Chapter one:Who is She?

574 46 21
                                    

🔮

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🔮

Barış Murat *****

Birkaç saat önce Aycan'ın getirdiği kızın başında toplanmış ne yapacağımız hakkında konuşuyorduk.

"Sizce o nereden geliyor?Şu yeni açılan okuldan olabilir mi?Oranın öğrencileri başını çok derde sokuyormuş."Aycan'ın dediğinin ardından Lale belindeki yayı Berkan'ın eline tutuşturup kızın uzun kollu kıyafetinin her iki kolunu sıyırmıştı.

"O okula gidenlerin hepsi sol kollarına minik bir yılan dövmesi yaptırıyor.Demek ki oradan gelmiyor."Lale sıyırdığı yeri geri kapatıp yerine oturduğunda Aycan Berkan'a sırıtıyordu.

"Hiç öyle bakma Aycan.Kızın kanının kokusundan falan ayırt edemem ne olduğunu."Aycan oflayıp kendini yatağın biraz ilerisindeki koltuğa atıvermişti.

"Kafasından aşşağı su döksek mi?"Sırıtırken Berkan'da bana katılmıştı.Zaten Berkan ne söylersem söyleyeyim yapıyor,beni onaylıyordu.

"Barış çocukça şeyler yapma.1-1,5 yıl sonra klan lideri olacaksın sen."Lale bütün eğlenceyi kaçırdığında Berkan oflayıp Aycan'ın yanına kendini atmıştı.Aycan'da direk bacaklarına kafasını koyup asası ile uğraşmaya başlamıştı.

Yaklaşık bir yarım saat daha bekledikten sonra kızın uyanmayacağını anlamış ve görünüşünden ya da vücudundaki baskılardan ne olduğunu anlamaya çalışır hale gelmiştik.

"Oğlum bu kız casus falan olmasın."Berkan ile sürekli şikayet ediyorduk fakat Lale artık iyice bıkmış olacakki Berkan'ın ensesine bir tane geçirmişti.

"Barış sustur şunu yoksa hayatının sonuna kadr 2-3 ok iziyle gezecek."Lale çok iyi ok kullanıyordu ve eskiden ormanı savunmak için görevini yerine getirmişti.Berkan'a işaret parmağımı dudağıma götürerek sus işareti yaptım.Daha sonra hafif çaplı bir kahkaha atmıştık fakat kendimizi toparlamamız kısa sürmüştü.

Kendimizi tekrar kitaplara çevirdiğimizde Aycan kızı kontrol etmek için kalkmıştı.Sayfaları tek tek çevirirken kısa bir göz gezdiriyor sonra diğer sayfaya atlıyordum.

"Bir şey soracağım size."Aycan'a kafamızı çevirdiğimizde devam etmişti."Şu getirilen 5 kişi de bulundu mu?"

Omuz silkip önüme döndüğümde sonunda kafama dank edebilmişti.

"Ne?"

*Melis*

Hayal kırıklığına uğratan bir bölüm olabilir fakat zaten kafamdaki şeyi asla ama asla yazıya dökemiyorum.

Neyse,

Umarım beğenmişsinizdir.

Biraz geç geldi fakat bu aralar yazasım gelmiyor.Gerçekten özür dilerim.

Bir bölüm olmasına rağmen benim için acayip fazla ilgi geldi.Teşekkür ederim.Ağlayacağım şimdi yemin ederim.

Spell'in ilk bölümün sonunu birazcık değiştirdim.İsterseniz bakabilirsiniz.

Yorumlarınız beni mutlu ediyor fakat ne yazacağımı bilemiyorum.Utanıyorum,bir şey yazıyorum sonra da siliyorum zaten.

Kendinize iyi bakın.

Mutlu kalın.

GÖRÜŞÜRÜÜÜZ.


Lumina-Nisbar [July 2020]Where stories live. Discover now