asi predstavím ,, ja som Hitoshi Shinsou asi sa už poznáme...z rána" začervenal som sa a poškrabal vzadu na krku on sa tiž začervenal ,, áno...ja som Kaminari Denki" obaja sme sa začali pozerať do zeme keď za ním prišla ona...

- tak moji čítatelia dúfam že sa vám prvá kapitola páčila vaša Jaja💕 dokončila som to o 1:21 takže bum bac😹 (idk prečo bum bac)




Len ty Where stories live. Discover now