1.Sve je tako počelo

99 1 0
                                    

Tvoj POV

Bilo je početak ljetnih praznika.

Ja i moja prijateljica Hanna smo planirale otići na ljetne praznike u LA i zabaviti se. Ja i Hanna smo tada napunile punih 18 godina i mogle smo putovati bez odobrenja naših staraca.Hanna je bila partijanerica pa mogu očekivati da ćemo vjerovatno biti na dosta partija kada stignemo.

S nama je trebala ići i moja prijateljica Tyra, ali nije mogla pošto je morala otiči u Kaliforniu bolesnoj teti i brinuti se za nju.

Hanna i ja spakirale smo naše stvari prošlu noć i trebale bi krenuti večeras.

"Maya !!!"čula sam glas kako zove moje ime.Spustila sam se niz stube da vidim tko je i zatekla sam Hannu s koferima kako stoji u mojoj dnevnoj sobi"Hanna što radiš ovdje?Zar se nismo trebale naći kod tebe večeras?"pitala sam zbunjena"Daaa......ali ako krenemo sad stićemo u LA večeras i moći ćemo ići na parti!!!"rekla je"Ali nisam se ni otiširala pošteno,mogla si mi bar javiti 15 minuta radnije,znaš?"rekla sam i Hanna me uhvatila i počela gurati uz stube."HANNA!!Što radiš?""Rekla si da se nisi pošteno otuširala,e pa izvoli se istuširati dok ti ja izaberem što češ obući."rekla je."Okej, okej.... smiri se.Idem u kupaonicu."Rekla sam i ušla u kupaonicu i zatvorila vrata.

Skinula sam svu odjeću sa sebe i ušla pod hladan tuš.Hladna voda padala je po mome golom tijelu. Šamponirala sam kosu, obrijala svoje noge i pazuhe."Maya!Evo ti odjeća,našla sam ovaj sladak kombinezon i bijelu majcu!""U redu!Hvala!"rekla sam i Hanna je zatvorila vrata i otišla.

I zašla sam iz tuša, obrisala se ručnikom i obukla se.

"Okej,kako izgledam?"pitala sam Hannu "WOW IZGLEDAŠ PRE DOBRO!!!""Haha,hvala. Jeli sve spremno?""Dap,možemo krenuti!"rekla je"Ovo će biti najbolji praznici ikad!"obje smo uzviknule i krenule u auto.

Put je trajao 5 do 6 sati tako da smo morale dosta dugo putovati.

"Mayaaaa....upali nešto na radijuu..""Haha,dobro"rekla  sam i taman kad sam upalila radio na redu je došla moja i Hannina najdraža pjesma "See you again".Ja i Hanna smo revale dok smo pjevale tu pjesmu i bile smo baš kao male bebe.

Odmaralište

Ja i Hanna smo odlučile stati  na odmaralište i malo se odmoriti i onda nastaviti naš put.Hanna je otišla u trgovinu uzeti nešto za pojesti i somersby za mene.Dok sam je čekala vidjela sam malenu djevojčicu kako sjedi sama u parku. 'Zašto sjedi sama?'zapitala sam se.Odlučila sam izaći iz auta i vidjeti što je bilo.

"Zdravo.."rekla sam, a djevojčica se uplašila"Hej,hej ne moraš se bojati...ja sam Maya,kako se ti zoveš?""J..ja sam Lila...""Lijepo ime za lijepu djevojčicu"nasmiješila sam se"Gdje ti je mama?"pitala sam"Otišla je negdje i rekla je da se vraća za 5 minuta ali nje već nema 2 sata!!"rekla je zabrinuto.'Tko ostavlja svoje dijete samom 2 sata?!'upitala sam se"U kojem je smjeru išla tvoja majka?""Kren...""Hej Maya"Evo ti tvoje stva...Tko je ova slatkica?!"Hanna je došla i donijela stavari"Hanna ovo je Lila,Lila ovo je moja prijateljica Hanna!""Drago mi je Lila."rekla je Hanna i rukovala se s Lilom.Objasnila sam Hanni što se desilo."Kojim putem je tvoja mama išla?"pitala je Hanna"Otišla je onim putem..."pokazala je na prolaz ispod mosta."Lila dali imaš možda broj od svojeg tate?""Da!""Dobro,nazovite ga, a ja ću otići pronaći tvoju mamu. Hanna ostani ovdje i čuvaj Lilu dok joj tata ne dođe!"rekla sam i Lila i Hanna su se složile.

"Lila možeš li mi opisati svoju mamu?""Evo imam njezinu sliku na mobitelu!"rekla je i pokazala mi sliku nje i predivne žene s predivnom plavom kosom plavim očima i osmjehom koji bi svima rastopio srca. Uslikala sam sliku i krenula naći njezinu mamu.

Tražila sam je na svim javnim mjestima i pitala ljude dali su je vidjeli,ali nitko nije.

"Oprostite,gospođo!Dali ste vidjeli ovu  ženu?"pitala sam"Oh, da!Vidjela sam je kako ju neki muškarac odvodi ispod mosta.Bio je veoma nasilnički nastrojena osoba!""Oh, hvala vam puno!""Ništa,tu sam za pomoći"gospođa je rekla i nasmiješila se.Pozdravila sam se s njom i krenula put mosta.

Gledala sam iznad mosta i okolo njega, ali nje nigdje za vidjeti.

Odlučila sam se vratiti natrag Hanni i Lili,ali na putu natrag vidjela sam plahtu i krv kako izlazi iz nje.Otišla sam vidjeti što se tu dogodilo i prizor koji sam vidjela bio je traumatičan.

Lilina majka ležala je bez odječe na podu i cijela prekrivena krvlju,bila je probodena kroz njezin stomak i vjerovatno silovana.Bila sam u totalnom šoku.Posegnula sam da vidim ima li pulsa i dali daje znakove života.Kada sam posegnula osjetila sam da je još uvijek živa, ali je bila u teškoj situaciji.Odmah sam pozvala hitnu pomoć i rekla im gdje se nalazim.

Poslije 10 minuta čula sam sirenu i vidjela bolničare kako dolaze u našem smjeru."Što se ovdje dogodilo?"Pitao je bolničar"Ne znam!Našla sam je kako leži prekrivena u plahti i prekrivena krvlju.Mislim da ju je netko silovao i zatim htio ubiti!!!""O moj bože!Brzo odvedite je u bolnicu na hitnu operaciju,brzoo!Pozvali smo i policiju trebala bi doći svaki čas,pa predajte vaš iskaz."rekao je bolničar"U redu!"Vratila sam se natrag Hanni i Lili i vidjela policajce i čovjeka kako izlazi iz auta i ide prema Lili.

"LILA!O moj Bože Lila, jesi li dobro?Gdje je mama?!"rekao je.To je zasigurno  Lilin otac."MAYA!!Jesi li pronašla Lilinu mamu?""Vi znate gdje je moja žena!!?"pitali su"Da...""GDJE JE?GDJE JE MOJA ŽENA?!"u tom trenutku bolničari su prošli s njezinim ranjenim tijelom i Lilin otac je prišao tijelu i ostao pod šokom u kakvom je stanju bila njegova žena.

Pitao je što joj se desilo, izvikivao njezino ime u sav glas, preklinjao da ide s njom u bolnicu....Policajac je došao i pitao za mene,ja sam došla i dala mu iskaz.Pitala sam ga imali još nešto što mogu učiniti,ali rekao je da je sve u redu i da mogu otići.

"Maya,bolje da krenemo....""Da...."rekla sam,još uvijek pod šokom što sam danas svjedočila.

Na putu

"Hej,gledaj to sa vedrije strane.Doktori su rekli Lilinom ocu da će njegova žena preživjeti i da rana nije duboka i zahvaljujući tebi ona će opet biti s Lilom i njezinim ocem kada se oporavi,a gad koji joj je to napravio biti će uhićen!"rekla je Hanna pokušavajući me razvedriti "Imaš pravo.""Ja sam uvijek u pravu!"rekla je Hanna u šaljivom smislu i nasmijale smo se.

Do LA-a nam je još ostalo sat vožnje.Bile smo uzbuđene i odmah gledale mjesta s najboljim zabavama u La-u.

"I SLUŽBENO MOGU REĆI DA SMO U...LA-UU!!"povikala je Hanna"IDEMOOO!!"uzvikala sam.

U hotelu

Ja i Hanna smo se prijavile u hotel i otišle se smjestiti u našu sobu.

Soba je bila predivna!Imala je divan pogled na plažu veliku spavaču sobu s dva velika, udobna kreveta s velikim tv-om."Okej,Maya sredi se, jer idemo na ZABAVUUUU!"rekla je Hanna i dobacila mi crnu usku haljinu. Sredile smo se i uzele naše stvari i krenule na zabavu.

Na zabavi

Kuća u kojoj je bila zabava bila je ogromna!

Hanna je otišla po pića za nju i mene a ja sam za to vrijeme bila na balkonu iznad bazena.Čekala sam Hannu već 15 minuta. 'Gdje je ona?'Zapitala sam se.Odjednom netko mi je pružio piće i pomislila sam da je Hanna, ali prevarila sam se.Bio je to najseksipilniji tip kojeg sam ikada vidila."Izvoli.""Emmm,hvala!"rekla sam"Što tako zgodna cura poput tebe  stoji su sasvim sama?"upitao me"Čekam prijateljicu.Otišla je po pića,ali se još nije vratila.""Aha. Već sam pomislio da ti je neki debil dao nogu i ostavio te samu!Odmah bi ga prebio zbog tog."rekao je s podsmijehom."Haha. Usput ja sam Maya.""Maya...lijepo ime,ja sam Eddy."pružio mi je ruku i rukovali smo se."Nego,Maya što kažeš na to da ti i ja odemo gore u sobu i upoznamo se malo bolje...""Možemo.."rekla sam.

Da,da. Znam što mislite. 'Kako možeš spavati s tipom kojeg si sada upoznala?'. Tip koji je onoliko zgodan ne može se propustiti.

Otišli smo u sobu i Eddy je zaključao vrata,a ja sam sjela za krevet.Došao je polako do mene, bacio se i počeo me ljubiti po cijelom tijelu i ostavljati modrice."Jesi li za piće da probijemo led?"pitao je "Može." Ustao je i vrtio se s pićem."Hvala!"rekla sam i popila piće."Zašto ti ne pij...."

Zadnje što sam vidjela je Eddya kako uzima uže i onda je sve postalo crno.

Zašto baš jaWhere stories live. Discover now