kapitola 18.- part 1.

636 43 18
                                    

*Magic time skip*

Ráno jsem vzbudila plná energie a nedšenosti, mám posledních pár hodin kdy mi je 17. Kluci už se k nám úplně nastěhovali, já už mám pokoj taky skoro dodělaný takže je všechno úžasný. Jediný co mi chybí jsou holky a Dan s Lukym.  Hned jsem Čapla svůj mobil a zavolala jsem holkám.

A: „Ahuuuj zlatíčka! Dneska je mi 18!"
Míša: „Omg to musíme oslavit!"
K: „Přinesu chlast!"
Anet: „Já beru žrádlo!"
Míša: „Tak já vezmu drogy!"
A,K, Anet: „ŽÁDNÝ DROGY XD!"
Míša: „Fajn, vezmu nějaký dekorace"
A: „Oukeeej, v pět tady!"

Típly jsme to a já šla zavolat klukům.
Nejdřív jsem vytočila Lukyho.

A: „Ahuj Luky, nechtěl by jsi dneska přijít? Pořádám menší oslavu a chtěla jsem tě pozvat"
L: „Klidně přijdu....a co se vlastně slaví?"
A: „No dneska je mi 18 xD"
L: „Beru chlast xD a kondomy..."
A: „Ani jedno neber, chlast máme a píchat se nebude xD"
L: „Tak ti vezmu čokoládu XDD"
A: „Tak jooo"
L: „Tak asi papá, uvidíme se večer"
A: „Čauky"

Típly jsme to a já šla zavolat ještě Danovi .

D: „Ano?"
A: „Čau dane, dneska pořádám menší oslavu a chtěla jsem tě pozvat"
D: „Hele moc rád bych přišel ale už máme s Pájou nějaký program.... vážně promiň"

Počkat....on má holku?

A: „Jo....okej, nevadí..."
D: „Nezlobíš se?"
A: „Ne, to je v pohodě..."
D: „Vážně promiň"
A: „V klidu, tak si to aspoň večer užij s Pájou... Já už musím, ahoj"
D: „Ah..."

Ještě než se stačil rozloučit jsem mu to típla....po tomhle už nemám na nic náladu. A neštve mě ani to že má holku jako to že mi to předtím neřekl. Já kvůli němu odmítala kluky a on mi teď vesele řekne že někoho má....no chlapi no... Do pokoje mi naběhl Domino, Matty, Sam a Alvin, ale hned co přišli tak jim spadl úsměv z tváře.

D: „Co se děje zlatíčko? Něco tě bolí?"
A: „Ne to je v pohodě, jen jsem se kopla do palce u nohy "
M: „To se mi nezdá, ani já takhle nebrečím když se kopnu do prstu"
A: „No dobře, možná mi někdo zničil náladu...a taky vztah"
D: „Jakýho čůráka mám zabít?!"
A: „Domino klid, už je to vyřešený"
S: „No to mi moc vyřešený nepřijde.."
A: „Je to v pohodě...a teď mám hlad jako vlk xD"
D: „Tal to jsme na správné adrese, máme tady pro nějakého vlka jídlo"
A: „Davajte to sem"

Domino mi dal tác s omletou, džusem a nějakým zákuskem. Taky tam byla bílo modrá růže, což je moje nejoblíbenější kytka. Já se okamžitě pustila do jídla kluci odešli. Jediný kdo se mnou zůstal byl Matty a Alvin.

M: „Annie? Myslíš že večer bude sekz?"
A: „Nebude, slíbila jsem kamarádovi že se tady nebude píchat xD"
M: „Ani se mnou?"
A: „Ani s tebou xD"
M: „Achjoo..."
A: „A teď mě nech jíst nebo ti něco taky ukousnu xD"
M: „Ou faq , myslím že už půjdu"
A: „Baiiiiiiii tati"
M: „Takže já jsem tvůj taťka jo?"
A: „Mrožná xD"
M: „To se uvidí večer xD"

Matty za sebou zavřel dveře a já měla chvíli času pro sebe. Hned co jsem dojedla tak jsem se kouknula na instagram a viděla jsem že má Dan nový Story. Byl na něm on s jeho přítelkyní jak drží.... počkat....TO JE ULTRAZVUK?!
Vytřeštila jsem oči a sledovala tu fotku. Něco se mi ale nezdálo, Pája vypadala jako by byla už tak v pátým měsíci....Wait....ON JI SE MNOU TÉMĚŘ PODVEDL!
Naposledy jsem se na tu fotku kouknula, vyscreenovala si ji a blokla jsem si ho kdekoli to šlo, od Instagramu po Facebook, dokonce i jeho číslo jsem si smazala. Chtěla jsem to napsat i Páje, ale nakonec jsem si uvědomila že jsou spolu očividně šťastní, takže jim to nechci kazit. Zaplula jsem do koupelny, otřela jsem si slzy, trochu se upravila a vylezla jsem na světlo ven, což u mě znamenalo na zahradu. Vzala jsem si Carrie, sluneční brýle, opalovací krém a pustila jsem Alvina aby se mohl proběhnout. Sednula jsem si do houpačky a začala jsem si listovat v knížce. Asi po hodině mě to ale přestalo bavit, takže jsem si šla na střelnici zastřílet. Střelnici máme hned u baráku a všichni mě tam znají, takže mám většinu střílení zdarma.

Miloš: „Ále, vítej zpět Annie. Tebe už jsem tady dlouho neviděl"
A: „Dobrý den Miloši, taky vás ráda vidím."
Miloš: „Tak co se děje tentokrát?"
A: „Prostě si potřebuju vybít vztek"
Miloš: „Nechceš zkusit sekery?"
A: „Ale můžu"

Šla jsem za Milošem který mě vedl až do místnosti která byla celá prošpikovaná lasery. Dal mi do ruky jednu velkou sekeru a do opasku mi připnul pár dalších na házení. Pak mi dal brýle proti těm laserům, já se postavila na místo a on spustil simulaci. Z laserů kolem mě se začaly formovat postavy které jsem měla zabít   (Kdopak ví z jakého filmu to je námět? pozn. autorky).
Začala jsem kolem sebe sekat sekerou dokud nepřišel lvl 2, kde už byly i postavy které byly nademnou. Po nich jsem začala házet Tomahawky, dokud nebyli všichni mrtví. Potom simulace skončila a otevřeli se mi dveře. Za nimi stáy Domino, Vitaa, Sam, Matty Míša, Anet, Kája, Luky a Miloš. Všichni mi velkolepě tleskali, já si hodila pramínek vlasů za ucho, zasmála jsem se a uklonila jsem se.  Odevzdala jsem Milošovi sekery ale ti blbci chtěli vidět ještě jak střílím.

S: „A co udělat soutěž třeba Annie proti Milošovi kdo střílí líp?"
A: „Ehh to bude nefér xD, ale mužem to zkusit"
Miloš: „Chceš singly nebo dual?"
A: „Asi hodíme nejdřív singly, pak dual a pak bych si dala nějakou tu brokovnici."
M: „Myslíte že bych si to mohl zkusit taky?"
Miloš: „Místa je tady pro všechny z vás dost, takže můžeme všichni"
Anet, Kája: „Já myslím že to asi vynechám"
A: „Nemáte se čeho bát, ty zbraně skoro nekopou"
K: „No dobře, já teda zkusím aspoň ten single"
Anet: „I tak to vynechám"
Miloš: „Jak myslíte mládeži, tak si pojďte pro zbraně."

Všichni jsme šli za Milošem který nám dal zbraně. Já tam měla svůj Glock který jsem měla pomalovaný tak, že vypadal jako pouliční art. Ostatní dostali nějakou dětskou pistolku a Miloš si vzal Desere Eagle s tlumičem, protože by nám jinak asi urval uši.
Všichni jsme se postavili do své místnosti která byla zase propletená lasery a začali jsme hrát. Každá místnost byla oddělená, takže se nám na obrazovce ukazovalo skóre. Za tři sekundy nám začínalo kolo, já si přebíjela nábojnice abych je pak rychle vyměnila a začali jsme hrát. Přes celou mou "celu" začaly běhat postavy a já po nich střílela. Po každém kole to automaticky vypnuli kohokoli koho se laser dotknul nebo dostal laserovou sekerou do zad. Po čtvrtém kole jsme zbyli jen já s Milošem, který je voják a specialista na zbraně. V pátém kole už začalo sakra přitahovat když tu se objevil jeden hnusnej lučištník kterej byl schovanej a člověk měl tak 1,5 sekundy ho trefit. Nakonec se mi to přece jen povedlo a páté kolo skončilo. Z buňky vyšel už i Miloš a já hrála dál. Teď už to ale nebyla žádná hra, teď už to byl boj o holý život. Měla jsem tam totiž superrychlé vlkodlaky, kteří byli skoro až neviditelní. Střílela jsem jako o život a nakonec jsem to přece jen dokázala a jela jsem do dalšího kola. Skončila jsem až v kole 14. kde mě zabil vlkodlak s kopijníkem . Pomalu jsem vylezla z buňky kde na mě za ní čekalo překvapení v podobě odznaku a dokonce i poklona od generála české armády. Moc jsem nechala proč ale oni mi to všechno vysvětlili .

G: „Takže milá Annie Tučková, slovem generála české armády ti skládám čestnou úklonu a zároveň ti předávám odznak za překonání levelu 10 v armádním výcvikovém simulátoru.

Až v tu chvíli jsem si uvědomila že to je vlastně armádní výcvik a já tam byla přes hodinu. No lepší dárek k narozeninám by si člověk nemohl přát si

💫 Hvězdy padají, něco si přej💫 SMTV✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat