Eerste dag ruzie

2.7K 166 7
                                    

Pov lissa.

Jason staat ongeduldig op me te wachten terwijl ik naar hem toeloop. 'kon dat niet wat sneller.' snauwt hij me toe en hij loopt weg. Ik zucht geiiriteerd, hoe irritant kan die jongen wel niet zijn? Ik loop naar de auto die voor ons klaarstaat en stap in. Jason keek me niet eens aan. 'Gedraag je.' Was het enige wat ie had gezegt tijdens de rit.

We komen bij het grote gebouw aan en ik stap uit. Jason loopt gelijk naar een groepje jongens en laat mij alleen achter. Ik loop het schoolplein op en loop gelijk naar binnen. Een paar jongens fluiten. 'Lekkere beentjes!' Roept er een. Ik negeer het en ga zitten aan een bijna lege tafel. Er zit een meisje met pikzwart haar en blauwe ogen. Ze heeft onder de blouse van haar uniform een shirt met lange mouwen. Ik bekijk haar even en kijk weer weg. *bel gaat* Jason komt aanlopen en grijpt me bij mijn pols. 'Meekomen.' Ik rol met mijn ogen en loop met hem mee.

Het eerste vak wat we hebben is biologie en dan gelijk ook seksuele voorlichting. Geweldig...

Ik word gezet bij het meisje uit de aula. Ze kijkt me even aan. 'Emma.' Mompelt ze. Ik knik. 'Lissa.' De leraar begon over condooms en natuurlijk begint de meerderheid van de klas te giechelen. Na een tijdje krijgen we een banaan en een condoom. We moeten de condoom om de banaan doen. Emma doet het heel serieus maar ik begin hem op te blazen en leg er een knoopje in. 'Wie gaat er mee overgooien?!' De hele klas begint te lachen. 'Kom maar,' roept de jongen die naast Jason zit. Ik gooi hem en hij vangt hem. 'Lissa! Jeffrey! Zitten nu!' Schreeuwt mr. Brooks.

Ik ga lachend zitten en ik zie zelfs een klein glimlachje op Emma's gezicht. Ik zie Jeffrey kijken en hem me een knipoog geven. Ik glimlach en kijk weer in mijn boek.

#pauze

Zoals vanochtend laat Jason me weer alleen en loopt weg. Ik ga bij Emma zitten en begin te eten. 'Oh kijk de emo is terug' hoor ik opeens. Ik draai me om en zie dat 3 meiden om Emma heen staan. Ze probeert de meiden te negeren maar de "leider" pakt haar bij dr haren. Emma probeert zich gelijk los te rukken. 'Laat me los.' Zegt ze. Ze kijkt me hulpeloos aan. Ik kijk even snel om me heen en ik zag jason en zijn groepje kijken. 'Blijf eens van dr af.' Zeg ik. De meiden kijken en laten Emma los. 'Waar bemoei jij je mee? Dit zijn onze zaken' Ik sta op. 'Jij gaat nu weg ja? En laat Emma met rust.' 'Ga je stoer doen?!' Krijst ze door de aula. Ze duwt me keihard op de grond. En grijpt Emma weer keihard bij haar haren. Ik sta op en grijp de meid bij haar haar en duw haar keihard tegen de muur. Ze begon te gillen. Ik duwde haar tegen de prullebak. 'ELIZA!' gilde een van haar vriendinnen. Eliza sloeg me in mijn gezicht en trok me aan mijn haar. Ik sloeg terug en ging boven op haar zitten. Er komen leraren aanrennen en trekken ons uit elkaar. Jason rent naar me toe en trekt me gelijk mee. 'Ben jij helemaal gek!' Schreeuwt ie woedend tegen me.

Bad Girl vs Rich GuyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt