4. fejezet

9 0 0
                                    

Dianne:


A nap további részében nem láttam Keitht. Gondolom ellógott. A folyosón a pletyka gyorsabban terjedt, mint ahogy a víz folyik.
 - Dina nem bírok ki még 2 órát azzal a nőszeméllyel. Kérlek menjünk el vásárolni. - nyafogott Carry. Sóhajtottam, becsuktam a szekrényemet és megláttam, hogy a bájgúnár Kim épp felénk tart. Nagyon nem volt hozzá kedvem. 

- Szia Baby!- szólított le David egy szívdöglesztőnek szánt mosoly kíséretében. Carryn és rajtam kívül mindenkit le tud vele venni a lábáról.
 - Szia David. - próbáltam visszamosolyogni rá, de inkább vicsorgásnak hatott, amin Carry elkezdett kuncogni. Természetesen az ügyeletes bájgúnár azt hitte neki szól és rá kacsintott. Ezen majdnem én is elnevettem magam.
 - Arra gondoltam, hogy te meg én ma mozi. - vett elő a zsebéből két jegyet.
- Nagyon szívesen el ennék veled a... Floridai álomra - olvastam el a jegyen szereplő címet - de Carry holnap matekdogát ír és már megígértem, hogy segítek neki. - néztem rá bánatosan, miközben észrevétlenül belekönyököltem Carry oldalába, hogy le ne bukjunk.
 - Szerintem Carry ez egyszer elengedne nem igaz? - nézett rá szúrós szemekkel. Carry ijedtében hátrébb lépett és nyelt egyet.
 - Én mondtam neki, hogy megbírkózom vele, de tudod milyen Dianne. - mentette ki magát.
 - Hát persze... Akkor majd máskor. - csalódottság és düh kavargott a szemében, de végül megint ránk mosolygott.
 - Igen, majd máskor. És kérlek ne haragudj! - érintettem meg a karját és néztem rá bűnbánóan. - Semmi gond, akkor sziasztok csajok. - miután hátat fordított megkönnyebbülten felsóhajtottunk ám a következő pillanatban egy hangos csattanás kíséretében a jegyek a kukában landoltak. - Gyere menjünk órára. Ezt a 2 órát már fél lábon is... - még mielőtt Carry ellenkezhetett volna elkaptam a csuklójat és magam után rángattam az osztályterembe.


 - Na jó Britney Spears ha itt sem találunk neked ruhát, akkor jössz pucéran! - nézegette idegesen az óráját Carry. Már mindennel megvoltunk: fodrász, kozmetikus körmös... Csak a ruha hiányzott. Vagyis az én ruhám. Carry egy mélyen dekoltált hófehér combközépig érő feszülős darabot választott, ami tökéletesen harmóniában van tejcsokibarna bőrével. Afro fonatos haját divatos kontyba rendezték.
 - Apu fél óra múlva itt lesz és még cipőd sincs! - mutogatta a vadonatúj fehér bőrszíjjas, kövekkel kirakott óráját. - Na jó 10 perc múlva visszajövök pár ruhával azok közül válassz! - bólintottam. Carrynek rettenetesen jó divatérzéke van, szóval teljes mértékig megbízom benne. A frizurám is ő választotta: a jobb fele el lett csatolva, a frumfrum kivasalva és a többi rész lágy hullámokat kapott. Pár perc múlva előkerült a barátnőm 2 egész ruhával. Az egyik egy latexgatyából, egy hálós topból és hozzá illő melltartóból, valamint egy arany színű blézerből állt. A másik ugyanúgy egy hálós topból hozzá illő melltartóval kezdődött. Ehhez fekete, felhajtható ujjas blézer dukált rövidnadrággal. 
- Legyen a második. - mutattam a ruhára rövid tanakodás után.
 - Elegáns, mégis ribis. Tökéletes választás. - tanakodott hangosan. Már csak a cipő volt hátra. Egy platformos fekete, pántos magassarkú és egy tornacsukából kialakított magassarkú közül kellett választanom.

Miután kiválasztottam a tornacipőből kialakított magassarkút és mindent ki is fizettünk a pláza mosdójában gyorsan átöltöztünk. Mire kiértünk Carry apja és a hústorony biztonsági őre/sofőrje már várt minket. Carry apjának több vállalkozása és befektetése is van, főleg klubokba, ahova szerencsére minket is elvisz, hogy a tesztüzemet elvégezzük. Szerinte van hozzá érzékünk. Mikor 15 évesek voltunk (most 18 évesek vagyunk) kiszöktünk egy új klub megnyitójára. Szerencsére nem kaptak el minket viszont nem is érte volna meg a büntetést az a buli. Mikor Carry meghallotta, hogy az apja be akar fektetni mindent bevallott neki és lebeszélte róla. Természetesen Carry szobafogságot kapott egészen addig, míg 2 héttel később be nem zárták a helyet egy egészségügyi ellenőrzés után. Ezután már az adóhatóság is elkezdett kutakodni. Kiderült, hogy csak pénzmosásra használták a helyet. Eléggé nagy botrány keveredett ki belőle. Ezután George, Carry apja nemcsak, hogy megköszönte, de onnantól az összes leendő befektetési partneréhez elvitt minket. A poén az egészben az, hogy amellett, hogy ingyen bulizhattunk a város legmenőbb helyein tizenévesen még fizetést is kaptunk. Mikor otthon elmondtam anyuék elöszőr kinevettek. '' Azért, hogy bulizzon senki nem kap fizetést''. Nos mikor George Hamilton erről tudomást szerzett, ugyanis nem akartak elengedni, személyesen beszélt a szüleimmel, akik persze tátott szájjal hallgatták végig.
 - Apa! - ölelte át Carry. - Na milyen az új ruhám? - forgott körbe. George rosszaló pillantást vetett a mély dekoltázsra és rövid szoknyarészre.- Az isten szerelmére, remélem legalább egy kabátot föléhúzol! - káromkodta el magát. Carry a szemét forgatta.
 - Na de apu! Bulizni megyünk nem templomba! - nyávogott. Mr. Hamilton beletörödve sóhajtott egyet miután engem is végigmért.
- Legalább rajtad nadrág van. - sóhajtott ismét. - Na gyerünk száljatok be. - nyitotta ki a hátsó ajtót. 


 15 perc kocsikázás után megérkeztünk egy átalakított raktárépülethez. Hatalmas neonfény hírdette a hely nevét '' Magnet''. Nos nem csoda, hogy ez lett a hely neve. Úgy vonzotta az embereket, mint egy mágnes. Hosszú kígyózó sor állt a hely előtt, ahonnan hipnotikus elektronikus zene hallatszódott. Az ajtóhoz érve maga a tulaj fogadott minket. Christopher Wong. Félig Ázsiai félig amerikai kB. 180 cm magas, határozott kiállású, izmos ember. George Hamilton 190 cmre és The Rockos testalkata mellett el is törpülhetett volna, de nem így volt. Vonzotta a tekinteteket és olyan határozott kisugárzása volt, hogy egy pillanatra hátrahökköltem. Amíg Mr. Hamilton kezet fogott vele és bemutatkoztak egymásnak, mintha nem tudnák nagyon jól ki a másik, Carry idehajolt hozzám és suttogva beszélt.
- Bárcsak pár évvel idősebb lennék, tuti rávetném magam. - én csak bólogatni tudtam, miközben az egzotikus férfit bámultam.
- Nos Mr. Wong, hadd mutassam be a lányomat Cassandrát és a legjobb barátnőjét Dianne Scottott. - Carry kislányos mosollyal az arcán kezet fogott vele, majd kérdőn rámpillantott, miközben a kezét nyújtotta.

Zavaromat alig bírtam leplezni, ahogy kezet fogtam a férfival. A szemébe egyáltalán nem bírtam nézni. Mivel elég magas vagyok, kB. 170 cm, és a magassarkú is dobott pár centit a magasságomon, pont el tudtam nézni a válla felett. Nem más állt mögötte, mint a piercingekkel teletűzdelt Keith és a hosszú szőke hajú barátja Tim. A suliban eléggé lepukkantnak néztek ki mind a ketten, de most mintha hírességek lettek volna. Timnek ki volt engedve a haja, ami a válláig ért. Kicsit meg volt borzolva, mit egy rocksztárnak. Fehér V-nyakú pólója felett fekete bőrdzsekit viselt. Fekete, a térdénél szakadt csőfarmer és egy fekete katonai bakancs egészítette ki a szettet. A jobb kezén egy szegecses, bőr motoroskesztyű volt. Az ő és Keith nyakába ugyanolyan dökcédulás nyaklánc lógott, valamint Keith bal kezén felfedeztem a motoroskesztyű párját. Hasonlóképpen volt ő is felöltözve, de rajta fekete póló volt és egy sötétbordó színárnyalatú zakó. A haja fel volt zselézve. Elképesztően néztek ki. De mit kerestek itt? A bámulásukból és a gondolataimból Mr. Wang köhintése térített magamhoz. A: elnézést kérek és megkerülve odalépek a két fiúhoz B: Keith és Tim nem látva, hogy kivel beszél Christopher megszólítják C: a két fiú bemegy a klubba én pedig figyelmen kívűl hagyva a jelenlévőket utánnuk

Elengedtem a férfi kezét, majd ismét elnézve a válla felett láttam,hogy a két fiú már befelé igyekezett a klubba. Gyorsan megkerültem Mr. Wanget és utánuk siettem, miközben egy elnézést motyogtam.

Az éjszaka királyaWhere stories live. Discover now