Bölüm 2

7 2 1
                                    

Duru:Bak Berk benim yüzümden yine bi aileyi reddetin ve bu aile o kadar zengin ki. 

Berk:Tamam be güzellik yine aynı sahneleri yaşamanın ne anlamı var.

Duru:Çok anlamı var Burak efendi .

Berk: Neyse canım hadi gel bi sarılalım da geçsin gitsin olur mu?

Duru:Bu sefer sarılma falan yok sen bunu hakettin ben odaya gidiyorum.

Berk:Tamam ben de biraz sonra gelirim güzellik.

Benim ne yapıp ne edip bu Berk'i ikna etmem lazım ama önce o aileyi nasıl geri getiricem bunu düşünmeliyim Burak yokken şimdi gidip Selma hocayla mı konuşsam neyse yarın yaparım artık çünkü artık gece oldu günün en sevdiğim bölümü insan yetimhanedeyken istediği kadar ağlayabileceğini sanar ama yanılır burda sabahları ağlamak yasaktır Selma hoca görürse çok büyük cezalar keser bu yüzden buradaki çocukların hepsi gece olmasını bekler çünkü geceleri Selma hoca uyur ama yinede ses yapmaman lazım .Sırf ağlama hıçkırıklarım duyulmasın diye yüzüne yastık kapayan o çocukları gördünüz mü? Hayır görmediniz siz sıcacık yataklarınızda mışıl mışıl uyurken biz yatimhane çocukları hep ağladık siz sadece sabahları babanıza oyuncak aldırmak için ağladınız bizde keşke bütün oyuncaklarımı versem(oda zaten iki en fazla üç oyuncağın olur yetimhanede)de annemle babam geri gelse diye Allah'a dua ettik.Berk'in gelmesiyle bütün düşüncelimin yok olması bir oldu.

Berk:Ne o dalgın prenses yine nerelere daldın 

Duru: Sence 

Berk: Tam anlayamadım ama

Duru:Hayatın yaptığı adaletsizliği ve bide senin bu aileye de hayır demeni

Berk: Hala mı aynı konudayız gerçekten mi?

Duru:Evet hala aynı konudayız ve bu konu bu sefer asla kapanmıyacak.

Yatağımdan kalkıp dolabımdaki günlüğümü aldım temiz bir sayfa açtım ve başladım

Sevgili günlük ;

   Ben Berk'e platoniğim onu seviyorum ama ondan vazgeçmek zorundayım sebep çok 

birincisi o beni sevmiyor ikincisi mutlu olsun istiyorum ve kendimi suçluyorum bütün bunların sebebi benim ben burda olduğum için  gitmiyor ne yapabilirim ki tek seçenek var oda ondan sevdiğim uğruna deliriceğim saçının tek telini dünyaya değişmiyeceğim çocuktan vazgeçmek bu benim için bir zulüm de olsa yapmak zorundaydım hem o beni burda bırakmazdı gelir görürdü biz ayrılamayız ki diye kendimi avutuyordum sadece. Yarın Selma hoca ile görüşücem. Yazdım ve günlüğümü yastığımın altına koydum.

Berk beyin ağzından dinleyelim biraz da ; 

Ben sensiz yapamam be duru anla artık benim sevgimi.Beni o kadar sevmiyor ki (sevgili babında)gitmemi istiyor onun bu isteğini yerine getirirsem mutlu olucak yarın Selma hocaya gidip konuşmam gerek nasıl olsa o bensiz daha mutlu olucak,bende alışırım zaten neye diceksiniz demi onsuzluğa,sevdiğim uğruna delireceğim saçının tek telini dünyaya değişmeyeceğim kız için gidiyorum burdan.

OLMAYACAK BİR HAYALWhere stories live. Discover now