0

292 29 13
                                    

                             17.06.2015
Harry artık kararını vermişti Dracoya söyleyecekti. Onu ne kadar çok sevdiğini. Neden zamanında yapmamıştı ki? Ah! Doğru Draco her yanında olduğu an mutlaka bir mazeret uydurup kaçıyordu. Dracoda bu aralar bir farklılık hissetmişti durmadan ondan kaçması derslere girmemesi ve gül kokması... Harry Draco'nun odasına girdiğinde yıkılmıştı. Draco... meleği,her şeyi orada yatakta yatmış gözleri kapalı uyuyor ama bir sorun var çiçeğin biri soluk borusundan fırlamış kökleri ise vücudunu sarmış durumdaydı. Harry ne yapacağını bilemedi dizlerinin üstüne çökmüş sessizce ağlıyordu. Geç kalmıştı çok geç. Sadece son kez dudaklarını öpmek istemişti ama öpemezdi. Son kez elini tutsaydım dedi kendi kendine. Masanın üstündeki mektubu gördü aldı ve cebine koydu. Yalnız okumak istedi. Ardında bıraktığı mektupları yalnız okumak istedi. Peki ya arkadaşları neden ondan saklamışlardı? Arkadaşlık bu muydu? Meleğinin elini tuttu. Sımsıkı. Hiç bırakmamak için...
                         
                          17.06.2020
"Yanına geliyorum meleğim" Harry
dayanamıyordu gidişinden beş yıl geçmişti ama Harry için zaman durmuştu, dayanamıyordu.
Harry ağlamaktan  gözleri şişmiş halde yatağından kalktı. Bugün meleğinin yanına gitmesi gerekiyordu aslında her gün gidiyordu onsuz yapamadığını öğrenmişti.Hazırlandı ve dışarı çıktı bugün içindeki hüzün daha da fazlaydı ama elindeki beyaz karanfil ona güç veriyordu. Mezarlığa ulaştığında Pansy ve Mioneyi gördü. Kucaklarındaysa bir bebek. Harry bebeği görmek  için yaklaştı. Bebek Dracoya benziyordu. Harryde mi bir tuhaflık vardı yoksa gerçekten benziyor muydu? Mezarlığa beyaz karanfili bırakıp onu sevdiğini söyledi ve son kez gökyüzüne bakıp gülümsedi.
Her yıl olduğu gibi Draco'nun mektuplarını okudular. İçlerinde hüzün gözlerinde gözyaşlarıyla.Hogwartsta hep yaptıkları gibi Kelid Aynasının önünde durdular. Fakat bu sefer beş değil üç kişilerdi ama yansımada beş kişilerdi ve hepsi gülüyordu.

                                 -SON-

-SONUNU BOK ETTİM BİLİYORUM
ödtşkbb

*birincisi Ron'a ne oldu diye soracaksanız Ron Harry'nin onu geri çevirmesine dayanamadı ve kimseye haber vermeden başka bir şehre taşındı.
*Draco öldüğünden beri Harry etrafta Dracoyla ilgili şeyler görmeye başladı ama o bebek gerçektende Pansy ve Mione'nin çocuğuydu. Draco'nun mektubunda da dediği gibi: Hayat seni sevmek için çok kısa. Senin için gelecek hayatta geri döneceğime söz veriyorum.

🎉 letters and flowers | 𝘥𝘳𝘢𝘳𝘳𝘺 hikayesini okumayı bitirdin 🎉
letters and flowers | 𝘥𝘳𝘢𝘳𝘳𝘺Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin