Kérdés-Felelet 2.Rész

729 48 5
                                    

Hejjjjooo! Fent van még ilyenkor egyáltalán valaki? Ohh, igen? Csak nem Jeffet várjátok? Hahaahha, tudjátok, mert ő nem alszik.... Na jó, lehet kicsit fáradt vagyok. Felfordultak az alvási szokásaim a korlátozás alatt.. Na, ez most mindegy!

Akad néhány megválaszolatlan kérdés, szóval olvassátok hát a killerek válaszait! Jó szórakozás!

-------------------
[Én] Oké, akkor kezdjük azzal, aki miatt a többiek is örültek *Mutat unottan Jeffre*

[Jeff] Ez nekem dicséret.

[Én] Sejtettem.. Szóval, első kérdés: Mióta érzed magad szépnek? Ja, és a kérdező szeretné ha egy napig azt tennéd amit Nina mond..

[Jeff] *eltökélt tekintettel* Azóta a nap óta, hogy az arcom hó fehéren kezdett virítani, én pedig fültől fülig érő, örök mosolyt vágtam az arcomra..

[Én] *Döbbenten* Hűha..

[Jeff] *Egy sóhaj kíséretében* A másik pedig... Én nem tudom mi van azzal a riba--, khm, csajjal. Mindenkit biztosítható róla, hogy akkor találkoztam vele először, mikor vérző orral utánam eredt az erdőben.. És nem, biztos hogy nem teszem azt amit mond. Nekem senki sem parancsol..

[Én] Hmm, értem. Akkor kövi: Milyen érzés, hogy híres vagy, egoista barátom? Heh, milyen igaz.. *motyogja és kuncog hallkan*

[Jeff] Irritáló. Főleg az a része, hogy mindenhol fangirlek shippelgetnek mindenféle köcsöggel.. Még azzal.. Még azzal a csíkos rohadékkal is. Eltudod hinni!? *Hihetetlenül mered rám*

[Én] Én? Dehogy, persze.. Hehe. Hha. Semmiképp.. Haha.. - Közben a gallériájában lévő képek:

 - Közben a gallériájában lévő képek:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[Én] Khmm.. Na, de haladjunk, még van pár. Nos: Jeff miért tűntek el a késeim? Igaz, azóta csórtam a konyhából, de azok is eltűntek..

[Jeff] Honnan a retkes fa-- Vagyis, Khmm.. Keresgélj, hátha meglesz..

[Én] 😑.. Oké, következő: Mit tennél, ha eldugnám a késed a szobádban, aztán beereszteném a fangirlöket? Neked meg meg kéne keresned a kést.

[Jeff] Mindig nálam van a késem. MINDIG. És hogy mit tennék a rajongókkal? Azt hittem ez egyértelmű... Megmutatnám nekik, hogy nem vagyok oylan.. ughh, uh.. aranyos.... Mint amilyennek hisznek.

[Én]  Szegény rajongók.. Noh, a Te kérdéseid ennyik lettek volna.. Köszi!

[Jeff] Van mit - Mondja és indul meg az ajtó felé

[Én] Öhh, várj.. Inkább használd az ablakot.. Talán..

[Jeff] Mi? Miért?

[Én] Mert, nem hinném, hogy akár Jannel, akár Ninával össze akarsz futni..

Creepypasták élete :3 [Vége] Where stories live. Discover now