недей...

902 59 5
                                    

-Тъпак такъв .... За кво ти беше да го гониш..

-Защото така реших..

   С Крисчън вече се намирахме да на 20 сан. разтояние и си крещяхме в очите. В неговите се четеше гняв,яд и още нещо ...непознато за мен -може би похот,но и някакав проблясък на ....на ревност.. Това ме разсмя и устмите ми се извиха в лека усмивка. Проблемът беше,че и в мен някакво чувство се зароди. Топло и меко,но същевременно изпепеляващо и опасно.

- Защо се смееш? -попитаме брат ми.

- Не може ли?? -гледах да избегна неловлата ситуация -а тебе майка ти не те ли е учила,че гости не се гонят.

- Нямаше тази възможност,момиченце на тати -за.момент в очите му проблясна болка и тъга,но това бе изместено от ярост,която съм сигурна,че щеше да се изсипе върху мен.

-Не съм на тате момичетоо,тъпанар такъв. Почина преди да се родя -сълзите вече напираха и едвам ги одържах.

- Само не търси съчуствие  от мен.-как може да бъде толкова студен -аз изгубих майка си на 2.

Устата ми образува изненада. Аз преживях това,че баща ми почина,но ако беше станало с майка ми нямаше да го преживея.

- Виж, Крисчън аз наи..

-Не ти искам съжалението,тъчачка -сега вече и при него имаше сълзи. Крисчън Монтега имаше сълзи и най -после го виждах уязвим. Веднага изтича по стълбите нагоре и тресна вратата на стаята си. Последвах го тъй като мислех,че му дължа извинение. Не бях права,а и обова ново чувство там долу в корема почна да причинява болка. Стигнах черната махагонова врата по която бяха залепени всички предупредителни възможни знаци за  забраната да престъпваме прага на стаята. Долепих ухо защото чух че говори с някой.

- Не идвайте...искам да остана сам......Тъпак такъв не разбра ли,че не искам да идвате.. -беше лесно да дочия всичко тъй като Крисчън не пестеше  децибели. След малко нещо се разби в стената и предположих,че това е телефона. Оплаши ме обаче следващото нещо,което чух и веднага разпознах....

Такаа..знам  че се забавих и то мнооого,но моля ви не ме мразете..Искам да.знам какво мислите -добре ли се развива и дали ви хар. Искате ли да включа някои герои.. моля изразете мнение..  Обичам вии...

You are mine...Where stories live. Discover now